İlgisiz olup mesajlara geç cevap vermesinin sebebi gerçekten yoğun iş hayatından mı yoksa uzaklaşıp ayrılmak istediğinde mi yapar bunu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayHiç kimse yoğunluktab gebermiyor. Biri çok yoğunsa bu ancak 2 saat ya da 3 saat olur. Zaten 2-3 saat sonunda insani ihtiyaçlar devreye girer. Su içmek yemek yemek wc ihtiyacı. Bunları gideriyorken emin ol twlefonu eline alıp bi bakıyordur. SENİNLE KONUŞMAK İSTEMEDİĞİ İÇİN YOĞUNUM BAHANESİ UYDURUYOR ONUN İÇİN CEPTESİN. BU YÜZDEN BÖYLE DAVRANIYOR
01 Yorumla
Soran5 ayNasıl cepte görebilir ya bu hale nasıl getirebildim eskiden böyle değildi
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Genç arkadaşım 🧊❄️
Bu sorunun tek bir cevabı yok ama şunu net söyleyeyim; gerçekten isteyen insan yoğun da olsa bir şekilde ilgisini gösterir 💬
İş yoğunluğu ilgiyi azaltabilir ama tamamen yok etmez. Gün içinde yazamasa bile “Yoğun geçiyor ama seni unutmadım, sonra konuşalım” diye bir mesaj atar. Eğer açıklama yapmıyorsa, sürekli bahane üretiyorsa, sen konuşmasan sohbet ilerlemiyorsa büyük ihtimal duygusal olarak geri çekiliyordur.
En doğrusu ona açıkça “Son zamanlarda uzaklaştığını hissediyorum, bu beni üzüyor, gerçekten ne hissediyorsun?” diye sorup netlik istemen 🕯️
Kışa girerken kalbini soğukta bırakma, ilişkide de hayatta da kendini ikinci plana atma, önce kendi değerini hatırla 💙✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(36-45)5 ayHiçbir insan yoğun değildir işi yoktur yalnızca istediği kişiye vakti vardır istemediği kişiye vakti yoktur
0114 Yorumla
Soran5 ayPeki arada böyle bir dönem olduysa sonra kendini düzelttiyse
Cevap sahibi5 ayAslında asıl sorun şu arada böyle bir dönem olduğunda o kişi ne yaptı önemli olan o anlatabildim mi
Soran5 ayBilmiyorum ya
Soran5 ayŞey demişti bu aralar nefes aldırmıyorsun, sürekli yazıyorsun şeklinde konuşmuştu ben çok yazınca üstüne düşünce bunalmış
Cevap sahibi5 ayİşte önemli olan o arada Ne oldu neden sana bu şekilde davrandı ve neden tekrar daha sonra düzeldi. Hani kafanı bulandırmak istemiyorum ama yine de dikkat et
Cevap sahibi5 ayÇok yazıyorsun Çok üzerime düşüyorsun bunların hepsi tipik erkek bahaneleri
Soran5 ayPeki sence ne olabilir? Gerçekten bunaltıyordum ama ben de kabul ediyorum bazen erkekleri bunaltıyoruz ister istemez bir de uzun süreli ilişki
Cevap sahibi5 ayYa dediğin gibi de olabilir bunaltmış olabilirsin ya da o sıralar başkasıyla da görüşmüş olabilir yani bu iki seçenekten beri eğer şu anda sana karşı iyi ise sıkıntı yok şunu yapma bir insanın ne kadar çok fazla üzerine düşersen onu kaybetme riskini o kadar artar bırak mesaj atma o arasın o sorusunu o merak etsin
Soran5 ayYok 2 aydır konuşmuyoruz ayrıldık zaten
Soran5 ayEvet yaptım öyle hatalar
Cevap sahibi5 ayÜzerine düşme biraz görünmez ol yani sana ulaşamazsın sosyal medyada paylaşım yapma hayalet moduna gir emin ol eğer seviyorsa bir şekilde seni merak edip sana geri dönecektir
Soran5 ay2 ay oldu ama dönecek olan dönerdi şimdiye
