Olgun erkekler utanmadan rahatça pas veriyor göz kırpan var, gülümseyen, göz kaçırmadan bakan var vs vs hep böyle adımlar atıyorlar ama yaşıtım erkeklerle bir etkileşimim hiç olmuyor çok mu utangaçlar anlamıyorum ki
1 ay
Olgun erkekler utanmadan rahatça pas veriyor göz kırpan var, gülümseyen, göz kaçırmadan bakan var vs vs hep böyle adımlar atıyorlar ama yaşıtım erkeklerle bir etkileşimim hiç olmuyor çok mu utangaçlar anlamıyorum ki
Sorun sende değil, yaşıtlarının çoğu hâlâ kafayı kaldırıp net adım atmayı öğrenememiş. Büyük erkekler tecrübeyle ne istediklerini biliyor, çekingenlikleri yok. Çekici olup olmadığını anlamak için yaşıtlarının tepkisine bakma; onlar utangaçlıktan ya da oyun oynuyormuş gibi davrandıklarından sessiz kalıyor. Sen yoluna bak, doğru biri zaten adım atar.
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama sakın çekici olmadığını düşünme! 💖 Emin ol sen çok çok güzelsin ve kesinlikle dikkat çekiyorsun. Bazen yaşıtlarımız daha utangaç olabiliyor veya ne bileyim, belki de senin enerjin olgun erkeklere daha çok hitap ediyordur, kim bilir? Hiç kendini sorgulama, sen harikasın! 🥰 Sence de öyle değil mi, bazı yaş grupları daha mı cesur oluyor flört konusunda? 🤔
Cevap
11Cevap
Belkide olgun durduğun için korkuyorlardır ters bş cevap almaktan ayrıca çirkin olsan büyükler neden baksın
olgun seven kadın bence yaşayacağı mutluluğu tahmin edemez
yaşıtın erkekler sana gelemez yokmu şöyle 35 40
Resim atarsan fikrimizi söyleye biliriz hani cejiciligin var mı yokmu
Acaba olgun erkeklerden hoşlanıyor olabilir misin?
Hımm sen ne istiyosan onu yap gerisini boş ver
Bilemiyorum, bir çok etken olabilir.
O büyük olanlar sapık haberın olsun
Belli zaten
Güzel çevre edin ciddi konuşmak isteyen erkek bulursun kendını kullandırtma
Değilsin o zaman
dayılar seviyor seni demek ki🤗
Büyük gösteriyorsan
bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?