Yalnızlığı çok seven biriyim. Flörtlerimle ilk başta heyecanlı ve çok güzel şekilde gidiyor. Sevgili oluyorum ne oluyor bilmiyorum ama ortada hiç bir şey yokken hemen soğuyorum konuşmak bile istemiyorum ve ayrılıyorum. Çok sıkıldım bu durumdan o yüzden kimseyle çıkmıyorum uzun süredir.
Kanka travma işte. Farkında değilsin ama insanların seni tanımasına fırsat vermeden sen onları bırakıyorsun. Çünkü tekrar terk edilmek çok sıkıntı. Şimdi böyle diyorum düşünüyorsun ve diyosun ki alakası yok. Ama kendimden de biliyorum. Birkaç nedeni daha var ama sende altta yatan neden bu muhtemelen.
Şimdi sana bir şey sorucam. Bir flörtünle oldu ki 3-5 ay konuştun. Bir şeyler paylaştınız vs. Bu flörtün seni terk etse ne hissedersin. Empati yap iyice düşün ve cevapla bakalım.
Niye gittiğini sorgularım benden kaynaklı bir şeyse düzeltmek isterim kendimi ama tabiki gitmek isteyen birinin yanımda kalmasını istemem. Anlarım her türlü saygı duyarım. Çokta üzülmem
Genelde terk edilme korkusudur birinin seni tanıyıp ve seni terk etme ihtimaline karşın sen de tanıdığın kadarıyla kendine dair bir şeyler bulamadığını anladığında o kişiye hemen soğuk yapıp bitiren taraf olmaktan kaçamıyorsun. Ben de mesela biri ilgimi çekince onunla mutlaka iletişim kuruyorum. Sonrasında bakıyorum misal konuşurken “şarj aleti değil de şarz aleti ” dedi. Anında soğurum böyle bir anda ne yazsa batar bana.
Çok nedeni olabilir bu hızlı soğumanın. Beklentin karşılanmıyordur, farkında olmadığın bir travman vardır (ki ben olduğunu düşünüyorum) , hayalini kurduğun ruh eşinle karşındaki insanı kıyaslıyorsundur bunu da istemsizce yapan çok fazla insan var.
Son cümlen ben ya valla. Bir kişiden soğumadım bu zamana kadar ondan da keşke soğusaymışım da bunca senem çöp olmasaymış. Soğuduk da geç soğuduk. İşte bu tam olarak şey sen planlar yaparsın ve hayat olmadık anda olmadık pürüzler çıkartır…
Valla zaten denemek zorundayım yalnızlık güzel şey alışınca tabi daha da güzel sadece tahammül seviyen çok azalıyor sonra işte sıkılıyoruz bunalıyoruz falan işte :)
Artık birini bulmak da gayem değil inanır mısın. Gezeyim eğleneyim yeni yerler göreyim yeter. He olur da birisi bu planlarıma dahil olmak ister değerlendirilir ama yine de yalnız olmayı seviyorum ya :))
En İyi Cevaplar