İlk başta güzel gidip sonradan neden soğuyorum ilişkide?

Erkek arkadaşımla tanışalı çok olmadı ama ciddi düşündüğünü söylemişti o vasıtayla tanışmıştık bende öyle düşünüyorum çünkü, karakter olarak da dört dörtlük birisi , güveni ve sadakati verdi bana, çok ileriye dönük konuşmaya başladı, tip olarak da ilk başlarda gözüme iyi geliyordu , ben tipe bakmayı öğrenmek istiyordum karakter daha önemli çünkü aşk bitince saygı sevgi sadakat kalıyor, ama ideal tipimden tamamen farklı birisi, etrafımda ideal tipimden erkekleri görünce yanlarındaki kızlara bakıyorum diyorum acaba Nerde hata ettim de olmadı , istediğim tipte erkekler geliyordu ama karakterleri kötüydü ve güven veren kişiler değildi , sorgulamaya başladım o tarz erkekleri aşık edip evliliğe nasıl ikna ediyorlardı ve bu kadar seviliyorlardı , güzel olduğumu çok duydum her tanıştığım kişide söyledi ama bir türlü olmuyor, şimdi ilişkim var çok iyi birisi ama ben soğumaya başladım bu tarz çiftlere denk gelince kendimi sorgulamaya başlıyorum , ciddi düşünüyor çok dile getiriyor ama ben onun gibi yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum çok içime dert oldu onuda üzmek istemiyorum fikirlere ihtiyacım var ☹️

Güncellemeler
1 yıl
Nasıl diyim çocuğa yüzün ideal tipim değil , beni çekmiyor etkilemiyor diye ama , empati yapıyorum bana birisi dese çok üzülürüm ama ilk başta öyle gelmiyordu, neden öyle oldu bilmiyorum işte
İlk başta güzel gidip sonradan neden soğuyorum ilişkide?