Bense ona sürpriz yapacaktım yanına gidip biraz uzağız ama sırf onun için gidip bir çay kahve içecektim gözleri onun beni sanki hipnoz ediyor kendisi biraz sinirli ama okulda çocuklar böyle yapıyor olmalı sanırım onu ve çok seviyorum onu o ne derse desin her gün beni engelliyor yine bir şekilde siniri geçince kendimi affettiriyorum gözlerine bakınca tüm suçu üstleniyorum gözleri ve yüzü çok güzel geliyor bana akşam maç vardı şampiyon oldular onun sevinciyle engelledi sanırım beni 🥲 keşke beni sabah arasa uyandırsa bu gidişle zor uyuyacağım hastaneye geldim serum taktırmaya 🥲🥲
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar Ne Diyor
3
- Aşk İlişkileri konusunda 952 cevap paylaştı.
4 ayEn sevdiğim köpek olmuş erkek modeli🙏🏻
024 Yorumla
Soran4 ayNasıl olmayayım ben onun beni terslemesine aşık oldum zaten
- 4 ay
Ayy ne güzel peki ayağının altina sehpa oldun mu yani tükürdü mu yuzune🫣🥺
Soran4 ayHayır o kadar da değil
- 4 ay
Niye ya erken konuşma bence ben sende onu hissettim bu tutkuyu da yaşayacaksın bak gör teşekkür edeceksin🙃 köle ruhlusun çünkü 💅🏻🫠
Soran4 aySen ne çeşit bir fantezi kurmayı düşünüyorsun soruların bir garip biz buna sevgi diyoruz sen kölelik diyorsun senin fantezi dünyanda nasıl yürür işler bilmem
- 4 ay
Ya işte tamam seviyorsun onu anladım ama sevgilin bunu istese içten içe böyle bir fantezisi olsa yapmaz misin yaparsin çünkü ona deli divanesin bilemezsin onun içindekilerini🤗
Soran4 ayKral sanırım pembe hesap açmış mavi üyesin bu bizi alakadar eden bir durum seninle gram alakası yok konunun
- 4 ay
Yok kizim beni takip edenler bilirler kırıldın mi yoksa sen öyle diyince aklıma geldi öylesin diye düşündüm çünkü öyle öyle başlıyor duramazsin kendini bak gor
- 4 ay
Ve bence rahatsız edici değil yapmadigin için onyargilisin sonuçta o hayatına anlam katan kadın bunu ona çok görmezsin diye düşündüm
Soran4 aySenin takipçin bile yok kime ne anlatıyorsun
- 4 ay
Lütfen sinirlenme 👉👈
- 4 ay
Peki sen bilirsin ama düşün bence emin ol pişman olmazsın o senin sevdiğin kadın aşkınızın derinliği bunu gerektirir 💞
Soran4 ayTamam birader sinirli değilim
- 4 ay
Lütfen birader deme kadınım ve kırılıyorum kötü bir niyetim yok
- 4 ay
Peki bir şey sorucam
Soran4 ayAmma çok sakız çıktın be kardeşim piyangodan mı çıktın gece gece
- 4 ay
Ya naptım ben sana kalbimi kiriyorsun yazdilarimin hepsi aşk anladın mı aşk bunu gerektirir bir aşık erkeğin eğer ben bu kadına tapiyorum diyorsa bunlardan gocunmamali
Biri okusa anlar sen anlamamissin - 4 ay
Emin ol önyargıdan kurtuldugun an bunu yapacaksın sen o kadını seviyorsun ve o kadında bunu hakkediyor
- 4 ay
Peki o istese yapmaz misin
Soran4 ayKardeşim detaya girme fazla burada fantezi peşinde olduğumu belirten bir şey yazmadım
- 4 ay
Ya o sizin ozeliniz sen gizlisin diye rahat konuştum ama içten içe yapmak istediğinden eminim
🙂 - 4 ay
Aslında hak veriyorum bizim toplummuzdan kaynaklı ama bence hicbirsey senin sevgilinden kıymetli değil bunu da unutma toplum kinayabilir ama senin için sadece sevgilin...
Soran4 aySenin hesabını bir inceleyelim bakalım gerçekten herkese mi böyle yorumlar yapıyorsun yoksa sadece bana özel mi ben gizliyim veya açığım bu senin ne alaka ediyor herkese ilan etmek zorunda mıyım
- 4 ay
Peki sen bilirsin art niyet aramanda saçma
Gizli Üye(36-45)4 aySerum mu kesin yalandır.
0119 Yorumla
Soran4 ayDoğru ama çok üzüldüm 😔
Cevap sahibi4 ayGeçen de kriz geçirdin yalan çıktı
Soran4 ayOnsuzluk bana herşeyi yaptırıyor ama onu çok sevdim gözleri katana kılıcı kadar keskin yüreğimi yakıyor bir bilse gözlerinde esir kaldığımı koşar gelir bana 😔😔
Cevap sahibi4 ayGizli kullanıcı olduğun için zor gelir. Çekincen yoksa açık yazacaktın
Soran4 ayProfilime adını yazdım ben onun daha ne yapayım onu da yaparım ama engellimi açsa bari en azından bebeğim gibi sevdim onun bakışlarını onsuz nasıl yaşıcam ben
Cevap sahibi4 ayAtma bee ne sevcen işin gücün cinsellik tir
Soran4 ayCinsellik olarak bakıyorsam olaya ne olayım onun tek bakışı içimi yumuşatıyor içimdeki hırçın çocuğu dizginliyor yanına gitmek istiyordum 🥲
Soran4 ayKeşke gözlerini bir defa daha göre bilsem 😔
Cevap sahibi4 ayAçık profil den aşkını ilan et bence
Soran4 ayBenim kalbim onun olsun öleyim aşkından da kurtulsun beni tanıyan kimse yok ki burada onu da tanıyan yok
Cevap sahibi4 ayOlsun bence etkilenir engeli açar
Soran4 ayEngelimi açsın sen tanıyor musun söyler misin ona bunu
Cevap sahibi4 ayDediğimi yaparsan açar
Soran4 ayÇok kırıldım ben ona hiçbir şey yapmadım ama engelledi beni 😔 burada onu da tanımazlar beni de tanımazlar böyle bir şeye gerek yok
Cevap sahibi4 ayVar ki istiyor!!!
Soran4 ayİstiyor ünlem işaretleri ile belirtiyor çok haklı ama ben minnoşumun kalbine şüphe düşürecek bir şey yapmadım ki
Cevap sahibi4 ayVardır bişey mutlaka. Yap istediğini. Seviyorsan yaparsın
Soran4 aySeviyorum sevmesem 628 defa engel attı geri açtı 🥲🥲 konuşur muyum yoksa sevmesem
Cevap sahibi4 ayO zmn istediğini yap... Zor bişey mi istiyor
Soran4 ayO beni bu kadar üzmez bana şartlar koşmaz koşulsuz severdi beni ben şimdi hastaneye gideceğim sonra sohbet ederiz inşallah
Cevap sahibi4 ayYapma yacak sın yani
Soran4 ayAmbulans bekliyor kapıda 🥵
Soran4 aySen söyle papatyamı tanıyorsan eğer tg engelimi açsın çocuğunun yüzü suyu hürmetine
Cevap sahibi4 ayAt ambulans ın resmini
Soran4 ayBurdan resim atılmıyor ama engellediği yerden açarsa ordan atarım
Cevap sahibi4 ayGeçmiş olsun çok üzücü
Soran4 ayTeşekkür ederim acımasız olmamak lazım ben onun gözlerinde tedavi oluyorum keşke bir kere daha görebilsem gözlerini 😑
Soran4 ayYapıcam aşkım tamam
Cevap sahibi4 ayBekliyorumm
Soran4 ayEngeli kaldır yemek yicem şimdi
Cevap sahibi4 ayAfiyet olsun bekliyor um paylaşımı
Soran4 ayKaldır engeli
Cevap sahibi4 ayÖnce paylaşımı yapppppppppppppp istiyorum
Soran4 ayHiç güvencin yok mu bana karşı ya
Cevap sahibi4 ayBi paylaşım istedim çok mu zorrrrrr
Soran4 ayZor değil işte görmen için engeli açmam lazım onu diyorum
