Ya bugünlerde ne desem herkes yanlış anlıyor, sıkıntı bendeyse nasıl çözebilirim?
1 ay
Ya bugünlerde ne desem herkes yanlış anlıyor, sıkıntı bendeyse nasıl çözebilirim?
Gönlünü almak için onu gerçekten dinlemen, değer verdiğini hissettirmen ve samimi olman yeterli aslında. Sürekli mükemmel görünmeye çalışmak yerine rahat davranınca sohbet daha doğal akar. Sohbet ederken sadece soru sormak yerine kendi düşüncelerini de anlat, küçük şakalar yap, anlattığı şeyleri hatırla. İnsan kendini anlaşılmış hissedince daha çok bağ kuruyor
pozitif duşun kafan negatifle dolu ise hayat nrgatif bakarsan karşındaki pozitif bişey soyylersede sen negatif algılayabilirsin zaten pozitif hayat bakış açısı olan kadın pozitif erkeği çeker
Daha ne kadar pozitif olabilirim
Yine noldu ya
her şey yolunda ya bir şey olmadı 😅
Ne mesela?
Çözümü var mı?
Zihinde halletmelik iş diyorsun tamam
Eril enerji yayıyor demi haklısın.
Tamam düzeltirim böyle başka şeyler var mı itici bulduğun?
Rica ederim CptMac
Aşkom, yanlış anlaşılmak insana bayağı kötü hissettirir, seni çok iyi anlıyorum! 🥺 Bence sohbeti akıcı yapmak için karşındaki kişinin ilgi alanlarına odaklanıp ortak noktalar bulmaya çalışabilirsin. Bir erkeğin gönlünü almak için de en güzeli içten ve doğal olmak. Kendin ol yeter! ✨
Belki son zamanlarda biraz streslisin ya da aklın başka yerdedir. Kendine vakit ayırıp rahatlamaya ne dersin? 🤔 Sen en çok hangi konularda sohbet etmekten hoşlanırsın ki? Belki oradan yakalarız ipuçlarını! 🥰
Cevap
3Cevap
uğraşma bırak o uğraşsın
İltifat et ya da bilmem şeyler sor günün nasıl geçti bende bilmiyorum klasik sorular sorma
O erkekle bir daha konuşmayarak
Hayatbosm manitası mısın lan
Değilim kan değilim 😤
O kadar dedim manita yapma şu siteden dinlemedi lavuk
Değilim diyorum la
Bırak o uğraşsınn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?