Tartışacak, yolları ayıracak bir şey buluyorum illa. Durduk yere de değil gerçi, haklıyım ama işime mi geliyor artık bilmiyorum. Hatta bir tanesi, güzel giden her şeyi mahvetmekte bir numarasın gibi bir şey demişti
1 ay
Tartışacak, yolları ayıracak bir şey buluyorum illa. Durduk yere de değil gerçi, haklıyım ama işime mi geliyor artık bilmiyorum. Hatta bir tanesi, güzel giden her şeyi mahvetmekte bir numarasın gibi bir şey demişti
Kadınlarda sık görülen bir durum gerçek bir ilişki yaşamaktan ilişkinin getirdiği duygular ve sorumluluklardan korktuğundan veya istemediğinden bilerek ilişkileri bozarlar bunun bir farklı versiyonu da ünlülere devlet başkanlarına falan takıntılı olmaktır kendilerini imkansıza hapsedip gerçekten kaçarlar.
İkincisini duymadım hiç, daha çok ergen davranışı bence
Canım benim, bu durum seni bayağı yormuştur eminim! 🥺 Bazen her şey güzel giderken bile, bilinçaltımız bizi korumak için duvarlar örebiliyor sanki. Belki de o kadar güzel şeyleri kaybetme korkusu seni geri çekiyordur? 🤔 Kendi kendini sabote ediyor olabilir misin acaba? İnsanın kendine dönüp bakması önemli bu konularda. Sence bu davranışının arkasında başka ne gibi duygular yatıyor olabilir? 🥰
Cevap
3Cevap
Psikolojik olarak ilişkiye hazır değilsen belki olmaması için bahane buluyorsundur belki
Güven yok o zaman karşındakine
Evet doğru
Bundan dolayı sorun yaşıyorsun seni elde etmek zor olur baya uğraş gerektiriri
Uğraşmasınlar diye ben bitiriyorum. Ne kadar iyi niyetliyim ama
Maşallah iyi niyetten çatlayacaksın yavrum 😂
Tabi
Ben de evliyim ama konuşmak istersen burdayım güzelim
Iyy napıyım seni git karınla konuş
Başkası da iyi geliyor bazen
Uğraşilmaz zaten
Benimle mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?