Aşk İlişkileri Bu siteden biri ile sevgili olunur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Meraktan sordum olanlar gördüm o yüzden sorayım dedim Güncellemeler+1 yıl Ben buradan asla biriyle olmam Bu siteden biri ile sevgili olunur mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Olurum.Kimin nasıl biri olduğunu en azından görüşleriyle anlıyorsunuz.Kralın kızıyla oğlu olanlar olmasın, sanki dışarıdaki insanlardan daha farklısı var burada. Embesillere tahammül edemiyorum. 0 0 Yorumla
zitronelila Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Şu ön yargılı insanlar beni bitirecek ya. İnsanlarla nasıl tanıştığın nasıl iletişim iletişim kurduğun daha önemli. Çürük elma her yerde var. 0 0 Yorumla
Demirbey542 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Neden olunmasjn ki nasibinjn nerde olsugunu bilemezsin. Yeterki o guweni sadakati sevgiyi degeri hissetirsin. Nerde nezMan oldgnun onemi yok. Nasip bu 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Bu sitedekiler uzaydan değil, aynı senin gibi normal insan :D (Ben dışında, normal olduğumu düşünmüyorum :D) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende olmam cunku maalesef guven yok buradak iinsanlarda Ben avrupadan geliyorum genelde hep avrupaya gelmek icin ayarlamaya calisiyorlar beni veya cinsellik icin. 0 0 Yorumla
istanBULLy34-3 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Evet olunur benim birkaç ilişkim oldu buradan gayet de güzeldi 0 0 Yorumla
-Zed- Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Benim olmuşluğum var öncesinde. Ama çok da yürümedi uzak mesafeydi. 0 0 Yorumla
Powerlifter00 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olurum yer farketmez kafa uyuşursa otogarda otobüs beklerken bile sevgili yapmış biriyim ben 😀 0 4 Yorumla Laqwze +1 yıl O kadar da degil ahahhaj nasil yaptin kral abi Yorumla Powerlifter00 +1 yıl @Laqwze valla yan tarafa oturdu otobüsümüz aynıymış dedim ki sizde mi şu otobüsü bekliyorsunuz dedim bir başladı sohbet otobüste gidene kadar verdim ayarı 😀 aslında detaylı uzun ama Yorumla Laqwze +1 yıl Helal valla su sorudan muhabbet acmak da nasil bir kral hareket xd Yorumla Powerlifter00 +1 yıl @Laqwze 😀 ben konuşmayı severim 1 seneden fazla sevgili kaldık benim genelde böyle oluyor 😀 Yorumla
Olgu_sezer Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yalan burası.. Sanal dünya yalan zaten.. gerçi reel hayat da sanallaşti ya hadi neyse 🤣🤣 0 0 Yorumla
Bisorusorupgitcemm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Bu sitedende oldum normal hayatta dışarıdan tanışıpda sevgili oldum hepsi bırakıp gitti bir bahane bulup en iyisi evlenene kadar kimseyle olmamak 0 0 Yorumla
Tahsin_a Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl Bu sitede ki erkekler kötü de kizlar sütten çıkmış ak kaşık gibi 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. O biri dediğin burada en az 5 kişi ile konusur 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bır de soruyorsun yavrum seni keklik gibi avlarlar burada 0 7 Yorumla volralder +1 yıl Niye o kadar mı kotuyuz jdjdjdkdd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkeklerin iyi bir şey düşünme ihtimali bile yok sjskksksj Yorumla volralder +1 yıl Neden ki ya ben sadece göğüs düşünüyorum bu kötü bişey mi dkkxkdkdkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak ne güzel bir örneksin kızcağıza 😅😅😅 Yorumla volralder +1 yıl Tabii hep öyleyimdir 😂 insanlara yardımcı olmak gerekir kdkckd Yorumla Soran +1 yıl Bu sitede aklı başında olan biri sevgili olmaz benim ki meraktan Yorumla volralder +1 yıl Biliyoruz ya şaka yapıyoruz burada Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Neden olmasın 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Ay yok olunmaz, ben korkardım 😨 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Meraktan sordum ya sen korkma Yorumla BloodyGamer +1 yıl Olsun gene de korkulacak bir şey hele bu site diyorsun, yapma etme 😨 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 920 cevap paylaştı. Olsa olsa fakbadi olur 0 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Sevgili değil partnerlerim dostlarım oldu 0 0 Yorumla
Danışabilirsin Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 902 cevap paylaştı. Tanımadığın bir insan ile sevgi olunmaz. 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kafalar uyusuyorsa nesen olmasin 0 0 Yorumla
Yousef1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Olunur neden olunmasın 0 1 Yorumla Yousef1 +1 yıl Sen olma olanlarada karısma Yorumla
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Olunmaz kanka tecrübe konuşuyor 😅 0 0 Yorumla
Malefız_35 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Bunasıl_iş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Olmamalı 0 1 Yorumla XXXXİXİXİ +1 yıl neden Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fb olunur en fazla 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. ben olmuştum :D 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olacakmısn 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya olanlar gördüm o yüzden sordum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Olurum.
Kimin nasıl biri olduğunu en azından görüşleriyle anlıyorsunuz.
Kralın kızıyla oğlu olanlar olmasın, sanki dışarıdaki insanlardan daha farklısı var burada. Embesillere tahammül edemiyorum.
Şu ön yargılı insanlar beni bitirecek ya. İnsanlarla nasıl tanıştığın nasıl iletişim iletişim kurduğun daha önemli. Çürük elma her yerde var.
Neden olunmasjn ki nasibinjn nerde olsugunu bilemezsin. Yeterki o guweni sadakati sevgiyi degeri hissetirsin. Nerde nezMan oldgnun onemi yok. Nasip bu
Bu sitedekiler uzaydan değil, aynı senin gibi normal insan :D (Ben dışında, normal olduğumu düşünmüyorum :D)
Bende olmam cunku maalesef guven yok buradak iinsanlarda
Ben avrupadan geliyorum genelde hep avrupaya gelmek icin ayarlamaya calisiyorlar beni veya cinsellik icin.
Evet olunur benim birkaç ilişkim oldu buradan gayet de güzeldi
Benim olmuşluğum var öncesinde. Ama çok da yürümedi uzak mesafeydi.
Olurum yer farketmez kafa uyuşursa otogarda otobüs beklerken bile sevgili yapmış biriyim ben 😀
O kadar da degil ahahhaj nasil yaptin kral abi
@Laqwze valla yan tarafa oturdu otobüsümüz aynıymış dedim ki sizde mi şu otobüsü bekliyorsunuz dedim bir başladı sohbet otobüste gidene kadar verdim ayarı 😀 aslında detaylı uzun ama
Helal valla su sorudan muhabbet acmak da nasil bir kral hareket xd
@Laqwze 😀 ben konuşmayı severim 1 seneden fazla sevgili kaldık benim genelde böyle oluyor 😀
Yalan burası.. Sanal dünya yalan zaten.. gerçi reel hayat da sanallaşti ya hadi neyse 🤣🤣
Bu sitedende oldum normal hayatta dışarıdan tanışıpda sevgili oldum hepsi bırakıp gitti bir bahane bulup en iyisi evlenene kadar kimseyle olmamak
Bu sitede ki erkekler kötü de kizlar sütten çıkmış ak kaşık gibi
Olunabilir, olursam kaçıralım onu bana 😂
O biri dediğin burada en az 5 kişi ile konusur
Aynen
Bır de soruyorsun yavrum seni keklik gibi avlarlar burada
Niye o kadar mı kotuyuz jdjdjdkdd
Erkeklerin iyi bir şey düşünme ihtimali bile yok sjskksksj
Neden ki ya ben sadece göğüs düşünüyorum bu kötü bişey mi dkkxkdkdkd
Bak ne güzel bir örneksin kızcağıza 😅😅😅
Tabii hep öyleyimdir 😂 insanlara yardımcı olmak gerekir kdkckd
Bu sitede aklı başında olan biri sevgili olmaz benim ki meraktan
Biliyoruz ya şaka yapıyoruz burada
Neden olmasın
Oldum, çok da memnunum. Canım o benim 🤭
Ay yok olunmaz, ben korkardım 😨
Meraktan sordum ya sen korkma
Olsun gene de korkulacak bir şey hele bu site diyorsun, yapma etme 😨
Olsa olsa fakbadi olur
Sevgili değil partnerlerim dostlarım oldu
Ben olmam olunmaz bence
eski sevgililerim de asla diyorlardı
Tanımadığın bir insan ile sevgi olunmaz.
Olunur onlar da insan
Ya neden olmasın mk
Kafalar uyusuyorsa nesen olmasin
Tanimak ve güvenmek gerek
Olunur neden olunmasın
Sen olma olanlarada karısma
Olunmaz kanka tecrübe konuşuyor 😅
Ben cok oldum sonuclarida superdi 🥰🥰🥰
Oldum şu an bir ilişkim var
Olunmaz en son sevgili yapılacak yer burasi
Deniyelim mi hawhesuiai
Hayır