Kızlar, Esimle aram cok bozuk ne yapmaliyim?

Merhaba , Ben eşimle 10 bucuk aylik evliyim , Hersey basta cok iyidi cok güzeldi evlenene kadar , kaynanam bana melek gibiydi , her dedimi yapardi.. simdi ise esimle er kavgamda aramizda olmasi lazim , her kavgamizda kararini kendi vermesi lazim ona dogru‘da oglunu yönetmesi lazim. Kendi evimizdeyken esimle aramizda hic bir problem yok ise gitimden dolayi esim ara sira annesiyle yanliz kaliyor ve o gün eve geldim zaman esim bana 360 derece dönüyor. Her bos günümüzde evimizde vaktimizi rahat geciremiyoruz , esim hadi kalk annemlere gidelim diyor. Ara sira olur tamam ama her bos günümüzde bunu demesi beni deli ediyor. Esim önceden beni dinlerken simdi annesinin yaninda olmak istiyor herzaman. Buna kizmiyorum ben her seferinde sirf gitmek istemedim icin benimle kavgalar ediyor. Kavga uzadikca benimle bosanmak istiyor. Daha cicimayindayken hersey Mafoluyor.. kaynamam sürekli bizim adimiza kararlar verir evimiz ayri oldu halde her yedimize ictimize karisir , birseye harcama yaptimi onu bilmek ister.. Arkadaslar ben kaynanam yüzünden esimle arami bozmak istemiyorum. Esime anlatiyorum güzel bir dilde bana ailemi sevmiyorsun yaniti veriyor ve bunu ailesine her defasinda hitap ediyor bu kiz sizi istemiyor diye. Ben kafayi yemek üzeriyim arkadaslar ne yapmam gerekli lütfen yardimciiii olun dayanamiyorum artik. Saygim‘da kusur etmemeye bakiyorum o kadin her neyapsa bile ama bazen dayanilmayacak halle geliyor..
Kızlar, Esimle aram cok bozuk ne yapmaliyim?