Sizce makyaksız beni çirkin mi buldu?

Babam bana inşaat eksperi bir çocuk buldu. Şahsen beğenmedim ama bi tanışayım dedim belki iyi biridir. Neyse benim bi fotomu gördü beğendi. İltifatlar etmeye başladı. Çok tatlısın, senin gibi güzel bir kıza nasıl teklif etmezler gibi şeyler söyledi. Bir gün saç bakımından konu açıldı. İşte saçımı 2 yıldır boyatmadım kumral en iyisi falan dedim. Ve o ne desin ben şok sen sarısın değilmiydin ya ben fotoda sarısın gördüm. Oysaki kumral olduğum apaçık ortadaydı. Bi daha foto at bakim dedi. Attım ama orda makyajım ağır değildi ve belli olmuyordu. Bu sen misin hiçte benzemiyor arada büyük fark var böyle bakımsız olursan tabiki de bakmazlar dedi. Sonra zaten görüştüğümüzün üçüncü günü senden etkilenmedim dedi ama annesi beğendiği için haftada 1 yumurtadan çıkar gibi yazmaya devam etti. Etkilenmemek bişi ifade etmez değişirsin dedi. Sizce ne yapmaya çalışıyor beni çirkin buldu da sonra estetik bilmem ne düzeltmek mi istiyor. Oysa minyon tipliyim.
Güncellemeler
+1 yıl
Ha bu arada tipe çok önem veriyosan olmaz dedim kocana seksi olmican mı dedi. Kilom 56 biraz kilo almam için popo geliştiren fitness videoları izleyip egzersiz yapmamı önerdi.
Sizce makyaksız beni çirkin mi buldu?