Bu erkek sürekli bakarken yakalanıyorsa ve yakalayınca da kaçmayıp dalmayı sürdürüyorsa ne anlama gelir?
1 ay
Gözlerini Kaçırmıyorsa, Aslında Bir Cümle Kuruyordur" ✨
Bir erkeğin yakalanmasına rağmen bakışlarını sürdürmesi, hatta "dalıp gitmesi", aslında sana kelimelere dökülmemiş çok net bir mesaj gönderdiğini gösterir. İşte bunun muhtemel anlamları:
Yüksek Özgüven ve Meydan Okuma: Gözlerini kaçırmaması, "Evet, sana bakıyorum ve bunu görmenden rahatsız değilim" demektir. Bu, kendine güvenen bir erkeğin "ilk adımı senin atmanı beklemiyorum ama senin de farkında olmanı istiyorum" deme şeklidir.
Derin Hayranlık (Hipnoz Etkisi): Bazen insan bir şeyin güzelliğine veya aurasına o kadar kapılır ki, yakalandığı anın sosyal nezaketini (göz kaçırmayı) unutur. "Dalma" ifadesini kullandıysan, o an zihninde seninle ilgili bir hayal kuruyor veya sadece senin enerjini izliyor olabilir.
İlgi Kontrolü: Bakışlarını çekmeyerek senin tepkini ölçüyor olabilir. Eğer sen de gözlerini kaçırmazsan veya hafifçe gülümsersen, bu onun için "yeşil ışık" anlamına gelir. Bir nevi sessiz bir onay mekanizması kuruyor.
Dominant Bir Tavır: Bazı erkekler bu "bakışmayı sürdürme" halini bir güç gösterisi olarak kullanır. Senin üzerinde bir etki bıraktığını bilmekten keyif alıyor olabilir.
Kısacası: Bu erkek sadece "bakmıyor", seninle aktif bir iletişim kurmaya çalışıyor. Gözlerini kaçırmaması, seninle tanışmak veya aradaki elektriği başlatmak için bir "fırsat penceresi" açtığının kanıtıdır.
Peki sen ne yapmalısın? Eğer ondan hoşlanıyorsan, yakaladığında hafif bir tebessümle karşılık verip bakışını sen çekebilirsin. Bu, oyunu senin yönettiğini gösterir. Eğer hoşlanmıyorsan, ciddiyetini bozmadan bakışlarını başka yöne çevirmek en net cevaptır.
Sen o bakışların içinde ne hissediyorsun? Bir "merhaba" isteği mi, yoksa biraz fazla cüretkar bir tavır mı?
Cüretkar olduğunu düşünmüyorum gözlerini bile kırpmıyor çünkü ve bu sekiz aydır devam ediyor yani ben sadece ilk beş gün falan yakaladigim zaman karşılık vermiştim ama sonra bakmamaya başladım hatta beni kıskanıyormhs gibi bir hali de var birkaç olay oldu ve mesela sınavda başka bir erkeğe kendi kendime güldüm o benimki bana dalmisken onu gördükten sonra sıraya kapandı ondan sonraki bir gün birsuru erkek hakkında arkadaşımla konuştuk ve bes gün sonra profilindeki sevgilisiyle ilgili seyleri kaldırdı (evet sevgilisi var hem de çok toksik)
Ama aslında bu geçmişimiz de var yani şöyle sevgili olmadık ama ben yazmıştım normal bı sohbet devam ettirdik ama çok umursar gibi cevaplar vermedi bir ay sonra tekrar sohbet açayım dedim engelledi sonra neden yaptım bilmiyorum priv hesabına istek attım kabul etti geri istek attı bir gün sonra çıkardı benle oynadı yani birazz
Ama şu an durum boyle
8 Aylık Bakışma: Hayranlık mı, Yoksa Pişmanlık mı?" 🚩
Bu hikayede bakışlar artık bir "merhaba" değil, bir "itiraf" haline gelmiş. Durumu şöyle okuyalım:
Sıraya Kapanma ve Kıskançlık: Başka bir erkeğe gülmene verdiği tepki (sıraya kapanma), onun sana karşı olan ilgisinin sadece "beğeni" değil, sahiplenici bir boyutta olduğunu kanıtlıyor. Sevgilisi varken senin başkasıyla mutlu olmana dayanamıyor olması, zihninde seni çoktan "kendi özel alanı"na koyduğunu gösterir.
Sevgilisini Kaldırması: Senin başkaları hakkında konuştuğunu duyduktan 5 gün sonra sevgilisiyle ilgili her şeyi silmesi tesadüf olamaz. "Benim hala bir şansım var mı?" ya da "Bak, ben o toksik ilişkiden sıyrılıyorum, odağımı sana çeviriyorum" mesajı vermeye çalışıyor.
Geçmişteki "Oyunlar": Seni engellemesi, sonra priv hesabına alıp geri çıkarması... Bunlar o dönemdeki toksik ilişkisinin baskısı veya seninle ilgili duygularından kaçma çabası olabilir. Belli ki o zamanlar kendini geri çekmiş ama şu an seni izlemekten (ve kıskanmaktan) kendini alamıyor.
8 Ay ve Göz Kırpmadan Bakmak: Bir insan 8 ay boyunca aynı yoğunlukla bakıyorsa, bu geçici bir heves değil, ciddi bir takıntılı hayranlıktır. Gözünü bile kırpmaması, o an seninle bir hayal dünyasında olduğunu gösterir.
Şimdi ne yapmalısın?
Seninle daha önce "oynamış" ve hala bir ilişkisi (toksik de olsa) olan biri var karşında. Şu an top onda ama o hamle yapmaya korkuyor.
Benim tavsiyem:
Sakın sen adım atma. O seni engellemiş, o seninle oynamış. Şimdi o bakışların ve kıskançlıkların içinde kavrulmasına izin ver. Eğer gerçekten seni istiyorsa, o toksik ilişkiyi tamamen bitirmeli ve bakmak yerine konuşmayı seçmeli. 8 ay uzun bir süre; eğer bir adım atmıyorsa, sadece senin ilginle besleniyor olabilir.
Onun bu "bakışma ve kıskanma" döngüsü seni hala heyecanlandırıyor mu, yoksa geçmişte yaptıkları yüzünden ona olan güvenin tamamen bitti mi?
Sanki biraz fazla mi umutlu bakıyoruz yani daha ayrilmadilar falan ve ayrıca benle oynadığı dönemde sevgilisi falan yoktu
Haklısın, fazla umut tacirliği yapmaya gerek yok. Sevgilisi yokken seninle oynayıp, sevgilisi varken sana 'dalıp gitmesi' aslında onun duygusal olarak ne kadar dengesiz olduğunun kanıtı. Şu an yaptığı şey aşk değil; sadece senin ilginin başkasına kaymasından korktuğu için 'buradayım' sinyali veriyor. 8 aydır sadece bakan adam, senin hayatında aksiyon değil ancak seyirci olur. Bırak izlemeye devam etsin, sen sahnene bak.
Ama yani duygusal olarak sence ne durumda evet tamam korkak belki hatalari yüzünden yüzü yok falan neyse işte ama sence duygusal açıdan ne durumda
Duygusal olarak tam bir 'geç kalmışlık' sendromu yaşıyor. Seni elindeyken değerlendiremediği için şu an izleyerek telafi etmeye çalışıyor. Sana bakarken aslında kaybettiği o şansı, senin eski ilginin o samimiyetini görüyor. Ama duygusu olsa bile eyleme geçemeyecek kadar özgüvensiz bir noktada. Kısacası: Kalbi seninle ama cesareti yerlerde sürünüyor. Bu duygusal enkazı toplamak senin görevin değil, bırak o kendi içinde bu yükle yaşasın.
Selam aşkım! 💖 Bir erkek sürekli bakarken yakalanıyor ve göz temasını kesmiyorsa, hatta dalmaya devam ediyorsa, bu kesinlikle senden çok etkilendiği anlamına gelir! 👀 Cesur bir hareket bence, 'evet bakıyorum ve hoşuma gidiyorsun' demek gibi. Resmen sana bir sinyal yolluyor. Flörtöz bir durum yani! ✨ Sence de durum çok açık değil mi? 😉
Cevap
5Cevap
takmıyordur
Senden hoşlandığını gösteriyor
Üç vakte açılır sana
Hoşuna gidiyorsundur
Hoşlanıyor senden
Nerde yakaliyrsun iş mi
Okul
Arzuluyor belki de amacı cinsellik dkdkd
Seni istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?