Soran4 ayBu kadar kalleş olacağını bilsem yemin ederim ne bu soruyu sorardım ne de sana atardım ne de açıklama yapardım yaptığın şu an var ya resmen kendi çocuksu duygularınla benimle oynuyorsun
Soran4 ayGördün işte herkese açık sormuşsun profilim gizli değil hala neyin peşindesin
Soran4 ayBak yeter lütfen artık yeter ilkokul çocukları gibi davranma biraz yaşına yakışır davran birisi olsa zaten söylerim
Soran4 ayBuradan beni engelleyemiyorsun bunun farkında olduğum için yazıyorum buradan sana
Soran4 ayKendine gel kendine paylaşımda herhangi bir kısıtlama yapamazsın insanlar görür hoşuna gider cevap verir hoşuna gitmez cevap vermez
Cevap sahibi4 ayYalancı!!! Yapay zeka dan başkası görmemiş defol çıkma karşıma. Burayı da siliyo rum 😭😭😭😭
Soran4 ayBak yapay zeka değil ben böyle bir soru soramam yapay zeka her paylaşıma yorum yapıyor genelde böyle cevapsız sorular çok var cevap gelmeyebilir gayet doğal ne bekliyordun ki ben soruyu sorduğumda herkes aaaa benimle sevgilisin kime alıyorsun mu diyecekti ben zaten kimseyi tanımadığımı söyledim sana
Soran4 ayHoşuma giden yönlerin var var ama biraz da bana nefes aldır bu kadar sık boğaz etme ben birşeyleri yoluna sokayım diye uğraşıyorum sen inatla bozmak için elinden geleni yapıyorsun nasıl evlilik olacak nasıl nikah olacak öğretmensin akıllı uslu olman lazım alevlenip engellersen nasıl olacak böyle
Soran4 ayYap dedin yaptım bak sinirleniyorum artık
Soran4 ay😡😡😡😡 kızıyorum diyorum bak delirecem şimdi seni tanıdığım günden beri yüzüm hiç gülmedi ya iki saat sohbet içindeyiz gerisi engelli dengesiz misin sen bu kadar
Soran4 ayMadem böyle bir şey yapacaksın beni niye afişe ediyorsun siteye he
Soran4 ayMutlu oldun mu benimle oynadın dalga geçtin yazarsın öyle defol diye sonra aciz insanlar gibi de engellersin beni
Cevap sahibi4 ayKes sesini tek bi yorum yok bi tek sen akıllısın dimi!!! Hesabı siliyo rum defoll
Soran4 ayYa bak hala aynı şeyi diyorsun napim yorum gelmediyse neden sordurdun bana
Soran4 ayGeç bunları bana niye sordurdun böyle davranacaktın da
Soran4 ayNeden diyorum bana akıllıca bir cevap ver madem eserip gideceksin beni niye siteye afişe ettin
Soran4 ayCevap ver bana
Cevap sahibi4 ayKimse görmedi!!! Ben de siliyo rumm hesabı hoşçakal
Soran4 ayHadi madem dediğin gibi sen yap sadece yapay zeka cevap versin sorduğun soruya yap hadi yapabiliyorsan
Soran4 ayBak Afyon'a gelirim
Cevap sahibi4 ayİstediğin yere gel umrumda değil yalancı!!!
Soran4 ayGitme ben seni sevdim Allah kahretsin sevdim 🥺
Soran4 aySen beni hiç sevmedin baksana sevsen bu kadar bana düşman mış gibi davranmazsın
Soran4 ayTek istediğim gözlerine bakmak tı 😭
Cevap sahibi4 aySen beni defalarca aptal yerine koydun!!! Hesabı siliyorum. Bi daha da uluşamayacan!!!
