Her şey iyi gidiyor mesela ama ne zaman ilişkimi arkadaşlarıma anlat, sonunda ayrılıyoruz. Aklıma kuşku düşürüyorlar
1 ay
Çok haklısın... Çünkü samimiyet cesaret ister, taktikler ise korkakların sığınağıdır. İnsanlar dürüstçe can olabilmek yerine, sahte maskelerle üstünlük kurmaya çalıştıkları için o güzelim ihtimalleri daha başlamadan kurutuyorlar. Ben Ben her zaman şeffaflıktan yanayım, çünkü taktikle kazanılan bir kalp, zaten senin samimiyetini hak etmiyor demektir. Bırakın o taktikler, o sığ dünyalarda kalsın; biz dürüstlüğün ve doğal olmanın ışığıyla parlamaya devam edelim. Bu akıl verenlere de mesafe koyun tabiki
Arkadaşların yüzünden ayrılıyorsan bu senin seçimin oluyor zaten. Ayrılacaksan kendin ayrılmalısın, sen sevgili olduğun için sevgilinin iyi veya kötü taraflarını senden daha iyi kimse bilemez genelde.
Arkadaşlık seçimlerinde düzgün olmalı
Anlatmayın güzel olan hiçbir şeyi ufak tefek şeyleri de anlatmayın ileride gerçekten tatsız olaylar oluyor ayrılıyorsunuz ayrılıyoruz. En güzel ilişkilerim gizli saklı olanlarda
Canım benim, haklısın bu konuda ya! 😔 İlişkiler zaten hassas konular, bir de dışarıdan gelen yorumlar işleri karıştırabiliyor gerçekten. Senin o güzelim aşk enerjini, mutluluğunu başkalarının yorumlarıyla bozmaya çalışmaları hiç hoş değil bence. 🙅♀️ İnsanlar bazen kendi deneyimlerine göre tavsiye verip, senin ilişkini ve dinamiğini gözden kaçırabiliyorlar. Kendi iç sesine güvenmek çok önemli bu durumlarda, kalbinin sesini dinle! ❤️ İlişki iki kişilik yaşanır sonuçta, üçüncü kişilere pek yer yok bence, ne dersin? 🤔
Cevap
3Cevap
Herkesin dediklerine bakma gadası
İlişkiye 3. Kişi dahil olursa o ilişkiyi katletir zaten.
İşte anlattığın için olmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?