Eski sevgilimin zorla öpmesi aldatmak mı sayılır, 4 yıldır vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar lütfen beni yargılamadan cevap verin, bundan dört yıl önce ben 17 yaşındayken benim bir tane eski sevgilim vardı ve bu çocuk bana sürekli yazıyordu ve bizim yan binamızda oturuyordu, evimizi biliyordu. Ben de o sıra bayağı bir kötüydüm, ben sınavına falan girecektim, şu anda da hemşirelik okuyorum zaten. Neyse, daha sonra bu çocuk beni sürekli tehdit ediyordu işte, benimle konuşmazsan evinize gelirim falan filan. Ben de bunları asla babama söylemem, zaten sınav dönemi aramız bozuktu. Daha sonra bu evimize gelmesin diye ben de o gün onunla buluştum ve gerçekten sadece yalvardım işte, ne olursun beni bırak, git hayatına bak, çok iyi bir hayatın olacak falan filan, bayağı bir yalvardım. Daha sonra biz o gün buluştuğumuz günden bir gün önce ben de bir tane çocukla konuşmuştum Instagram’da ve çocukla yeni tanışmıştık ya, 1-2 gün falan olmuştu ve flört müydük hatırlamıyorum, herhalde değildik ya, iki gündür falan tanışıyorduk ve hiç anlaşamayacakmışız gibi geliyordu bana. Sonra ben bu öteki çocuğa full yalvardım tüm gün boyunca, ne olur beni bırak falan. Sonra bu da bir şekilde ikna oldu ama o gün zorla beni öptü. Ben o gün gerçekten asla ona bir şey diyemedim çünkü kavga edemem, çünkü evimi biliyordu ve beni tehdit edip duruyordu ve bu çocuk şu an çok iyi bir mühendis, hiç beklemezdim yani o sıralar ondan öyle bir şey, gerçekten keko falan asla değildi. Daha sonra benim de işte öteki çocukla tanışalı bir gün olduğu için ben dört yıldır bunun vicdan azabını çekiyorum. O çocukla 1.5 yıllık bir ilişkimiz oldu devamında ve sonra ayrıldık, ayrılalı da iki yıl oldu ama ben hâlâ onunla hiçbir muhatabım olmamasına rağmen çok vicdan azabı çekiyorum. Bu aldatmak mı? Onunla ilişkim olsa kesinlikle söylerdim ya da ilişkiye başlayacağımızı bilsem kesinlikle söylerdim ama hiç başlamayacak gibiydik.
Eski sevgilimin zorla öpmesi aldatmak mı sayılır, 4 yıldır vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım?