Gizli Üye(36-45)1 ayHayır, öyle demeyin. Neler oluyor? Bu soruyu gördüm ve intihardan bahsediyorsunuz. Aceleci bir şey yapmayın; hayatınız çok kıymetli. Size yardımcı olabilir miyiz?
013 Yorumla
Soran1 ayKimse bana yardımcı olamaz her geçen gün ölüme daha çok yaklaşıyorum inşallah ölürüm
Cevap sahibi1 aytovbe estagfirullAh böyle bir şey söylemiyor
Cevap sahibi1 ayDinleyin, eğer depresyon yaşıyorsanız, sizi anlıyorum. Çok büyük bir içsel karmaşa yaşıyorsunuz; hiç kolay değil.
Soran1 ayDepresyon da değilim hayatımı mahvettim zamanım kıymetini bilemedim şimdi ise psikolojimle bunun bedelini ödüyorum bu gidişle stresten kaygıdan hastalık çıkıp ölücem
Cevap sahibi1 ayBu hastalık sizi içten içe kemiren, iradenizi ve umudunuzu ezen bir şey.
Ama beni dinleyin, gücünüz kalmasa bile mücadeleye devam edin.
Yemek yeme, dışarı çıkma, yaşama isteğinizi elinizden alıyor.
Kendinizden bile kopmuş durumdasınız, anlıyorum.
Görüşünüz bozulmuş; çirkin değilsiniz, beni dinleyin, ve hayatınızı da mahvetmediniz. Şu anda çöl gibi bir dönemden geçiyorsunuz ve bıkmış durumdasınız.
Cevap sahibi1 ayHayır, dinle, eğer depresyonda değilsen, tamam, eve git ve hayatın her anının tadını çıkar. Olaylara o şekilde bakma.
Cevap sahibi1 ayÖrneğin, ne tür bir hayat yaşamak istiyordunuz? Anlatın bana.
Soran1 ayYaşamak istemiyorum en yakın zamanda intihar yolunu bulup öleceğim
Cevap sahibi1 ayBöyle şeyler söyleme!
Soran1 ayZavallı köpeğin tekiyim konuşmayı da unutuyorum ölmekten başka çarem yok benim Allah belamı versin 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Cevap sahibi1 ayNeden böyle düşünüyorsun? Dürüst olmak gerekirse, hayır, köpek falan değilsin, dediğin gibi bir şey de değilsin. Dur artık, iyi durumda değilsin, yaşadıkların karşısında bunalmış hissediyorsun, hepsi bu.
Herkes hayatta en kötü zamanlarını geçirir, ama illa ki bunu dile getirmez.
Cevap sahibi1 ayAllah, kendi kendine koyduğun laneti kaldırsın.
Cevap sahibi1 ayFotoğrafınıza ne oldu? ve bunu sana kim söyledi?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen çok normal ama sakın kendini böyle düşünme! 😔 Bir fotoğraf yüzünden birinin seni engellemesi asla senin çirkin olduğun anlamına gelmez. Belki internet bağlantısı kötüydü, belki kendi iç dünyasında bir şeyler yaşıyordu ya da belki de sadece garip bir insandı. Onun davranışı seni tanımlamaz. Kendine haksızlık etme sakın! Sen ne düşünüyorsun, başka ne sebep olabilir sence? 🤔💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
Gizli Üye(25-29)1 ayBelki o da kendini beğenmiyo belki o da çekindi şu an kendi kafanda zihin okuyosun ama karşındaki kişinin gerçekten ne düşündüğünden nası emin olabilirsin ki açık açık sana beğenmedim demediği sürece. Sen onu gördün mü ya da
01 Yorumla
Soran1 ayÇirkinim geç
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayMuhtemelen beklentilerini karşılamadi oyuzden engellemistir çokta önemseyin bence herkesi beğenecek diye bir kural yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 727 cevap paylaştı. Kendini neden çirkin görüyorsun ki? Sen kendine böyle dersen yedi yabancı neler demez
012 Yorumla
Soran1 ayÇirkinim
Soran1 ayUmrumda değil zaten artı güzellik hayatımı yaktım ben intihar edeceğim
Soran1 ayAnlatılacak bir durum değil anlatsam da yardımcı olamazsın ben karar verdim intihar edeceğim zaten yaşarsam yaşım ilerledikçe daha fazla sorun çıkacak ben bunlara katlanamam zavallı aciz köpeğin tekiyim
Soran1 ayBen kararımı verdim abi bu karardan artık kimse beni vazgiceremez 2-3 haftadır bir şey yemiyorum yaşamıyor gibiyim ne yaptıysam kendim yaptım şimdi cezasını psikolojimle ödüyorum Allah'tan umut kesilmez benim başka çarem yok kafaya koydum artık geberip gideceğim ölmesen bile stresre geberip kurtulacağım
Soran1 aySonum intihar olacak size anlatsam yardımcı olamazsınız kime anlatsam boş tavsiyeler verdi bittim ben artık öleceğim
Soran1 ayBoş tavsiyeler 2-3 haftdir yaşamıyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 ayHayır neden öyle düşünüyorsun kendine güveni yoktur
02 Yorumla
Soran1 ayÇirkinim zaten engellemesine şaşırmadım sadece sebebini merak ettim
- 1 ay
Yorumlayım istersen objeyi olarak
Teselli etmek gibi olmasında muhtemelen öyle
00 Yorumla
1 ayBoş ver salla geç o kendisi kaybeder saçma sapan düşüncelere giren insanlardan biridir
00 Yorumla
1 ayÇirkin ne demek hiçbir kadın çirkin olamaz. Sadece beklentilerini karşılamayacağını düşünmüştür.
00 Yorumla
1 ayBüyük ihtimalle beğenmedi ve bit açıklama yapmak yerine sizi engelledi
07 Yorumla
Soran1 ayÖyle zaten köpeğe benziyorum aynı
- 1 ay
Hayır lütfen kendinize öyle şeyler söylemeyin çok güzel bir kızsınız sizi hak etmeyen birisiymiş demek ki olmamış
Soran1 ayÇirkinim böyle şeyler le avutma beni
Soran1 ayYakında intihar edeceğim
- 1 ay
Sizi avutmak değil her kadın bir çiçektir kötü çiçek yoktur hiçbir zaman emin olun doğru zamanda biri çıkıcak karşınıza
- 1 ay
Dertleşmek konuşmak biraz rahatlamak isterseniz iletişime geçebilirsiniz
Soran1 ayİntihar edeceğim dedim kimseyi istemiyorum
Aaa ilginç bende merak ettim seni esmer babbyfave sever misin
03 Yorumla
Soran1 ayEtme
1 ayGel knkim bana at resmini bende sana atim bir birimizi yorumlayak bende çirkinim
00 YorumlaKimseye atmamanızı öneririm 🙏
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. cirkin degilsindir.
02 Yorumla
Soran1 ayÇirkinim
- Aşk İlişkileri konusunda 745 cevap paylaştı.
1 ayÜzüldüm ya öyle olmuştur büyük ihtimalle
03 Yorumla
Soran1 ayNeden söylemedi çirkinsin diyede engelledi
Soran1 ayNeden söylemedi çirkinsin diyede engellediiii
- 1 ay
Bilmiyorum ki belki yazma amacı farklıdır sende onu görmemiştir
1 ayBir arkadaşlık kurduysan at direk isteyene atma
09 Yorumla
Soran1 ayZaten yüzüm bok gibi olduğunu bende biliyorum bu yüzden şaşırmadım yakında intihar edeceğim
- 1 ay
Saçmalama kime göre çirkin güzel insanlarda görüyoruz her boku yiyor kimsenin lafına bakma
- 1 ay
İnsan kendisiyle barışık olmalı
Soran1 ayİntihari düşünmem çirkin olduğum için değil hayatımı mahvettim için her şey çok zorlaştı zavallı ezik bir duruma geldim artık kararımı verdim öleceğim
- 1 ay
Bırak şimdi ölmeyi konuyu tam anlat
Soran1 ayAnlatarak düzelecek bir şey değil ben intihar edeceğim konuşmayı unutuyorum zaten hafıza kaybı yaşıyorum stresten konusmakta zorlanıyorum artık kimse beni bu bataklıktan kurtulamaz bittim ben
Soran1 ayBenim çarem de yok ben sana diyorum ki konuşmayı unutuyorum bu yüzden problemimi dile getiremem şu an bile ezbere konuşuyorum artık çok yoruldum bittim ben
Soran1 ayGerek yok ben kararımı verdim çoktan
- 1 ay
Sen bilirsin
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Başka ne yüzden olacak
03 Yorumla
Soran1 ayAçılmadı dedi sonra yazdım engel yedim yalan söyledi bencede
Soran1 ayBencede
- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 ayBeğenmemiştir muhtemelen
025 Yorumla
Soran1 ayÇok büyük ihtimalle bu yüzden mi
- 1 ay
Yani yazdıkların bunu gösteriyor ama bu çirkin olduğun anlamına gelmez, onun beğenmediği anlamına gelir
Soran1 ayÇirkinim abi bunun başka bir açıklaması yok bu zamana kadar güzelsin diyen biri olmadı çirkinliği mi kabul ettim zaten adam bana yardımcı olacağı için bir konuda ilk önce beni görmek istedi attım attıktan sonra engel yedim
- 1 ay
Ne diyeyim ki kardeşim, bir şey diyemem. Elbet güzel bulup söylemeyen de olmuştur, çok kafana takma daha yaşın genç
Soran1 ayBen hayatımı zaten yaktım güzel olsam da olmasamda umrumda değil bugün kararımı verdim bir şekilde intihar yolunu bulup ölüp gideceğim
- 1 ay
Yahu saçmalama hayat o kadar kötü değil, derdin ne bu kadar da intihar etmek istiyorsun? Senin için sıkıntı olmayacaksa özelden yaz dertleşelim
Soran1 ayHerkesin hayatı bir değil abi benimki anlatılacak bir durumda değil kime anlatsam anlamıyor bugün kararımı netleştirdim öleceğim daha fazla kötü günler gelmeden Allah biliyor ne kadar acı çektiğimi
- 1 ay
Yahu hepimizin hayatı kolay değildi, kolay olmayacak da hiç bir zaman, çıkar intiharı aklından
Soran1 ayBugün kararımı netleştirdim yaşamak istemiyorum
- 1 ay
Yahu daha yaşın genç, önünde yapabilecek çok şey var, artık her şeyin bir çözümü var bu hayatta, yazık etme kendine
Soran1 ayYok abi gerçekten çok denedim düzeltmeye çalıştım ama yok iyice battım konuşmayı da gittikçe unutuyorum kimseden yardım alamıyorum kimseninde bana yardımcı olacağı yok 2-3 haftadır ne yemek yemiyorum uyuyamıyorum bu kararı vermekte çok düşündüm ama artık kesinleşti ben bu dünyada olduğum sürece acıdan başka bir şey cekmicem hayatımı zaten mahvettim artık bunun geri dönüşü yok keşke biri beni öldürse ydide yasamasaydım şimdi
- 1 ay
Hayatını neden mahvettiğini düşünüyorsun?
Soran1 ayMahvetmemis olsaydım her gece gündüz stres yaşamazdım günlerim zehir gibi geçiyor
- 1 ay
Ne yaptın bilmiyorum ama bu hayatta çaresiz dert yok, bunu bil
Soran1 ayBen çareyi ölümde buluyorum
- 1 ay
Ölüm bir çare değil, kaçış
Soran1 ayÇektiğim stres acıya artık dayanamıyorum
- 1 ay
Her şey düzelir zamanla abicim, sadece düzeltmeye çabala
Soran1 ayDüzelmeyecek zaten psikolojim bozuk
- 1 ay
Sen bence bir psikoloğa gidip derdini baştan sona anlat, o sana yardımcı olur
Soran1 ayÖyle bir imkanım yok
- 1 ay
Devlete gidebilirsin
Soran1 ayBeni götürecek kimse yok
- 1 ay
Ee kendin de gidebilirsin
Soran1 ayKendim gidemem
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayher şey olabilir beğenmemiştir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 14,6b cevap paylaştı.
m 1 ayUzun süre sohbetiniz olmadan kimseye foto atmayın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
1 ayTipi veya tarzı değilsin diye engellemiş.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 aygüzellik görecelidir, takmayacaksın.
00 Yorumla Sanmam açılmamıştır foto
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayÇirkin olduğunu mu düşünüyorsun?
05 Yorumla
Soran1 ayDüşünmüyorum direkt çirkinim
Soran1 ayMuhtemelen beğenmedi engelledi
Cevap sahibi1 ayBizi yaratan en güzelidir. Onun karşısında hepimiz çirkiniz
Soran1 ayİntishr edeceğim ben daha falza yaşayamam okumadım evlenmicem bir ömür ailem bana bakamaz intihar etmekten başka çarem yok
Cevap sahibi1 aySaçmalama
Gizli Üye(36-45)1 ayaçılmıştır da beğenmemiştir.
04 Yorumla
Soran1 ayAçılmadı dedi sonra ben yazdım bir baktım engellemiş
Cevap sahibi1 ayaçılmıştır. yalan. çirkinlik demeyelim de beğenmemiştir diyelim
Soran1 ayMadem beğenmiyor neden bunu yüzüme karşı soylemeyip engellemeyi seçiyor onu anlamis değilim
Cevap sahibi1 ayadam değilmiş demekki. takma.
Gizli Üye(30-35)1 ayHerkese gönderme sende
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Açılmadığı için de olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı.
1 ayBeyinsiz çok
04 Yorumla
Soran1 aySizce neden
- 1 ay
canım olduğu için
Soran1 ayMuhtemelen fotoğraf açılmış beğenmediği için engelledi?
- 1 ay
canım neyini beğenmedi acaba
Teşhisi kendin koymuşsun
01 Yorumla
Soran1 ayÇok büyük ihtimalle bu yüzden mi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 aymerak ettim bendegörebilir miyim?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayMuhtemelen beğenmedi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Beğenmemiş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Olabilir 🤔
00 YorumlaOlabilir bakış açısına bağlı biraz
00 Yorumla
1 ayCirkin misin peki
00 Yorumla
1 ayTipi değilsindir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden çirkin misin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayZannetmiyprum
00 Yorumla
1 ayBüyük ihtimal
00 Yorumlademekki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKaç yaşındasın ki
03 Yorumla
Soran1 ayOndokuz
Cevap sahibi1 ayİstersen tanışabiliriz
Soran1 ayİstemiyorum
Gizli Üye(18-24)1 ayYüzünü mu attın
022 Yorumla
Soran1 ayEvet
Soran1 aySonra açıklama yapmadan engellendim
Cevap sahibi1 aySalla gitsin sıkıntılı çok burada
Soran1 ayBen fotoğrafın üstüne tıkladığımda açılıyor ama bu kişi açılmıyor dedi bence yalan söyledi
Cevap sahibi1 ayBence de atabilirsin istersen bana da
Soran1 ayAsla intishr edeceğim
Cevap sahibi1 aySaçmalama
Soran1 ayBugün son günüm
Cevap sahibi1 ayKonuşalım neye ihtiyacın var
Soran1 ayÖlmek istiyorum neden bütün çıkış yolları kapalı ölmek istesem hiçbir yol yok ne silah var ne ip neden hayatım bu kadar boktan ölmek istesemde ölemiyorum ne olcak benim bu halim 😭😭
Cevap sahibi1 aySorun ne niye böyle bi isteğin var
Soran1 ayÇünkü hayatımı mahvettim kendi ellerimle şimdi ise dibe battım yaşamak istemiyorum bir an önce ölüm yolunu bulup öleceğim
Cevap sahibi1 ayİntihar bi çözüm değil gerçekten, sağlıklı düşünemiyosun bi sakin ol kendine gel ne oldu hayatında ne değişti
Soran1 ayOkul hayatımı mahvettim zamanım heba ettim çok çirkinim okul hayatımı mahvettim içinde okumazsam babam evlendirecek istemediğim bir hayat yaşayıp bir ömür boyu köle olacağım istemiyorum yani bu kadar stres ve kaygıya dayanamıyorum bugün son günüm intihar edeceğim bütün yolları deneyeceğim kendim mahvettim hayatımı cezasını da çekeceğim
Cevap sahibi1 aySaçmalama intihar çözüm değil, sorunların çözülebilir şeyler sağlıklı düşün sonu iyi değil intiharın
Soran1 ayBu konuda çok düşündüm ama başka çarem yok her şeyi mahvettim ilerleyemiyorum artık yaşamak istemiyorum iğrenç bir hayat 😭😭
Cevap sahibi1 ayHayır öyle düşünme dünyanın sonu değil
Soran1 ayBenim için artık hayat bitti ne kadar fazla yaşarsan o kadar daha kötü olacak hayatım berbat olacak
Soran1 ayBazı insanlar kendilerine kapı koluna asiyorlar onu nasıl yapıyorlar bunu öğrenmem gerek
Cevap sahibi1 ayYahu saçmalama çözümü yok mu sanki bu hataların kendine gel
Soran1 ayÇözümü intihar etmek
Cevap sahibi1 ayHayır bu bi kurtuluş değil konuşalım ne derdin varsa anlat içine atma
Gizli Üye(18-24)1 ayYok canım o resmini kullanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBüyük ihtimal
00 Yorumla
1 ayboş ver
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gormek lazimm
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Çirkin misin
00 Yorumla
1 ayat bana
00 Yorumla
1 ayBeğenmemiş
00 Yorumla