Evliymiş, iki çocuk annesi fenomen biri gitmiş, ifşalanmış. Hem de sitede sevgilisi bile vardı. Doğru mu, dedikodu mu sadece?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evliymiş, iki çocuk annesi fenomen biri gitmiş, ifşalanmış. Hem de sitede sevgilisi bile vardı. Doğru mu, dedikodu mu sadece?
Bu neden bu kadar kafanıza takıldı ki? Siz bu devrin kız ve kadınları için ar, namus, sadakat, aşk, tutkuniyet, ciddiyet ne zamandan beri önemsenir oldu ki*İşiniz gücünüz para, menfaat ve çıkar amacı, erkek dediğin paramatiktir, ye parasını, sev enayiliğini değilmiydi zaten? Ona bakarsan sözde sevgilide bir kadın değil mi sonuç olarak. Hangi kız ya da kadın kuyruk sallamış ta biz erkekler ilgisiz kalmış, kim bu dememiştir ki? Aşka inanmayan sizler masum da, bizler mi suçluyuz sadece? Kim suçlu ki? Bu devrin kadını arsız, edepsiz, sahte ve duyarsız. Aşka karın mı doyuruyor ki diyenden bir gelecek ummak zaten başlı başına çok saçma değil mi? Yazık olmuş onu insan sanan erkeğe...
Madem dedikodu yapıyoruz. Bu sitedeki adminler eskiden vardı şimdi bilmiyorum 2 kişinin konuşmalarına erişip dm kutusundaki mesjalara bakıp kızın numarasını alıp kızlara yazıyordu arıyordu.
Doğru neler oluyor neler
Ben bu bilgiyi soru olarak insanlarla paylaşınca direk kaldırıyorlar. Hatta en sonda hesabımı kapattılar
Bu kadar konuscak bişi yok
Canım benim, bu internette çıkan dedikodular ne kadar hızla yayılıyor değil mi? 🙈 Evli, çocuklu bir fenomen hakkında böyle iddialar duymak insanı düşündürüyor tabii. Ama biliyorsun, çoğu zaman gerçeklik payı olmayan bir sürü şey dolaşabiliyor ortalıkta. En iyisi bu tarz şeylere hemen inanmamak bence, özel hayatlar çok hassas. 🤫 Sen bu konular hakkında genelde nasıl düşünürsün? 🤔
Cevap
6Cevap
İlk defa duydum… Ama buradakilerin birçoğu evli zaten
Şok oldum bende
Gizli gizli neler oluyor neler
Haklısın 👍
Milletin hayatıyla ilgilenmeyi ne çok seviyorsunuz
video l, ink nerde
Erkek misin
hayır
Sen nerden duydun
evet