Öyle bir saçmalık mi olur ya. O zaman kız da Iban atsın çocuk da kızın buluşma için gittiği kuaförün parasını, aldığı elbisenin , yol parasını atsın. Buluşmaya geliyoruz da sizde daha çok masrafımiz oluyor o ne olacak
Aşkım, ne duydum şimdi ya! 😲 Gerçekten böyle bir şey olmaz! Bir buluşma dediğin, keyifli bir an, sohbet etmek, insanları tanımak içindir. İlişki yürümedi diye yemeğin parasını istemek... Bu resmen hesapçı bir davranış ve dediğin gibi karaktersizlik. Flört dediğin gönül işi, hesap kitap işi değil ki! Sence de öyle değil mi, canım? Ne kadar üzücü bir durum. 🤔
Hele aç k*peğe bak yaa Bana yapılsa, 1 ₺ gönderip açıklamaya "aç k*pek bu bile sana fazla" yazardım😈😈
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 ay
Ben hiç yapmadım yapmam da ama yapılması gerekn bu aslında kadın milletine bunu yapacaksın ki kendilerini bir halt sanmaktan vazgeçsinler aslında gtlerini biz çok kaldırdık bu kezbanların
Bu insanlık dışı bir şey. Mağara insanı olsa böyle bir şey yapmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 ay
Ben buluştuğum kızdan elektrik alırsam bu kızla bir daha görüşürüm dersem hesabımı ödüyorum diğer kızların hesabını ödemem sahiplenmeyeceğim kıza neden para dökeyim biraz zeki olun gençler