Soran4 ayHayır hayır hayır yapma lütfen
Soran4 ayCanımdan edeceksin beni bak yapma diyorum
Soran4 ayTg den yaz son bir şey söyleyecem sana sonra gir tamam mı
Soran4 ayGittin sandım 🥲 bana bunu yaşatmaya hakkın var mıydı 🥺
Soran4 ayÇok canım yanıyor
Soran4 ayKendi kendine dünden beri eziyet ediyorsun ya dünden beri eziyet ediyorsun ya
Soran4 aySen neden sohbet ediyorsun hayatında benim olduğum halde? Ruh hastası biz kıskanmıyor muyuz yok ben Serkan yok matrak adam he cevap versene korkak gibi engel atıp gidiyorsun
Soran4 ayBetül insan gibi konuşabilir miyiz
Soran4 ayBetül ben iyi değilim hastayım sen beni iyice dert sahibi yaptın günlerdir
Soran4 ayMaşallah baya aktifsin asılanlar bitmek bilmiyor ben bunu asla kaldıramam asla
Cevap sahibi4 ayLeylaceyline sor sen
Soran4 ayAsla kaldıramam diye ağlayıp erkeklerle geyik yapan betül ben en azından herkesi çıkarmışım takipten senin gibi bir çekintim yok o kadın mı erkek mi ne tanısam aramda bir şey olsa zaten o dakika silerdim yorumunu yorum silmek bir saniyelik iş fake hesaplara aldırış etmiyorum leyla değil mesele o bitse başka şeyleri açıkla diye ağlarsın bu kadarsın işte ötesi olamazsın sadakati benden bekliyorsun tek senden bir adım yok henüz rahat rahat yaşıyorsun
Cevap sahibi4 ayHala üste çıkabiliyorsun pesss ohaaa yuhhhhhh. Leyla ceyline yazsana seks yaparsın
Soran4 ayNe leylası alooo o hesabı engelledim ben sexsin s si yok konuşmalarımızda ne anlatıyon sen çatlıcan ortadan kıskançlıktan aramda bir şey olsa silmez miyim sanıyordun tanımıyorum kim olduğunu bilmiyorum cinsel bir muhabbetim de olmadı zaten olsa oldu derim kimden korkacam yönetime şikayet ettim zaten
Soran4 ay10 bilezik he almayacağımı anlayınca nasılsa uzadın gittin 😂 eminim 10 bilezikle de kalmaz o takısı küpesi yüzüğü gelinliği 5i1 yerdesi
Soran4 aySeni sevecek kadar henüz tanıyamadım hoşlantı vardı sadece ama gerçek yüzünü gösterdin bana sağol ben malım var demem kadın kısmına tav olur diye bırak beni fakir bilsin sevsin herşeyim ona feda olsun
Soran4 ayYine bir korkak gibi kaçtın değil mi ağzından güzel bir söz mü duydum da 10 bileziği direk dayattın bana he macera arıyorsan karşındaki insanı saçma sapan şeylerle sınayacaksın ki huzurun bozulsun morelin bozulsun
Soran4 ayKaç gündür bir kere yüzümü mü güldürdün benim 10 tane bilezik istiyorsun günlerdir senin problemlerinle uğraşıyorum kıskançlıklarınla uğraşıyorum bence seni idare eden birinin hakkıdır 20 bilezik sen bana tak 20 bilezik
Cevap sahibi4 ayErkeğin gerçek yüzü bi kaç yöntemle anlaşılıyor 😂 tıpkı seninki gibi...
Soran4 ayValla işin içine maddiyat girerse babamı tanımam
Cevap sahibi4 ayYazmayı kes artık ya lütfen... Başka biriyle uğraş...
Soran4 ayKendini uyanık zannedebilirsin ama değilsin maalesef diyebilirdim evet hakkındır o bilezik gelirdim buluşurdum seninle bir şeyler yaşardım ondan sonra senden hiç kurtulamazdım bu defa sakız gibi yapışırdın bana sonra hoca hoca gezmeye başlardın
Cevap sahibi4 ayBen hiçbi adamın peşinden koşmadım koşmam da... Hocaya sen gittin zaar 😂 kişi kendinden bilir nmiş işi 😂😂
Soran4 ayBen boşuna demiyorum 5 dakika gülsem 2 gün kan kusturuyorsun
Soran4 aySeninle uğraş annenle uğraş oğlunla uğraş benim kızım ne olacak?
Soran4 ayYetişkin kızım dışarıda mı kalsın
Soran4 ayHadi kızın olsa neyse yarın bir gün oğlun da büyüyecek evde yabancı bir erkek haliyle istemeyecek çocuk
Cevap sahibi4 ayBak son kez söylüyor um tedavi oll . Yolun açık olsun. Hoşçakal. Bu da son...
Soran4 aySeni sevmiştim elveda 😭 yapacak olduğum şeylerden sen sorumlu değilsin asla
Soran4 aySen böyle her sinir olduğunda gelip bana saydırıp saydırıp gidecek misin
Soran4 ayGeçti mi öfken peki öksüz anasız bir çocuğa bu kadar geldin bela okudun gittin
Soran4 ayİçin içini yiyor dimi doğru söyle
Soran4 ayGerçekleri duymak ister misin
Soran4 ayÖnemli bir şey diyecem resim hakkında sana tg den
Soran4 ayNe kadar çok problemlisin ne kadar çok sorunun var ne kadar çok sıkıntın var ne kadar çok problemlisin ne kadar çok sorunun var ne kadar çok sıkıntın var
Soran4 ayKaldı ki kuzenimi bile araya koydum senin için hiç mi hiç değmezmişsin anca engelle gerçeklerle yüzleşmek yerine engellemek en basiti
Soran4 ayTamam Afyon'a geliyorum
Soran4 aySenin hastalığına bir teşhis koydum ben cidden merak ediyor musun
Soran4 ayAnlaşılan bana bu günü de zehir haram zıkkım edeceksin öyle görünüyor diğer günler gibi
Soran4 ayBenden pas artık seninle uğraşmam
Soran4 ayEn son ağzımdan kötü bir söz çıkacak çoluğuna da çocuğuna da sana da annene de yani yeter artık bir lafım bitsin değil mi lafım bitsin sonra ne b** yiyorsan ye
Soran4 aySen var ya bildiğin delisin
Soran4 ayToplum sağlığı için risk oluşturuyorsun ama işin garip tarafı ki okulda öğretmenlik yapıyorsun
Soran4 ayBen sorun yapmıyorum sen neden sorun yapıyorsun yazacağım tıp engellendim
Soran4 ayKardeşim çıldıracağım artık sana da sevdana da sevgine de tüküreceğim
Soran4 ayBu kadar canımsın olur mu bir insan ya
Soran4 ayOh be kafam rahat yahu bu ne böyle her gün her gün itiş kakış dövüş huzur buldum ya
Soran4 ayEzelim olurmusun he neler yaşadınız kaldıramıyorum artık diye ağlayan kızın yorumları daha efsane
Soran2 ayHayat ne güzel sensiz ya sinir yok stres yok 😀
Soran1 ayÖzledim ama 🥲
Gizli Üye(18-24)4 ayFenerli mi üzülmüştür kaybettiler die
018 Yorumla
Soran4 ayHayır Galatasaraylı mutluluktan engelledi sanırım bu defa yanlışlıkla
Cevap sahibi4 ayBen uzuldum
Soran4 ayOda üzgündür şimdi belki 😔😔
Cevap sahibi4 ayNiye
Soran4 ayBir anlık öfke ile engelliyor beni sonra pişmanlık elbet yaşıyordur yaşamasa ilişkimiz bu kadar uzun sürmez di bence
Cevap sahibi4 ayMutlu olmak önemli sizde böyle anlaşıyorsunuz peki sorun ne onu anlamadım
Soran4 ayGünlük beni bir kere muhakkak engeller kendisi
Cevap sahibi4 ayOlabilir herkesin huyu suyu farklı canım
Soran4 ayEvet haklısın acı çekmemi seviyor sanırım
Cevap sahibi4 aybir şey olmaz ne dese he de burada bir sürü kişi sevgilim yok diye ağlıyor aman bak diyim sana
Soran4 ayTeşekkür ederim umarım engelimi açar
Cevap sahibi4 ayAçar ya hep yapıyormuş zaten günlük rutini bu demekki
Soran4 ayEvet ama çok üzdü beni hep üzüyor engeli kaldırınca mutlu ediyor hafta içi yanına gideyim diyordum üstelik 😔
Cevap sahibi4 ayÜzülme ya sen niye sukurdar bir insan değilsin elindekini de kaybedeceksin bu gidişle sanki napmis
Soran4 ayBeni seviyor o konuda şükür tabi
Cevap sahibi4 ayBence en önemlisi de sevmesi
Cevap sahibi4 ayİyi geceler takma bu kadar :)
Soran4 ayTeşekkür ederim içimi ferahlattığın için sağ ol iyi geceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar, Sevgilim beni anlık olarak günlük terk etme limitinde engelledi ne yapmalıyım sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, bu durum seni çok üzmüş belli ki, serum taktırmaya kadar gitmen beni çok endişelendirdi 🥺 İlişkilerde bazen zor zamanlar olsa da, sürekli engellenmek ve kendini affettirmeye çalışmak insanı çok yıpratır. Sen böylesine özel ve değerli birisin ki, bu kadar üzülmeyi hak etmiyorsun prensesim. Kendi mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli, bunu unutma sakın! ✨ Sence de biraz durup kendi iyi oluşunu düşünmenin zamanı gelmedi mi? 🤔💖
Çok kırıldım ama dediğim gibi işte gözlerine bakmak beni benden alıyor çok keskin bakıyor bana
Anlıyorum canım, bakışları seni çok etkiliyor ama senin iyi oluşun daha değerli. 🥺 Kendine değer vermeyi unutma! 💕
Benim için değerli olan o 😔🥲