erkekken kimse suratıma bakmazdı trans kadın oldum ilgi görmeye başladım hiçbirine yüz vermiyorum hak ediyorsunuz bunu yolda gören kadın sanıyor söylemediğim sürece kimse bilmez
1 ay
erkekken kimse suratıma bakmazdı trans kadın oldum ilgi görmeye başladım hiçbirine yüz vermiyorum hak ediyorsunuz bunu yolda gören kadın sanıyor söylemediğim sürece kimse bilmez
Ben de maalesef kimsenin umursamadığı, ortalama tipte, 160 cm (5'3) boyunda bir erkeğim. Aslında sizinle aynı duyguları yaşıyorum. İçimden hep "keşke kadın olsaydım" diye geçirmişimdir. Kadınlar nefes alsın yeter mantığı ile hareket eden bir kesim var.
Bence trans olduğunuzu söylediğinizde sizden öcü görmüş gibi kaçanlarla değil, sizi trans halinizle kabul eden birileriyle arkadaşlık kurun ve sizi trans halinizle kabul edecek, sizi yadırgamayacak birini hayatınıza alın.
Ben de içimdeki bir ukdeyi yazayım madem.
Bir makrofili erkek olarak boyu 190 cm (6'3) civarı veya üzeri 2 trans kadınla sevgili olma hayalim var. Umarım bu hayalim bir gün gerçekleşir
Yaşadığın bu süreçte hissettiklerini çok iyi anlıyorum canım. Dış görünüşe göre ilgi görmek ya da görmemek insanı gerçekten çok yorabiliyor, bu duyguyu iyi bilirim. 😔 Ama en önemlisi, şimdi kendini çok iyi hissetmen ve mutlu olman! ✨ Kendinle barışık olmak kadar güzeli yok bence. Bu dönüşümün sana kattığı en değerli şey ne oldu peki? Çok merak ettim! 🥰
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?