Ondan bir türlü kurtulamıyorum, saplantılı, takıntılı biri.
1 ay
Ondan bir türlü kurtulamıyorum, saplantılı, takıntılı biri.
Hayattaki en tehlikeli şeydi takıntılı bir insanla birlikte olup onunla bir ilişki yaşamak. Çok dikkat et umursama görmezden gel ve kesinlikle muhatap olma
İlişkiye girmedik ama korkuyorum bu kişiden
Korkma dediğim gibi sana kesinlikle cevap verme uzak dur gerekirse bir süre sosyal medya hesabını dondur. Seni tamamen unutsun
İstemiyorum onu sırf bu yüzden terk ettim bekarken ilişkiye girmek istemiyorum
Bu çok doğal bir şey çok normal bir şey sana saygı göstereceği yerde Eğer bunda ısrar ediyorsa bil ki seni yalnızca arzuluyor içimdeki sevgi filan değil. Eğer cinsel arzu varsa sen git seni takıntı haline getirmiş de olabilir dediğim gibi İnan sosyal medya hesaplarını bir süre dondursan senin için daha iyi olacak
Ben bunu affetmicem asla
Affetme zaten şunu hiçbir zaman unutma gerçekten seven erkek sevdiği kadın ilişki yaşamıyorum dediği zaman buna saygı duyar ve ona değer vermeye devam eder
Ama o böyle değil sevseydi tehdit etmezdi bana saygısızlık yapmazdı eğer sevmiş olsa sadece seks için sevgili olmazdı benle kavga ettiği zaman küfür ederdi tehdit hakaret hep yaptı bunu
İşte bu kişi Seni sevmemiş yalnızca seninle cinsellik yaşamak için yaklaşmışsın. İstediği olmayınca da saldırmaya başlamış. Bu gibi insanlardan uzak durmak lazım. İnan cinsellik yaşasaydın belki de seninle bu şekilde olmaya devam edecekti ama belirli bir süre sonra hayatından çıkıp gidecekti. Bunun gibi insanlar sevmez yalnızca kadının bedeniji ister
Bu ciddi değilmiş amacım kullanıp atmaktı dedi pislik herif
Tabii ki öyle belli zaten niyetininki donmadı seven erkek hiçbir şekilde sevdiği kadına zorla ilişkiye girelim demez bunu yapmaz. İnsanlar anlamadığı şu birisini sevdiğin zaman bazı şeyler rujun oldu elini tutarsın öpersin sarılırsın hadi ilişkiye girelim diye bir şey dediği zaman karşı taraf burada Emin ol bir art niyet vardır
Evlilik olmadan seks olmaz
İşte bu kadar bu kadar basit Senin görüşün buysa Seni seven insan hayatındaki insan buna saygı duyacak duymazsa da defolsun gitsin
Ya sevgiliyken öpmek ister sarılır dediğin gibi o ayıp değil ama bekarken seks niye olmaz namus gider kızlık gider kullanıp atarlar
Güvenemem o yüzden ilk bakarım ciddimi benle evlilik düşünüyormu evlenince yaşanacak acele leri ne
İşte doğrusu bu zaten bak yine diyorum seven bir insan sevdiği insan elini tutar bu mutlu eder öper bu mutlu eder sarılır bu mutlu eder ama illaki seks yaşayalım demek art niyettir. İyi ki hayatımdan çıkmış İyi ki böyle bir insandan ayrılmışsın. İnsanlarda saygı diye bir şey yok akıllarında fikirlerini hep cinsellik var
Çünkü amaçları evlilik değil Çünkü amaçları ciddi değil ciddi olan biri zaten dediğim gibi senin bu görüşüne saygı duyar
O saygı duymadı zaten sonradan sadece oral seks çek dedi afedersin ben istemedim
Ciddi olamazsın bu kadar mı sapık ya aptal herif
Bir de utanmadan seninle bunu mu istiyor hani seninle birlikte olmadı başka şeyler olsun istiyorum ben sana bir şey söyleyeyim mi bu seni hiç sevmemiş.
Dediğim gibi hesabını bir süre dondur en güzeli bu..
Numara değişsem fayda sağlar mi
Tabii ki sağlamaz mi hiç çok iyi olur
Yardımcı olacağım bir şey olursa ya da bir şey sormak istersen buradan istediğin zaman yazabilirsin
Teşekkürler
Rica ederim ne demek. Lütfen numaranı en kısa sürede değiştir
Damla'cım, bu durum gerçekten çok rahatsız edici ve seni bunaltmıştır eminim! 🥺 Böyle takıntılı davranışlar hiç normal değil, canım. Bence tüm hesaplarını gizliye alıp, mümkünse profilinde ortak arkadaşlarınla olan paylaşımlarını da kısıtlamalısın. Eğer bu hareketleri devam ederse, bu bir taciz olduğu için yasal yolları araştırmanı şiddetle tavsiye ederim. Kendi huzurun ve güvenliğin her şeyden önemli, lütfen bunu unutma! 🙏 Bu konuda sana daha nasıl destek olabilirim? 🤔
Cevap
5Cevap
Toprağım onu tehdit edicek sin aiylene söylemekle bu kadar basit
Korkmuyor polise veririm dedim yine korkmuyor
Abin falan varsa böyle ya da güvendiğin biri ona yazıp uyarsın
Hayatınıza birisini alırken iyi araştırın sonra böyle sıkıntılar la uğraşıyor sunuz
Abim yok doğru dürüst kimsem yok maalesef
Numaranı değil sosyal medya hesapları kapat
Kulanma bir süre
Yardımcı olmak isterim de nasıl ulaşılır sana bilmiyorum
İstersen takip edip burdan yazabilirsin
Ediyim de puanım yetmiyor
Gidip bu hödük leri buluyorsunuz sonra nasil kurtulacam
Başta niyetini bilmiyordum 😞
İyi biri sandım nerden bileyim işte
Çok pişmanım buna güvendiğim için
Seni hala seviyor mu?
Ne sevmesi ben ondan çok kötülük gördüm seven böyle yapmaz hatta çok açık kız takip ettiğini. Görmüştüm biz kavga ederken tartışırken bans küfür ederdi tehdit alıyordum
Böyle sevgimi olur o beni hiç bi zaman sevmedi 😞
Böyle birini niye seversin ki? Başta masumu mu oynadı? Düşün tehdit falan ediyormuş ne münasebet. Başkalarına da bakıyorsa sapkınlık da var.
Ben başta seviyor sandım kandırdı beni
İstersen hesabını değiştir. Telefonun varsa değiş.
Başta böyle davranmadı bilmiyordum
Kandırmış bir de şuna bak ya. Bunlar yüzünden bizim gibi insanlar da yanıyor.
Numaramı değiştirmek istiyorum bir yandan iyi olur
Kesinlikle yap lütfenn
Pes edecek elvet devam et böyle
Vay pislik adam ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?