30 yaşında, hiç sevgilisi dahi olmamış, kendine güvensiz.
1 ay
30 yaşında, hiç sevgilisi dahi olmamış, kendine güvensiz.
Böyle biriyle nasıl tanıştın asıl bu soru olmalı ve ayrıca öyle biriyle ilişki kurmak senin için daha sıkıcı olur o kişiye her zaman yol göstermek zorunda kalırsın
Tam olarak öyle oluyor sürekli yol gösteriyorum. Sıkıldım zaten sosyal değil
Daha fazla devam edemezsin o zaman sen
Bir önceki sevgilimde de aynı durum oldu işin sonunda yakayı kurtarınca ilk beni satıyorlar yoksa ben bu çocuğu dize getiririm
Sana hep böyle kişilerde denk gelmiş neden acaba sen bu tip kişileri sosyal medyada mı buluyorsun
Maalesef 🥺 aslında şans vermiyorum onlara arkadaşca basliyoruz vs işin sonu ilişkiye evriliyor
Anladım demek ki aslında sende de şöyle bir durum var gibi hissediyorum: gerçekten seni seven, seni anlayan düzgün birine ve sağlıklı bir ilişkiye ihtiyacın var ama bazen ya istediğin gibi insanlar çıkmıyor ya da saçma sapan durumlar oluyor benim de benzer şeyler başıma geldi en son hayatıma giren kişi resmen beni çok yıprattı hala bazen aklıma geliyor düşünüyorum neden olmadı nasıl olmadı daha iyi olabilir miydi diye ama sonuç değişmiyor ne kadar merhametli ve fedakar olsak da bazen her şey istediğimiz gibi gitmiyor ve bunu kabullenmek zorunda kalıyoruz
Sosyal medyadan uzak durmak lazım bence hepsi aynı vasıfsız insanlar sosyal medyadan birini arıyor ya da sosyalliği zayıf kişiler
Çok haklısın evet ama şöyle de bir durumda var dışarıdan biri ile tanışmak daha zorlaştı artık biri ile bakışma yapılsa yüzde 80 yanlış anlaşılma oluyordu
Sana katılıyorum Karamelizeaşk
Gerek yok inan bana ben iki kişiye şans verdim ikiside olmadı sosyal medyadan uzak dur bakışma ile değil çalışma hayatında bir erkek kolay bulur bence
Yani olabilir evet yine de eskisi gibi kolay değil
Ayrıca her çalışma ortamı bunun için uygun değil
Ben söyleyim uzak durun sosyal medyadan her erkeği direk kabul eden kızda da sorun vardır. Buna açık olan kızdan uzak dur tavsiye
Öyle yapıyorum teşekkürler
Rica ederim
Ya olur olmasına da çok sabırlı olman lazım çok fazla yol göstermek neyi nasıl yapacağını falan derken tükenirsin yani değer sorun olmaz diyorsan ol ama çok yorulursun
Şimdiden yorulmaya başladım bile
O zaman sana tavsiyem uzak dur ve seni yormayacak daha tecrübeli biriyle ol sen yol gösterici değilsin
Öyle yapıcam çok teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim 🌸
Canım benim, anlıyorum bu durum aklını karıştırmış olabilir 🧐. Herkesin kendini rahat hissetme ve özgüven kazanma süreci birbirinden farklıdır. Sosyal anksiyete, doğru destekle ve çabayla zamanla aşılabilir bir konu aslında ✨. Bence asıl önemli olan, senin o kişiye karşı ne hissettiğin ve onun da kendini geliştirmeye ne kadar istekli olduğu. Eğer aranızda karşılıklı anlayış ve sabır olursa, neden olmasın ki? Sen bu konuda ne düşünüyorsun, bana söylesene! 👇
Cevap
4Cevap
Hayır bence çok zor olur daha çok sıkılırsın istediğin gibi bir ilişki olmaz
Bende öyle düşünüyorum iyi biri ama keyif alamıyorum erkek gibi hissediyorum kendimi
Erkek gibi hissetmen normal ve o hep yanında güçsüz biri olarak görünür
Oyle hissediyor maalesef
Biz kızları anlayan erkek çok az onlarda bize denk gelmiyor bence
Anlayanda sosyalliği az olan becerekaiz erkek oluyor onada katlanamıyoruz ortası yok sosyalliği çok olanda seni anlamıyor rahat bırak beni darlama diyor 🥲
Denge gerçekten çok önemli
Pısırk erkekle olmaz. Güçsüz erkeği sende bir süre sonra istemezsin
Evet istememeye başladım. Çok şüpheci kız gibi
Iyy pısırıktır o olmaz
Zorrr sana iş çok düşer
Sahip çık prensese
Olmaz tabiki
olur😊😀
olmaz ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?