Cevap sahibi5 ayYok öyle düşünme 2 ay daha taze hiçbir şey belli olmaz Ama dediğim gibi sana çok üzerine düşme emin ol Sen yazdığın sürece o sana kesinlikle dönmez kendini tamamen geri çek ulaşılmaz ol sosyal medyadan uzak dur sevecekse dönecektir dönmüyorsa zaten kafasında bitmiştir
Soran5 ayKafasında bitirdiği çok belliydi zaten ben anlıyordum ama anlamamazlıktan geliyordum hep
Cevap sahibi5 ayAnladığım kadarıyla çok üzgünsün canını sıkma lütfen
Cevap sahibi5 ayDediğim gibi beklemeye geç kesinlikle yazma
Soran5 ayO ilişkiyi bitirmediği için ben bitirmek zorunda kaldım ama şimdi bitiren benim ya terk eden benim güya o iyi ben kötü oldum
Soran5 ayAma yazmadıkça daha da kötü oluyor gibi yani daha da uzaklaşıyoruz sanki
Cevap sahibi5 ayAma şöyle düşün şu anda sen yazarsan zaten senin o davranışlarından istemediğini anladığın için Sen bitirdin yazarsan hiçbir şey değişeceğini düşünmüyorum iki aydan beri hiç mi yazmadın ona
Soran5 ayHiç yazmadım zaten 2 ayın nasıl geçtiğini anlamadım bile
Cevap sahibi5 ayİstiyorsan yaz eğer içinde kalıyorsa ya da uzaklaştığınızı düşünüyorsan yaz istiyorsun sen bilirsin yani
Soran5 ayAma onun yazması gerekirdi
Soran5 ayVe inatlaşma uğruna hiç yazmazsak bu sefer tamamen kaybederiz ama özlemiyor demekki özlese yazardı
Cevap sahibi5 ayEvet onun yazması gerekirdi ama şimdi Sen daha fazla uzaklaşıyoruz deyince ben yaz dedim yani normalde senin yazmaman lazım
Cevap sahibi5 ayYani normalde bence de özleyen yazar bir şekilde kadından beklememek lazım yani erkek bu durumda adım atmalı diye düşünüyorum
Soran5 ayAma çok gururlu işte ben engelledim çünkü onu
Cevap sahibi5 ayİşte Ama bu şekilde düşünüyorsanız O zaman siz adım atın hani hatanı sizde olduğunu düşünüyorsanız Siz adım atın
Soran5 ayO da gayet mutlu bence konuşmamamızdan ben de sıkıldım artık hep adım atmaktan biraz da o adım atsın istiyorum ya
Cevap sahibi5 ayAma işte Sez ondan adım beklerken birbirinizden daha fazla uzaklaşıyorsunuz. Eğer üzülmeyeceksen adım atma
Soran5 ayHem uzaklaşıyorsunuz diyorsun hem adım atma diyorsun
Cevap sahibi5 ayŞunu diyorum uzaklaşıyoruz diyorsun sen diyorsun üzülüyorsun E sana o zaman adıma diyorum hep ben adım atıyorum diyorsun. O yüzden ben de sana şunu diyorum eğer üzülmeyeceksen adım atma yok bu şekilde Zaman geçtikçe daha kötü oluyor üzülürüm dersen adım at
Soran5 ayAslında ilişkinin bitmesini istemiyordum ama çok yorulmuştum biraz uzak kalmak iyi geldi eğer biz bir daha konuşmazsak onun çok uzun bir süre bir başkasıyla konuşmayacağına eminim zaten ama benden sonra hadi 2-3 yıl sonra diyelim illaki biriyle tanışacak ve ben bunu kabullenemiyorum bir başkasıyla evlenecek olmasını falan. O yüzden onu tekrar elde edip yazmak istiyorum ancak doğru zamanı bir bulamadım
Cevap sahibi5 ayBak şu şekilde ne kadar çok ara verirsen araya o kadar soğukluk girecek anladığım kadarıyla onu geri istiyorsun O yüzden ben sürekli yaptım artık ondan bekliyorum diye düşünme at bakalım bir adım sana geri dönüşün nasıl olacak eğer baktın istediğin gibi değilse bir şekilde önüne bakmak zorundasın artık hani şu anda sende de bir kararsızlık var en kötü karar kararsızlıktan iyidir
Soran5 ayMaalesef ikimiz de yorulduk biliyordum o eski enerjimiz heyecanımız kalmadı artık ama ben hala onu istiyorum onu yıllar sonra başka bir kadınla görmeye dayanamam. Aynı şekilde benim de başka bir erkeğe tahammülüm yok hele bu zamanlar hiç yeni biriyle tanışamam mesela midem kaldırmaz yeni tanıştığıma ihanet gibi düşünürüm
Soran5 aySen de güzel moral verici tavsiyeler veriyorsun sağol yaşın kaç merak ettim
Cevap sahibi5 ayAma şu anda daha yeni ayrıldığınız için bu şekilde düşünüyorsun bence. Bak benim de çok uzun senelik bir ilişkim oldu Gerçekten ben de çok üzüldüm Nasıl önume bakacağım dedim nasıl geçecek dedim emin ol zamanla her şeyi geçiyor ama zamanı var her şeyin zamanı var. Yine dediğim gibi bir adım at bence madem istiyorsun bak bakalım sonucu ne olacak
Soran5 ay2 ay olmuş ama
Cevap sahibi5 ayRica ederim ne demek. 42 yaşındayım ben
Cevap sahibi5 ay2 ay daha çok uzun bir süre değil hani şöyle söyleyeyim sana bu kişiden kişiye değişmekle birlikte zamanla bazı şeyleri aşabilirsin. Şu anda daha ilişkin yeni bitmiş O yüzden tabii ki bunu kabullenmesin onun başkasıyla olmasını ya da senin başkasıyla olmanı ister istemez buna zaten olumsuz bakarsın
Soran5 ayBen yıllar geçse de olumsuz bakarım
Cevap sahibi5 ayDediğim gibi şu anda bu şekilde düşünmen çok normal hani o yüzden sana hiçbir şey demiyorum Çünkü daha sıcağı sıcağına her şeyi yaşıyorsun. İnan bana bir sene öncesi ne kadar bana sorsan Ben de aynı şeyi derdim artık asla kimseyle olmaz yapamam nefes alamam Ama zaman gerçekten bazı şeyleri unutturuyor. Şu şekilde yaşadıkların artık halıya dönüşüyor tabii ki aklına geliyor zaman zaman üzülüyorsun Ama gerçekten anıya dönüşüyor
Soran5 ayİşte biz uzak mesafedeydik doğru düzgün ilişki bile yaşayamadık ancak ileride başka bir kadına her şey altın tepside sunulacak bu canımı yakıyor
Cevap sahibi5 ayAma niye tam tersini düşünmüyorsun şu anda her şeyi olumsuz düşünüyorsun karşı taraf açısından düşünüyorsun belki senin için de ileride her şey daha iyi olacak belki de her şey sana altın tepsiyle sunulacak belki daha rahat bir yaşam seni bekleyecek. Hani şu anda karşı taraf açısından düşünüyorsun her şeyi biraz da kendi açından düşün.
Soran5 ayBeddua etmek istemiyorum da karşı tarafın yüzü gülsün istemiyorum en ufak bir mutlu olduğunda aklına ben geleyim sonra üzülsün istiyorum
Soran5 ayKimseyle ilişki kuramasın kursa bile başarısız olsun beni mumla arasın ömür boyu yalnız olsun istiyorum
Cevap sahibi5 ayEğer gerçekten elinden geleni yaptıysan için rahatsa bu konuda ona değer verdiysen emin ol onun aklına geleceksindir öyle unutamaz kolay kolay merak etme sen
Cevap sahibi5 ayBunu zaman gösterecek şu anda dediğim gibi sen ona odaklandığın için bu şekilde hayatına bakamazsın birazcık kendini odaklanmayı dener misin lütfen
Soran5 ayYok ya o salağın aklına gelmez ne zamanki kafasına göre birini bulur da o kız ona hayatı zehir eden bir mıymıntının teki çıkarsa o zaman işte kafasına dank eder
Cevap sahibi5 ayPeki şöyle düşün git o hayatına birini aldı yapamadı tekrar sana geri dönmek istedi Sen bu durumda kabul eder misin?
Soran5 ayAma işte ben bunu öğrensin istemiyorum benim ona bu dersi vermek gibi bir amacım yoktu sonuçta o yanımda yokken mutsuzum ben sadece onunla mutlu olmak istiyordum
Soran5 ayEderim ama süründürüm ama zannetmiyorum döneceğini
Cevap sahibi5 ayTamam bak yine diyorum benim de bir ilişkim oldu ben de o insanla bir şeyler olsun istiyordum yalnızca onunla mutlu olmak istiyordum ama olmadı bir şekilde hayatıma bakmam lazım. Karşındaki insan eğer sevginin değerini bilmiyorsa sen de onun inadına dimdik ayakta durmak zorundasın kendini böyle bırakırsa benden sonra bak nasıl da kötü oldu diye düşünür
Soran5 aySen şey dedin ya yorumda ben geç yazıyor ilgisiz davranıyor demiştim sen ne demiştin onda
Cevap sahibi5 ayPeki bak döneceğini sanmıyorsun yani içinde böyle bir şey var tabii ilişki yaşadığın için sen daha iyi bilirsin E bu şekilde kendini eziyet etmiyor musun?
Soran5 ayPeki kıza dönmeye çalışmadın mı
Cevap sahibi5 ayBak şu şekilde oldu benim ilişkim 6-7 senelikti evlilikten döndük bir defa gittim yanına bizimki uzak mesafeli daha doğrusu iş icabı o uzak mesafeleri normalde aynı yerde yaşıyorduk. Bak dedim birbirimizi tanıyoruz tekrar başkasını hayatımızı almamıza gerek yok gel sonu iyi olsun hayır dedi ondan sonra da ne aradın ne sordun bitti
Soran5 ayHayır mı dedi yuh ya
Soran5 ayİşte 6-7 sene çok uzun bir süre ya
Soran5 ayEe şu an napıyor evlenmiş mi
Cevap sahibi5 ayEvet işte 6-7 sene çok uzun bir süre ve Sana yaptıklarımı anlatsam ağzın açık kalır dersin ki hakikaten böyle bir erkek var mıydı ama kendi Bu yolu seçti. Bak şunun rahatlığı var bende ben o kadına zirveyi gösterdim benim kadar yapan olur mu olmaz onu ama o bana hiçbir şey göstermedi O yüzden ben rahatım içim rahat kalbim rahat Çünkü ben her şeyi yaptım.
Soran5 aySen daha çok seven taraftın bence
Cevap sahibi5 ayİnan hiç haber almadım Ne yaptığından hiç haberim yok ondan sonra ben numaramı değiştirdim sosyal medyalarımı dondurdum ulaşmasın zaten bana kendi hayatına baksın Ben de Kendi hayatıma bakıyorum haber almıyorum kesinlikle. Mesela o doğuda görev yapıyor öğretmen Ben batı'dayım yazları aynı yerdeyiz onunla inan ne yaptığımdan hiç haberim yok
Zaman zaman tabii ki aklıma geliyor üzülüyorum ama hayatıma bakıyorum bir şekilde. Düşün bak küçük örnek vereyim aramızda 1600 kilometre var bir saatliğine bile olsa onu görmeye gidiyordu bana sırf seni özledim dediği için
Soran5 ayGenelde ilişki için daha çok çabalayan daha çok seviyor
Soran5 ayNerde tanıştınız ki
Cevap sahibi5 ayTabii ki öyle Ama şunu da unutma çabalayan daha sonra daha mutlu oluyor niye Çünkü hak ettiği değeri görmüyor daha sonra başkasından değer gördüğü zaman o kişiye bağlanabiliyor. Ama fedakarlık yapılan kişi ileride daha mutsuz oluyor çünkü anlıyor ki herkes daha önceki ilişkisinde olduğu gibi değer vermez
Cevap sahibi5 ayNormal ikimiz de zaten aynı yerde yaşıyoruz öğretmeniz ikimiz de o şekilde tanıştık daha sonra onun ataması oldu doğuya gitti ilişkimizi bunca zaman devam ettirdik. Ailesi beni önce istemedi ben ona rağmen ondan vazgeçmedim ama baktım ki saygısızlığı var ağzını çok bozuyor hak ettiğim değeri görmüyorum zaten o şekilde bitti.
