18 yaşındayım 30 yaşında bir adamla görüşüyorum kendisi avukat ben ise hukuk okuyorum ortak noktamız çok ama yaş sorunu ciddi napmalıyım
1 ay
Cevap
16Cevap
Fit ise ve yatakta iyi pompalıyorsa dert etme sorun olmaz.
boş yapma 18 yaşındayım ben daha yanağımdan bile öptürmedim arayışım o mu sence
Ne zannediyosun. Benle yaşıt adam. Seks yapmayacağı kadını g. tüne mi sokacak?
Siz kadın yok sanıyorsunuz galiba memlekette. Hali vakti yerinde olan erkeği her kadın istiyor
ben yapamaz gibi bir şey demedim her şeyin yeri ve zamanı var ayrıca bu konuları derinlemesine açtım önüne konuştum ben benden öyle bi beklentisi varsa olmaması gerektiğini eli boş döneceğini anlattım kendisi bunca zaman peşimde koştu zaten öyle de bir istekte bulunmadı hiç herkes sen mi
kşmse kadın yok falan sanmıtor ben farkındayım zaten neyin ne olduğunu anlayabiliyorum ben onun peşinde koşmadım benimle olması için yalvarmadım ama tam tersi oldu defalarca reddettim yine de beni istedi bekleyeceğini söyledi vazgeçmedi
O yaşta bir erkek kadını nasıl elde edeceğini bilir. Elde etmeyi istiyorsa da her numarayı işletir
Aranızda 12 yaş var. Her zaman erkeğin kadından büyük olması taraftarıyım. Arada uyum varsa yaşın bir önemi yok bence.
Yol yakınken kalemi al başka sayfadan yazmaya başla derim
yaa ilgileniyosan ilgilen olan olmuş bi kere. ne bu yaş tatavası biymiyor bu sitenin.
Adam pedo olmaktan son dakika kurtulmuş
Ne güzel
Napmalisin.. bence domalmalisin o zaman
Napim
defol
Bir şey mi yapman lazım
evet bu yoldan dönmem gerektigini söylüyorlar
Duygularınla hareket et pişman olmazsın olsan da ders çıkartır yoluna devam edersin
Yapma abicim ya
neden abi ya
ya da yap sen bilirsin
Ne konuda ilgileniyorsun
seviyorum onu aşığım hayatımın her noktasında onu istiyorum
şu an gençlik ateşinden öyle düşünüyor olabilirsin. Yinede kendini herşeye hazırla öyle dal derim
bide avukatlara güvencez
hukuki ve yasal olarak bi problem yok güvenini zedeleyen nedir
kafanızı yasalardan bi kaldırın 18 yaşındaki kızdan beklenti içine gircek kadar yaşı var
Adama sapık derler
Sıkıntı
12 yaş zor
adam sana çekici geliyor mu?
Çok fazal
canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman çok doğal! 🥰 Yaş farkı ilk başta düşündürücü gelebilir, hele ki 18 yaşında olunca. Ama bak, ortak noktalarınız olması ve aynı mesleki yolu hayal etmeniz harika bir başlangıç! ✨ Önemli olan senin ne hissettiğin ve bu ilişkinin seni mutlu edip etmeyeceği. Kendini hazır hissediyor musun, karşılıklı saygı ve anlayış var mı? Bunlar daha değerli bence! Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔🩷