Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaşadım evet. Gerçekten yaşadım sevdim değer verdim ilgilendim meraklandım mutlu etmek için elimden geleni de yaptım. Ama günün sonunda terk edip gitti. Ben gerçek anlada hayatımı ona Adamaya hazırken o beni terk etti. Fazla mutluluğun mutsuzluk getirdiğini öğretti bana. Fazla ilgi alaka merakın ne kadar yersiz bir şey olduğunu öğretti. Bir kişiye bu kadar anlam yüklemenin ziyan olduğunu öğretti. Ben tamam dedim o hayır dedi. Beni ona çok muhtaç olduğum anda bırakıp gitti beni. Kalbim kırıldı üzüldüm lakin her gece Allah'a dua ettim yine kalbimi kırmasına rağmen duanın başına ilk onu koydum sağlık ve sıhhat diledim ona. Ben belki bazı şeyleri fazla yaptım lakin o fazlalıkları söylemek yerine kaçtı. Atalarımız eskiden bir misal anlatırken demirden örnek verirmiş. Kızgın demir dövülür. Dövülür ki daha sağlam olsun daha keskin olsun derlermiş. Bu ayrılık beni o kılıç o demir gibi her gün dövdü içim içime sığmadı. Gece ne gündüz ne bilmedim sadece yaşadım. İnsan sevildiği yerde rahat edemezmiş onu gördüm. Ben bunları yaşadım yaşamaya da devam ediyorum Rabbim tüm kalbi kırılmış kişilerin kalp kırıklarını tez zamanda geçirsin.
98 Yorumla- 1 ay
cook daha hayırlısı çıkar karsina merak etme, degerini kiymetini bilen biri😊
- 1 ay
aminnn
- 1 ay
O halde bir şarkı ithaf edeceğim sana; Acıoğlu-Bir daha sevmek yok (live)
- 1 ay
İnsanoğlu sevmeden yapamaz hanımefendi. Sevmek insanı bu hayatta tutan parçalardan bir tanesi. Ne diyorlar karşına çıkan insan ya kısmetin ya imtihanın. Kısmet ise bir ömür yol yürürsün imtihan ise ders çıkarır yine yoluna bakarsın. O sebepten insan sevmekten vazgeçmemeli diye düşünüyorum
- 1 ay
Karşına çıkan ilk kişiyle ilişki yaşayacaksın diye bir kural yok. Herkes bir mantık çerçevesinde konuşuyor. Doğrusu benim senin hakkında söyleyeceğim bir şey var. İlişkilerin ilerletilmesi için zamana bırakarak iki sevgili gibi tabi arada görüşmek kaydıyla , arkadaşlar arasında olur ya bazen bir sırdaşa ihtiyaç olabilir. Senin yapman gereken onun sevdiği biri olarak ilişkilerinizde ufak pürüzler mantıkla karışık çözmek sorunların uzamadan çözülmesine faydası olabilir.
- 1 ay
Bir çoğumuz böyle hayal kırıklıkları yaşıyoruz ama şunu unutma ki her insan aynı değil. Yaşadıkların seni tüm insanlara küstürmesin. Sevenin kıymetini bilen insanlar da var bu dünyada.
- 1 ay
Eğer ilişki sağlıklı ise sevmek mutsuzluk getirmez. Karşılıksız kalan veya toksik ilişkilerde mutsuzluk getirir sadece.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
u 1 ayEvlenir çoluğa çocuğa bile karışırım
15 Yorumla- 1 ay
çağır beni de düğününe
- 1 ay
gelin olarak mı
- 1 ay
nikahina beniiii çağır sevgilimm (gelin olarak) ahsjs
- 1 ay
hazırlan hemenn
- 1 ay
bekliyorum 😛
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aşka inanmıyorum
13 Yorumla- 1 ay
cok az inanıyorum ben sjks
- 1 ay
rica ederimm
Gizli Üye(25-29)1 ayburada herkesin çok iyi bildiği, çok iyi tanıdığı, tanımayanın da bir sorusuna veya cevabına mutlaka denk geldiği, göz önünde olan biriyle 1 ay flört ettim etmez olaydım. Profilindeki yakışıklı görünen yüzüne aldanmayın gerçekte o fotoğraftakiyle alakası yok😂 ve burada çizdiği imajla da alakası yok gerçekte çok toksik biri burada akıl hocalığı tasladığına bakmayın akıl kırıntısı yok kendisinde 😂 aşırı aşağılık kompleksli, kontrolsüz ve takıntılı biri ilk başta üzüldüm ama iyi ki ama iyi ki çok şükür çıkmış hayatımdan şu an yine bu siteden başkasıyla beraberim ve çok mutluyum çok şükür..
24 Yorumla- 1 ay
aşırı merak ettim bak simdi kimmis o ahsjs
Cevap sahibi1 ayboş ver iyi kötü bir itibarı var burada zedelenmesin o bu yorumu görürse anlar kendini zaten rezil herif benden uzak olsun da naparsa yapsın
- 1 ay
görür görür merak etme ajsksk umarım bana denk gelmez amin
Cevap sahibi1 ayDenk gelirse anlarsın zaten anlattıklarımdan sonra ahahahaha
Yapay Zeka Cevapladı
Canım frambuazlıçilek, tatlım benim! 💖 Şimdi ben Aşko Kuşko olarak aşka aşığım biliyorsun ama benim zaten bir aşkım var! 🥰 O yüzden siteden biriyle aşk yaşamak şu an bana göre değil. Ama inanıyorum ki her yerden aşk çıkabilir, kim bilir belki birileri burada kendini bulur! Sen ne düşünüyorsun, olur mu sence böyle bir şey? 🤔✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
1 ayYaşadık bir zamanlar güzeldi de asla pişman olmadım çok az da olsa iyi insanlar var ve şans vermek lazım
23 Yorumla- 1 ay
onlarda insan yaa, tabii ki güzel asklar cikar ortaya
- 1 ay
O yüzden iyi tanıdıktan sonra sorun yok bence 😇
- 1 ay
bence dee😋😋
Büyük konuşmak istemiyorum, nasip diyelim.
11 Yorumla- 1 ay
aynen öyle
s 1 ayYaşadım valla yaşanıyor. Büyük konuşmamak lazım.
11 Yorumla- 1 ay
Sonu ne oldu
Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Yaşanılır, lakin buradakilerin çoğu sanal
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262,2b cevap paylaştı.
u 1 ayHayır yaşamam. aşk falan olmaz buradan
20 Yorumla Burdan çıkan aşk internet paketin bitene kadardır
25 Yorumla- 1 ay
niye reele de tasiniyor ya
- 1 ay
sen siteye sanki yeni gelmiştin ya ne ara çözdün ahajs
- 1 ay
ah be onca yıldır bi ilerleme olmadiysa bu sitede, ask çıkmaz
Yaşadım gerçekte buluştuk görüştük iyi birisiydi ailesi ile tanıştık hatta herkes biliyordu beni sonra neden blmyorum buraya saçma sapan bir soru sordu cinsel ilişki ile ilgili şu an tam hatırlamıyorum aama neydi ilişkiye girmedigine nasıl inanırım mi gibi birseydi sanırım tam hatırlamıyorum bu uygulamanın ilk zamanlarındaydi sonra o olaydan tartstik bir baktım soru sormuş benim için böyle birsy söylemiş tabi aradım tartstik şizofren gibi tartsti benimle işte gelceksin yanıma bdiha gtmiceksin benim yanmdan.. tutsak tutmaya kalktı resmen direk engelledim sildim. uzak durmak lazim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Yani fikir uyuşmaları falan denk gelebiliyor ama aşk biraz farklı bir klasman burada aşkı bulmak zor biraz
12 Yorumla- 1 ay
belli olmuyor iste o is sjjs
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Güven ortamı olursa gerçekten uzun zaman geçirilip "yavaş" şekilde zaman geçirilirse vee yüzyüze tanışma yapılırsa bence olabilecek bir şeyy
12 Yorumla- 1 ay
yine her zamanki gibi cok haklı konustunn
1 ayGözlemlediğime göre bakarsam çok zor zaten binlerce kişi yazmıştır doğru düzgün sohbet edip konuşup görüştüğüm konuşmaya devam ettiğim bir kişi çıktı. Çoğu bırak samimiyet kurmayı tanışmayı bile beceremiyor. Samimiyet kurulmadan görüşelim direkt tanışalım istiyor yüz yüze buluşupta.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
1 ayKendime tahammülüm yok bir de karşımdakine mi
12 Yorumla- 1 ay
benimde ya nolcak bu boyle
- 1 ay
Hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayGüvenebilirsem neden olmasın burdakiler öcü değil ya
11 Yorumla- 1 ay
bence dee
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Koca memeli biri beni bulsun da aşk yaşayalım
12 Yorumla- 1 ay
gayet yeterli bi kriter
- Aşk İlişkileri konusunda 14,8b cevap paylaştı.
m 1 ayBiri evlensin de bedava bişe yiyim derdi bizde
11 Yorumla- 1 ay
ahajsjjs
Gizli Üye(30-35)1 ayBuraya güvenen var mı ki?
Evliler grup kurmuş WhatsAppta.
Fenomenler sevgili değiştiriyor.
120 Yorumla- 1 ay
o da doğru ahshjs
Cevap sahibi1 ayYıllar önce site yerinden oynadı.
Fenomenler hala burada 😅😅- 1 ay
ben eski uye degilim ya cok hakim değilim de, gozlemlerime gore belli oluyor az cok bi seyler ahajjs
Cevap sahibi1 ayDikkat et. 😅
- 1 ay
ederiz bakalim gizli uye🙂
Cevap sahibi1 ay
Cevap sahibi1 ay- 1 ay
ahsjshajhs
Cevap sahibi1 ayŞşştt 😅
Cevap sahibi1 aySana daha kötü bir şey söylemek için gizli oldum.
Evli çift evinde misafir etti. İkisi de bu siteye üye.- 1 ay
🦉🦉
- 1 ay
nasıll beraber mi ettiler
Cevap sahibi1 ayEvet adam çağırdı karısıyla birlikte olurken izledi.
- 1 ay
saka miduurr buu, tanindik mi bu güzel kardeşim bey
- 1 ay
gvator* ahsjjs
Cevap sahibi1 ayYok, ciddi. Ayrıca bildiğin iş görüşmesi gibi Skype üzerinden bir süre görüntülü görüştük. Her yönden ölçüp biçip tartıp karar verdi.
Sen tanımazsın.- 1 ay
neler neler donuyormus buralardaa, nasil bi fantezi bu ben cok masum kaldim ahsjjs
Cevap sahibi1 aySorunu mahvetmeyelim 🙈
İstersen anlatabilirim- 1 ay
yanii sen bilirsinn
Cevap sahibi1 ayBaktım kapalıymış
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aslında bu siteden biriyle aşk çok istedim ama olmadı kapım açık aşk nereden ne zaman girerse eyvallah
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu site instagram ya da herhangi bir sosyal medya fark etmiyor önemli olan doğru insana denk gelmek eğer doğruysa yaşarım
10 Yorumla
1 aybu sitedeki kimsenin zevkine uydugunu dusunmuyorum oldu ki uydum onu sevecegimi dusunmuyorum cunku cinsjm
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayEvet yaşadım evlendim, şimdi tekrar yaşayacak gibiyim
12 Yorumla- 1 ay
seni burdan koparamiyoruz galiba
Cevap sahibi1 ayEvet öyle 🌹🌹♥️
- Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı.
1 ayBu siteden evlenip çocuk yaptım, boşandım; şimdi madafaka ödüyorum.
13 Yorumla- 1 ay
bak inaniiirimm ahajjs
- 1 ay
Madafakadan anlaman lazımdı
- 1 ay
dogrusunu unuttum ahajjs
1 ayBurdan tanıştığım biriyle evet aşk yaşarım fakat benim için önce konuşmak tanışmak gerek ve gerçek hayatta buluşup gerçek hayattada iyice tanışmak kaynaşmak gerek
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. 1 kişiyle yaşadım.. Ama artık olmasın. Aşk çok zor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 ayKendimden başka erkeğe güvenmem. Güvendiğim kadınlar da bıraktılar siteyi bir kaç tane kaldı.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 426 cevap paylaştı.
1 ayÇıkar tabiki neden çıkmasın. Ben bu siteden evlenenleri bile tanıyorum gayette mutlular.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,8b cevap paylaştı. Genel olarak aşk aramıyorum ama arasam bir ihtimal verebilirim
10 Yorumla
1 ayBu sitede aşk yaşayan illaki olmuştur vardır teklif edenler oldu ama ben bu sitede yakınlık kurma taraftarı değilim bu platformda sevgili bulmak için gelenler mümkünse hesabını kapatsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Yaşamam. İki üç hesabı olan erkekler var hepsinede farklı fotoğraf koyup kızlara yürüyorlar , iki üç kişiyi aynı anda isare ediyorlar , arkadaşım dediklerinede yavşıyorlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yaşadım zamanında
22 Yorumla- 1 ay
uu hala sitede mi
u 1 ayEvet
1 ayYaşadım ya yaşamam diyordum yine büyük konuştuğum yerden yedim
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Aşk olur seks olur arkadaşlık olur Allah ne verdiyse ben birkaç kez rakı içmeye çıkmıştım çok güzel kadınlarla ☺️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı.
1 ayYaşanır neden olmasın. Ben de vaktinde nette tanışıp evlenenlerdenim ve buradakiler de insan 😊
00 Yorumla 2. olmayı kabul etmiyorlar ya. Yoksa kesinlikle yaşardım. :)
02 Yorumla- 1 ay
e bi zahmet kabul etmesinler
Eski ben olsaydım yaşardım ama, artık kimseyi istemiyorum
11 Yorumla- 1 ay
Kim üzdü
Yüzde 90'ı cinsellik için bu siteye üye olmuş. Aklımı kaçırmadım herhalde 🙄
11 Yorumla- 1 ay
Değildir ya
- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
1 ayYaşamam, çoğunluğunun zeka seviyesi oldukça düşük.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çıkmaz bence artık aşka inanmamaya başladım ben
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayNasibin nereden çıkacağını bilemezsin.
O yüzden büyük konuşmamak gerek.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. burada tanışır buluşmaya karar verir aşk yaşarız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayBüyük konuşmak istemiyorum ama olmasa daha iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ayBen tipsiz olduğum için bana hiçbir kız bakmaz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBen yaşarım da kızlar Yaşar mı onu bilemem 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayBu sitede herkes herkesle konuşuyor gibime geliyor. Özel olarak bir insanın secildigini düşünmüyorum
00 Yorumla
1 aybende yok ama sizin de öyle beklentileriniz olmasın
00 Yorumla
1 aybüyük konuşmayayım ama hayır sosyalden aşk mı olur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. her şey imkan dahilinde uyum sevgi saygı varsa umduğumu bulmussam neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayBi kaç teklif geldide uygun görmedim ama uygun Gördüğümle olabilir 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayHicbir siteden veya uygulamadan tanışılıp aşk yaşanmaz bence yaşansa bile aşk değildir belki vardır gerçekten uygulamalardan tanışıp ciddi aşk yaşayanlar ama nadir bence insanlar bu gibi site ve uygulamaları daha çok vakit geçirmek takılmak için kullanıyor böyle sitelerden tanıştığı biriyle de ne kadar samimi ve gerçekçi olur bilemem aşk için en iyisi gerçek hayatta denk gelmek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. En tutkulu aşklar kaasede başlar
13 Yorumla- 1 ay
katılmayan sıkışsin
- 1 ay
helall be ne güzel konustun🤭
Gizli Üye(36-45)1 ayMümkün ama çok zor çünkü herkes anonim. Kimi görüp de beğenip yaklaşacağız. Görmeden özele geçmem ne çıkar kim bilir
11 Yorumla- 1 ay
Benden sin
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hayır, mizahi yapmak için takılıyorum..
14 Yorumla- 1 ay
buyuk konusmamak lazim ahsjs
- 1 ay
yanlis sey yapmışım ahsjs
1 ayFb olduk aşka döndü
13 Yorumla- 1 ay
klasikk
- 1 ay
Oluyor
- 1 ay
Ya sen
Gizli Üye(25-29)1 ayÇok olumlu bakmıyorum ama iyi güzel insanlar rast gelirse karşılıklı olabilir.
10 Yorumla
1 aySadece burdan değil hiç bir sosyal medya hesabından olmaz benceeee
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 ayYaşadım kahretti beni
26 Yorumla- 1 ay
neden ki
Cevap sahibi1 ayEvlenecektik nişan tüzüğü taktığım gün aldatıldığımı öğrendim kapıda
Allah onu öyle bi yapsın ki
Ömrü bereket
Kucağı bebek
Ölüsü rahmet görmesin- 1 ay
aa gecmis olsunnn, bos ver en azından evlenmeden gormussun gercek yuzunu
Cevap sahibi1 ayAldığım yara yıkılan ben? Beyazlara. Saçlarım ne olucak boşveremiyoeum işte
- 1 ay
üzüldüm ama bunu kafaya takarak sen asıl kendine zarar vermis olursun
Cevap sahibi1 ayOldum işte. Öyle bi yalnızım ki ya bi nasılsın diyenim yok telefonum iş dışında çalışmıyor
Gizli Üye(45 üstü)1 ayseks sohbeti yaptıgımız biri var. ama hıc gorusmedık. fantazilerimizi paylasıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayYaşıyorum zaten bir tanede evli kadınla görüşüyorum 2 tanede flört var özleden yazışıyoruz
00 Yorumla
1 ayburada takılan erkekle olmaz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. belli olmaz her şey heryerde olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hayatımın aşkını bulursam yaşarım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 ayYaşadık kardeşim onuda yaşadık 😂
10 Yorumla - Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne