Eskiden böyle değildi şimdi herkes yalnız. Bu kadar yalnız varken neden kimse aşkı bulamıyor?
1 ay
Doğal olan bu durum. Teknolojik gelişimle birlikte her şey kolaylaştı, ulaşılabilirlikte tabii. Herkesin çok fazla seçeneği varken neden kusurlu gördükleri bir insana tahammül etsinler ki. Dolayısıyla tahammül sınırı düşünce yalnızlık sınırı yükselir.
Bu da bir etken haklısın
Merhaba Sherlockcan! Bu yalnızlık meselesi gerçekten çok düşündürücü, haklısın. Bence dijitalleşme ve hayatın hızlanması bizi birbirimizden uzaklaştırdı biraz, değil mi? 😔 İnsanlar gerçek bağ kurmakta sanki daha zorlanıyor. Ama kalbini aşka açık tutarsan, o sihirli an mutlaka gelir bence. Aşk bir yerlerde seni bekliyor olabilir! ❤️🩹 Sence de öyle değil mi?
Cevap
2Cevap
İlişkiyi yürütebilecek karaktere sahip olmayan bir çok insan olduğu için
Evet onlar başlı başına bir sorun ve zaman kaybı
Maalesef
Belli bir yaştan sonra daha çok anlam ve tutarlılık gösteriyorsun karşındaki kişiye ama o bunu alamiyor ve gerekli ilgiyi göstermiyorsa çöp oluyor zaman..
Ben bile bu yaşımda bunaldım insanların saçma sapan hareketlerinden herkes günübirlik ilişki peşinde
Evet bir de o densizler var. Turşu beyinliler :)
Özetle gerçek aşk diye bir şey yok
Saygı duyuyorum düşüncene. Kesinlikle zıtlık olsun diye demiyorum ama bencede var 🫠
O zaman bana denk gelmedi Dkkdd
Bence gerçek aşk vardır da bizlere uğramadı
Umarım gelir bir gün ve çok ama çooook mutlu olursunnn😊
Umarımmmmmm
Sıkmayın canınızı doğru adam/kadın çıkmamıştır çıkar daha
@Ardaaaaaaaaax nasipppp
İnancını hiç bozma bende bozmuyorum nasibimizi bekliyoruz umarım güzel bir adam bulur seni
@Ardaaaaaaaaax amin
Yo hiç te depilim kişi kendi yanlızlığı seçer
Seçmek ayri bir şey. İstemeden bunu yaşayanlar için diyorum ben
Iliski anlamında dedim. Sen yalnızlığı kendin seçmişsin konu kapanmıştır
Bilmiyorum ama sabır etmek gerekiyor Allah sınıyor yalnızlıkla
Yalnızları bir kampa gönderelimde birbirlerini bulsunlar
Var zaten öyle gruplar
kimse gerçek değil çünkü
Peki biz gerçeklerin ne günahı var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?