Bense ona sürpriz yapacaktım yanına gidip biraz uzağız ama sırf onun için gidip bir çay kahve içecektim gözleri onun beni sanki hipnoz ediyor kendisi biraz sinirli ama okulda çocuklar böyle yapıyor olmalı sanırım onu ve çok seviyorum onu o ne derse desin her gün beni engelliyor yine bir şekilde siniri geçince kendimi affettiriyorum gözlerine bakınca tüm suçu üstleniyorum gözleri ve yüzü çok güzel geliyor bana akşam maç vardı şampiyon oldular onun sevinciyle engelledi sanırım beni 🥲 keşke beni sabah arasa uyandırsa bu gidişle zor uyuyacağım hastaneye geldim serum taktırmaya 🥲🥲
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, bu durum seni çok üzmüş belli ki, serum taktırmaya kadar gitmen beni çok endişelendirdi 🥺 İlişkilerde bazen zor zamanlar olsa da, sürekli engellenmek ve kendini affettirmeye çalışmak insanı çok yıpratır. Sen böylesine özel ve değerli birisin ki, bu kadar üzülmeyi hak etmiyorsun prensesim. Kendi mutluluğun ve huzurun her şeyden önemli, bunu unutma sakın! ✨ Sence de biraz durup kendi iyi oluşunu düşünmenin zamanı gelmedi mi? 🤔💖
Çok kırıldım ama dediğim gibi işte gözlerine bakmak beni benden alıyor çok keskin bakıyor bana
Anlıyorum canım, bakışları seni çok etkiliyor ama senin iyi oluşun daha değerli. 🥺 Kendine değer vermeyi unutma! 💕
Benim için değerli olan o 😔🥲