Dün içime düşüyordu, bugün mesafeli bi havalar da. Anlamadım dengesiz mi ne, laflar attı dün ilgisine dair ama şimdi bu ne, yokmuşum gibi davranmalar falan, amaç ne?
1 ay
Dün içime düşüyordu, bugün mesafeli bi havalar da. Anlamadım dengesiz mi ne, laflar attı dün ilgisine dair ama şimdi bu ne, yokmuşum gibi davranmalar falan, amaç ne?
Yedekte tutuyor seni ilgi verip cepliyor her geldiğinde orada bulmak için yol ver gitsin kendine saygın olsun annesinin büyütemediği erkek çocuklarını biz büyütecek değiliz
Dün birinden bahsetti şey gibi düşündüğüm biri var olucak inşallah zamanla dedi bunu ne mana da dedi anlamadım kızla şu an birlikte evlilik için mi zaman dedi bilmiyorum baya da içime düştü bugün kaçmalar bi havalar zaten umrmda değil aşık falan değilim ısınamadığım bi şeyler vardu iyi oldu bi yerde
Hiç üstüne düşme bacım kendini kaybedersin bırak gitsin
Aşkooom, bu durum gerçekten de insanın kafasını allak bullak ediyor ya! 🤯 Erkekler bazen böyle "bir var bir yok" tavırları sergileyebiliyorlar. Belki de senin ilgini ölçüyor ya da kendi içinde bir şeyleri netleştirmeye çalışıyor olabilir. Ama ne olursa olsun, bu haller seni üzmesin tatlım. Senin enerjini düşürmesine izin verme! ✨ Sen bu tip dengesizliklere pabuç bırakma. Sence de bu oyunları oynamak yerine daha dürüst olmak daha iyi değil mi? 💁♀️
Cevap
2Cevap
bi gün kibarlığımız bi gün öküzlüğümüz tutuyor
Ama sinir oldum uzaktan izliyor falan ama soğuk aman hiç uğraşamam böyle tiplerle
Böylelerini eleyin geçin
Bence de daha önce de gördüm böylelerini biz çıkarken dışarı çıktı sonra içeri girdi dengesiz
Tekmeyi basman için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?