Kötü kalpli, boş bir adam nekadar yakışıklı olursa olsun işim olmaz! Soruyu yanlış anlamayın yahu
Pek güzel değilim ama yakışıklı bir eş istiyorum?
Kötü kalpli, boş bir adam nekadar yakışıklı olursa olsun işim olmaz! Soruyu yanlış anlamayın yahu
Karsına cıkcak insan belki senin baktıgın gözden senin baktıgın yönden bakmayacak sana belki sen ona göre dünynın en güzel kızısın buna sen karar veremezSin güzellikten önce kaliteli erkek hareketlere tavırlara bakar benim icin güzellik sonra gelir mesela hareketler tavırlar konusmak topluma karsı davranış bicimi herseyden önemlidir benim icin
Saydıklarım zaten olmassa olmaz. Asla bu saydığın nezakete sahip olmayıp yakışıklı biriyle olamam
Ozaman sende gerceklerin farkındasın demekki bu güzel bir sey tbr 👏 ederim
Niye erkekler sorumu yanlış anlamış hep ya
Bu cvp banaysa yanlıs anladıgım bir durum varsa özür seni tanımıyorum ve yorumlarda bukadar oluyor
Vallah ben dünya güzeliydim 30 kg aldım acayip çirkinleştim tabikide gidecek ama güzelik mi? Bir sivilce yeter.. Gelip geçici.. İlerde bir kaç ay sonra yine xs olunca yine hayranlarım çoğalacak ama buda aşk olmuyor başka bir boyut a geçmiş oluyo.. Aşk güzele çirkine bakmaz çünkü ben çok çok güzelken acayip çirkin birini sevmiştim oda sonra dan yakışıklı olmuş yeni yeni gördüm değişmiş yani.. Hersey nasip
Cevap
11Cevap
Allah kalbine göre versin 😊merak etme güzellik karın doyurmuyor böyle şeyleri dert etme sen kalbini temiz tut
Teşşekürler ederim. Allah razı olsun, Allahta benim için ne dilediysen sana 2 katını versin🤲🏻
Yaaaa çok tatlısın sennn ☺️çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlı olan gelsin başımıza
Selam, erkekler tipe bakmaz kızlar tipe bakar bu yüzden şansın yüksek. Bakımlı ol yeter.
Erkekler mi yor bakmaz kgdlgxhc
Soruda tarif ettiğin erkek tipine bir örnek verebilir misin acep.Çok merak ettim neymiş senin bu yüzü güzel erkek tanımın
Tanım yok ama eli ayağı düzgün gözüme hitap eden
Ben de senin bahsettiğinin kız versiyonuni arıyorum tam da 😂
Aşırı yakışıklıyım. Bakiyim hele tipine, belki çıkarım.
Yakışıklı biri seni güzel bulursa olabilir
Allahümme Amin dkgsjjg
Ehehehehhe kolay gelsin
Ben çirkin istemem
Ne istediğini sormadım. Ayrıca beyin ve kalp olmayınca kaş gözde fayda etmiyor, itici oluyorsunuz beyler
Sende yakışıklı arıyorsun kanka
Senin yazdığına karşılık yazdım empati kur lütfen
Çok yakışıklı istemiyorummm belirtmişim zatennn... sempatik eli ayağı düzgün. Aslında ben galiba benim gibi birini istiyorum ama kendime karşı haksızlık yapıyorum görüntünle ilgili çünkü mükemmeliyetçi davranıyorum kendime karşı (başkalarına değil)
Anladım, kusura bakma. Doğal davranırsan elbet bulursun tabi ki, pek kafana takma
Eyvallah kanka
Bende fakirim ama villa istiyorum
Çirkinim ve en yakışıkılısını istiyorum demiyorumki. Orta güzelim biraz yakışıklı olsun diyorum...
Davul dengi dengine çalar fazla kasma
Gjshagfkfh dengim ne onuda kestiremiyorum fjshwjfk
Sen bana resim at ben denginmiyim söyşerim 😂😂😂😂
Ben niye atmıyorum önce sen at belki ben beğenmem ne malum ;)
Ah bee gizliden çıkamıyom tuş bozulmuşş 😂😂😂
İsabet olmuş:)
Demi
boy nasıl
Git isine sapik
Rabbim gönlüne göre versin
Teşşekürler ederim. Allah razı olsun, Allahta benim için ne dilediysen sana 2 katını versin🤲🏻
Amin
Her insan tipe bakar
Ben olurmu. d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?