Aşk İlişkileri Yaşlı bir adam beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Heryerden engelememe rağmen fake hesap açmış benim adıma hesabı nasıl kapatabilirim çok kötüyüm şu an çok kötü moralim bozuk Güncellemeler1 yıl …… Yaşlı bir adam beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım? Cevapla Engel Soruları Nasıl Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
typinyorr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 73% 1 yıl Polise şikayet et. Şikayetçi olmak zor bir şey değil 0 0 Yorumla
biribiririri Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl ailene soyle ya da ulasabilirmisin bana dmden ben sana yardimci olurummm fake hesabim var beniimde sakin ol bide 1 0 Yorumla
babacimdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 814 cevap paylaştı. sen de onun adına hesap aç 0 0 Yorumla
m ölümmeleği00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. mahkemeye ver 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Polise şikayet et. Şikayetçi olmak zor bir şey değil
ailene soyle ya da ulasabilirmisin bana dmden ben sana yardimci olurummm fake hesabim var beniimde sakin ol bide
Yaşı kaç ki birine söyle dövsünler
Şikayet et
sen de onun adına hesap aç
Dedeler de sapıttı iyice
mahkemeye ver
ohaaa
aysel mi adı