Soran5 ayBilmiyorum ya öyle olunca da çok aşık oluyorlar yani zamanında kendisine değer verene değil de tıpkı kendilerinin zamanında yaptığı gibi süründüren acı çektiren insana bağlanıyorlar
Cevap sahibi5 ayVe sonra mutsuz olup pişman oluyorlar emin ol sonu mutlulukla bitmiyor bana bu konuda güven
Soran5 ayYani şöyle ben bu adama dönmek istiyorum belki ama eskisi kadar değil çünkü ilişkiye inancım yok biliyorum ki biz konuşmaya başlasak yine bu ilişkinin niye yürümediğini hatırlayacam yine üzülecem ben sevdiğim insana bağlandıysam gerçekten kopmam çok zor oluyor fakat yavaş yavaş o aradaki bağ zarar gördükçe ben bir daha eksisi gibi olamıyorum. İnsan ilişkisi bittiğinde o ilişkiyle beraber o ilişkideki seni de kaybediyorsun ben o kişiyi çok özlüyorum yani kendimi
Soran5 ayİşte ben başkasına aşık olsun bile istemiyorum
Cevap sahibi5 ayBazen gerçekten sevgi sandığımız şeyler alışkanlıktan öte değil inan bana. Ve insanlar alıştığı zaman unutmak daha kolay oluyor ve bu çok acı veriyor. Şu anda sen kendini o insana şartlamışsın aslında var ya hayatına bir baksan sevdiğin şeyleri yapsan kendine zaman ayırsan her şey senin için daha iyi olacak
Soran5 ayÇok zor konular ya insan çok yoruluyor böyle ilişkilerde keşke ilişkiler böyle uzamasa benim de 2 buçuk yıllık ilişkiydi ancak uzatınca sorunlar çıkıyor erkenden evlenmek şart hadi ben bunu anladım ama başka bir insanı tanıyacan da evlenecen de ohoo
Soran5 ayBenim için her anlamda ilkti o yüzden unutmak zor olacak
Soran5 ayYa aslında şöyle ilişki bitmiş olsa bile rahatladığımı hissediyorum fakat ben eskiden duygularımı çok yoğun yaşayan bir insandım bmyle her gün aklıma gelsin ağlardım eski ilişkimde fakat bu ilişkide zaten ilişki içindeyken çok ağladığım için şimdi ağlayamıyorum sinirlerim alınmış gibi duygularım yok olmuş gibi hissedemiyorum da, gerçekten hislerden soğudum ve bu çok korkutuyor beni
Soran5 ayNerdesiniz
Cevap sahibi5 ayİşte dediğim olay da bu Sen zaten ilişki içerisinde çok fazla yıpranmışsın ve bu da ilişki bitirmene sebep olmuş. Şu anda aslında onu düşünmen bu kadar aklına gelmesi sevgiden dolayı değil alışkanlıklardan dolayı. Bak kendinle güzel itiraf ediyorsun ben zaten onda iken çok ağlamıştım diye üzülmüştüm diye bu zaten bitmesine neden olmuş. Bence dediğim gibi kendine birazcık zaman kafanı dağıtan etkinlikler yap. Emin ol geçecek belki de bu şekilde olması senin için daha iyi.
Cevap sahibi5 ayBu arada ben Mersin'de yaşıyorum
Soran5 ayAdana ben de😃
Soran5 ayMersinli misin
Soran5 ayYa ben onu başka bir kadınla hayal edemiyorum anladın mı benim onu bir şekilde elde etmem gerekiyordu çok aşıktım o duyguları tekrar kaybetmek istemiyorum o hislerimi çok özlüyorum
Cevap sahibi5 ayYok Mersin'de değilim ama Mersin'de görev yapıyorum. Bu arada yakınmışız seninle. Ya bak şu anda bak gerçekten sen farkında değilsin takıntı haline getirmişsin onu onay kendi bak diyorsun ki ben zaten üzülüyordum yani bununla bir ilişki yaşamayacağını anladığın için zaten bitirmişsin olayı kafanda. Bu zaman zaman her insanda olur sevdiği insanı başkasıyla düşündüğün zaman böyle kafayı yiyecek gibi olur ama inan bu sevgi değil bu takıntı bu alışkanlık kendine zaman ver geçecek. Sen şu anda bunları düşünüp kuruntu yapıyorsun Bu da inan seni üzer.
Soran5 ayEvet takıntı yaptım çünkü elde etmek istiyorum beni çok üzdü
Soran5 ayBenden başkasına girmesin istiyorum
Soran5 ayGitmesin diyecektim pardon
Cevap sahibi5 ay😂😂 anladım anladım zaten ben. Bak ama kaçırdığın olay şu takıntı yaptığın için şu anda sana bu şekilde çekici geliyor onu elde etmek istiyorsun normalde İnan bana onunla tekrar birlikte olsan bu sefer sen istemeyeceksin bak bana bu konuda güven. Kendine birazcık zaman ver her şey senin için güzel olacaktır Ama kendini bu zamanı ver
Soran5 ayO gelsin istiyorum gelmiyor da kafayı yiyeceğim
Cevap sahibi5 ayÇünkü takıntı yapmışsın bak sana yine diyorum kendine zaman ver bir şeylerle ilgilen kendini dinleme. Bana bu konuda güven bak birazcık Zaman geçsin diyeceksin ki hiç gerek yok dönmesine Ben istemiyorum artık
Soran5 ayNe takıntısı ya takıntı yapmadı
Soran5 ayM
Cevap sahibi5 ayİnkar etmen de normal dediğim gibi şu anda sana hiçbir şey demeyeceğim ileride anlayacaksın bunu.
Soran5 ayGerçekten takıntı değil ayrıca sen takıntı diyince ne anlıyorsun
Cevap sahibi5 ayŞimdi bak sana bir kere şunu söyleyeyim Sen bu ilişki içerisindeyken zaten ilişkiniz seni yorduğunu anlamasın seni üzdüğünü anlamışsın sonunun olmadığını anlaması ilişkiyi Sen bu yüzden bitirmişsin buraya kadar tamam mı. Bu cesareti gösteren sensin Sen demişsin bitsin aradan 2 ay geçtikten sonra bunları bile bile hala bu insan benim hayatımda olsun diye düşünüyorsan bu sevgi değildir Bu alışkanlıktır bu takıntıdır Çünkü sonunun olmayacağını bile bile bir ilişkiye doğru gidiyorsan burada aşk sevgiden öte bir şeydir bak anlatmak istediğim sana şu alışkanlık ya da takıntı aşk ve sevgiden çok öte bir şey. Belki kızıyorsun bana şu anda duymak istediklerini söylemediğim için ama duymak istediklerini söylediğim zaman sana haksızlık etmiş olurum sana şunu da diyebilirim tamam git konuş bir şeyler olsun umarım seninle olur ama bu seni üzer o yüzden diyorum ben
Soran5 ayŞimdi 2 ay sonra yazarsam takıntılı olduğumu mu düşünür sence
Cevap sahibi5 ayŞu anda onun düşüncesini bilemeyiz. Hani belki takıntılı olduğunu düşünür belki gerçekten onu unutamadığını düşünür ama asıl sorun şurada yazsam bile acaba sana karşılık verecek mi Bir de bu durum var. Yazmayı düşünüyor musun?
Soran5 ayEvet aklımın bir köşesinde var hala
Cevap sahibi5 ayEğer aklının köşesinde varsa daha fazla zaman geçmeden daha fazla soğuma olmadan O zaman yaz çünkü Zaman geçtikçe birbirinizden daha fazla soğuyacaksınızdır eğer kafanda Gerçekten bu varsa şansını dene o zaman
Soran5 ayGerçekten bağlanmamın sebebi ilk kez cinsellik konuştuğum kişinin o olması
Cevap sahibi5 ayBak işte bazı şeylerin bilincinde olman da güzel ne güzel diyorsun ilk kez cinsellik konuştuğum kişi o bağlanmanın sebebi de biraz bu cinsellik de insanı bağlı hani insan şunu düşünür ben ilk kez onunla cinselliği konuştum İlk kez onunla oldu insan sanır ki bundan sonra kimseyle bu duyguları yaşamayacak kimseyle olmayacak hayat işte öyle değil.
Soran5 aySadece cinsellik değil birçok şeyde iyi anlaşıyorduk ama bana şey demişti ben evlilik düşünmüyordum zaten düşünsem bunu belli ederdim dedi ama iki buçuk yıllık ilişki şimdi onun bunu demesi de beni soğuttu ama benden başkasına gidemez o kadar zaman geçirdik ama uzak mesafeydi bir de yaşı benden yüzük
Soran5 ayDoğru düzgün ilişki yaşayamadık bile uzak mesafeydi çünkü
Cevap sahibi5 ayPeki şöyle düşün Sen gerçekten çok güzel sevmişsin bu belli değer de vermişsin ve sonu yok ben evlenmeyi düşünmüyorum diyor E böyle bir insanda nereye kadar gideceksin. Hadi tekrar başladı daha uzun süre oldu sana yine ben evlenmeyi düşünmüyorum dedi E bu sefer kendine de yazık etmiş olmaz mısın? Kaç yaş vardı aranızda
Cevap sahibi5 ayBak tamam işte aslında şu çok güzel bir şey mantığın aslında sana uzak mesafeydi diyor doğru düzgün bir şey yaşayamadık diyor onun evlenmeyi düşünmediğini söylüyor mantığın çok güzel çalışıyor ama kalbin şu anda mantının önüne geçmeye çalışıyor
Soran5 ayİşte bunu diyince her şeyin önünü kesiyor anlamıyorum derdi ne gelmek isteyen bir yolunu bulur gelir o kadar zaman geçirmişiz yazık değil mi aklında birisi mi var diye sormuştum yemin ederim yok dedi ama o şeyi hissedemedim dedi
Cevap sahibi5 ayYa şu şekilde düşün uzak mesafe ilişkisi olsa bile gelmek isteyen İnan bana her türlü gelir benimki de uzak mesafeydi ben 1600 kilometre gidiyordum yanına hiç düşünmeden Çünkü istiyordum o insanı. Yani burada aslında isteyen değer veren her türlü gelir anlamadığım da işte o
Soran5 ayAma şey dedi en son işte yaşım geçiyor evlenmem lazım diye ama benimle evlenmek istemiyor bariz ben ne yaptım da istemiyor beni
Cevap sahibi5 ayÇünkü senin onu önemsediğin kadar belli ki o seni önemsememiş o senin hayatının merkezine koymamış burada suç sende değil karşıdaki insan seni tam olarak benimseyememiş maalesef. Evliliği düşünüyor ama seninle düşünmeyelim O zaman niye seninle birlikte oldu ki işte anlamıyorum insanları insanlar bencil
Soran5 ayDoğru düzgün yanıma bile gelmedi ben gittim onun yanına
Cevap sahibi5 ayİşte aslında yaptığın hata buydu erkek gelir yanına ya kadın gider mi hiç ya da şu şekilde olur erkek önce gelir kadın sonra yanına gider bak dediğim gibi sen değer vermişsin yanına gitmişsin Ama hak ettiğin değeri görememişsin maalesef karşı taraftan. Ne güzel çok güzel sevmişsin çok güzel değer vermişsin Ama karşıdaki insan bunu zerre anlamamış ki
Soran5 ayAtanmadan önce düşünmüyordum o yüzden seninle konuşuyordum o zaman kafamda evlilik yoktu dedi ama atandıktan sonra evlenmeyi düşünüyorum aklımda var öyle bir planım dedi ama atanmadan önce benimle hep konuştu işte
Soran5 ayBiz zaten uzak mesafede tanıştık ilk bir buçuk yıl kendimi yanlış bir şehirde söyledim nolur ne olmaz diye çünkü biz internette tanıştık
Cevap sahibi5 ayHayır atamadan önce her şey günlük gülistanlık seninle zaman geçiriyor atandıktan sonra E ben seninle düşünmüyorum E bir şey söyleyeceğim şimdi yanlış anlama da sence burada karaktersizlik yok mu?
Soran5 ayAslında şöyle evlilik konusu geçiyordu geçmiyor değildi fakat ben bazı hatalar yaptım özellikle kendimi soğutacak şekilde ondan sonra bir daha evliliğin e sini söylemesi
Soran5 aySöylemedi
Cevap sahibi5 ayBak sevgi de hatalar olur tabii iki taraf için de geçerli aldatma olmadıktan sonra her hata affedilir diye düşünüyorum yani sen ne yapmışsın ki bu kadar bir anda kesmiş
Sen alt sıralarda olduğun için sıranı bekleyeceksin
010 Yorumla
Soran5 ayEğer belirsiz bir ilişkinin içindeysem hiç olmamayı tercih ederim diyip ayrıldım ben de şimdi 2 aydır konuşmuyoruz
Soran5 ayEskiden vardım da sonra aramız bozuldu soğuduk birbirimizden o günden sonra eskisi gibi olmadı birbirimize karşı umudumuz kalmadı
Soran5 ayNe anlamadım
Soran5 ayYazsana burdan o zaman
Soran5 ayBurdan sor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Bir erkek gerçekten yoğun olduğu için mi ilgisiz davranır yoksa ayrılmak istediği için mi böyle davranır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler