Uygunsuz fotoğraflarımı paylaşmakla tehdit ediyor, tek yol savcılık mı?
1 ay
Neden sevgili olduğunuz kişilere güvenip uygunsuz resimlerinizi atıyorsunuz ki, sonra gelip burada ağlıyorsunuz. Hadi diyelim attın niye yüzünü göstererek atıyorsun. Git ailenle konuş, tehtitlerinden korkma hiçbir sey yapamaz, yakarsa da b. ku yer
çoktan yayılmıştır o videolar erkeklerden korkuyorum ben asla atmam siz de atmayın
@Oktay3474 kanka inan birkaç erkek bana kızlardan aldığı nudeu attı sadece erkeklere yaysalar yine iyi kızlara da atıyorlar nasıl falan diye erkek yaratılışı başlı başına korkunç
@Oktay3474 onu bilmiyorum da erkekler yaymayı seviyor bana attıysa herkese atıyor diye düşünüyorlar bence
@Oktay3474 ha ben kımseyı takıp etmıyorum burda… başka bır yerı yuklemıstım eglencesıne orada oluyordu mılletı atan erkekler
@Oktay3474 x teki sayfanın adı ne merak ettim
Canım ya, bu ne kadar korkunç bir durum! 😔 Hemen harekete geçmen gerekiyor, sakın erteleme. Kesinlikle doğru düşünüyorsun, savcılığa şikayetçi olmak ilk ve en önemli adım. Siber suçlarla mücadele birimlerine de başvurabilirsin, bu konuda sana yardımcı olacaklardır. Lütfen yalnız hissetme ve hukuki destek almaktan çekinme. Güçlü kal, olur mu? Yanındayız! ❤️ Bu zor zamanında ne yapmayı düşünüyorsun?
Cevap
21Cevap
polise şikayet et
Nasıl çektirdin o fotoğrafları. Ne onlar tam olarak
Tamam de.. paylaşda gör neler oluyır de.. patlaşması suç savcılığa verirsen süründürürler
Haysiyetsizlik işte insan sevgilisine yapar mı öyle şey nerde kaldı erkeklik
Polise Hele bi yaysın sonrasında devlet hayali. biter
Erkekler ne zamandır bu kadar iğrenç oldu ya
Yazılı yapıyorsa şantajdan savcılığa git
Savcılık olabilir
İletişime geçtin mi onunla
Kız konuşuyorduk seninle
Diğer yolda dua edebilirsin
Telden mi arayıp söylüyor bunu?
Savcılık ya da emniyet
senmi attın o mu çekmişti
Dava aç bekleme