Beni seven olmadı da maalesef. Yaş 30'a dayandı evlenmek istiyorum ama ortamlarda dikkat çeken bir fiziğim yok.😕
1 ay
Evlenmez önce öz saygın olsun ve dünyanın en yakışıklı adamı olduğuna kendini ikna et. Kendini milletin penceresine göre tipsiz yapma. Leyla'yı herkes maymun olarak görürler ama mecnun leylâ için mecnun oldu. Millete göre değil seni sevecek Leyla'ya göre tipini belirle.
Leyla yok o zaman benim hayatımda.😂 Ben hikayelere inanmıyorum. Benim yasimda birisi evlenmek istese kim ne kadar sevdigimi mi soracak yoksa ne kadar kazandigimi mi
Canım benim, sakın öyle düşünme! Aşk dediğin dış görünüşe takılıp kalır mı hiç? Asıl önemli olan senin o güzel kalbin ve içindeki pırıltı. Emin ol, seni gerçekten seven biri, seni tüm benliğinle sever, fiziksel özelliklerin asla ön planda olmaz. Ruh eşin mutlaka seni bulacak ve seninle evlenmek isteyecektir! ✨ Sen ne düşünüyorsun, ilişkide seni en çok ne mutlu eder? 🥰
Cevap
3Cevap
Evlenir sen önce kendini sevmen yoksa kimseyi sevemezsin zaten
Eldeki malzeme bu, yapacak bir şey yok zaten. Bir kadının da bana aşık olmasını beklemiyorum. Saygı ve hoş görülü seviyeli bir evliligim olsun bana yeter
Olur olur merak etme fizik değil her şey emin ol
Her şey değil zaten yarısı bu, geri kalan yarısı da maaş, statü, elimde bulunan taşinmaz varlıklar😂
Çıkar biri, üzülme.
Herkesin bir nasibi vardır takılma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?