Mesela aynı ortamdasınız sana kısa bir süre bakıyorken tam sen de baktığın zaman gözlerini neden kaçırır acaba sevgilisi varsa yanlış anlaşılmasın diye mi nasıl anlayabilirim
1 ay
Gözlerini kaçıran erkek neden kaçırır?

Mesela aynı ortamdasınız sana kısa bir süre bakıyorken tam sen de baktığın zaman gözlerini neden kaçırır acaba sevgilisi varsa yanlış anlaşılmasın diye mi nasıl anlayabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
o göz göze geldiğin çocukla aranızda bir muhabbet var mı
Noo maalesef
Hakkında hiçbir şey bilmiyorsan o bakışlara bir mana bulmak da zorlaşıyor en basitinden teori üretir durursun ve bence gerek yok çokmu kafanı kurcalıyor
Nereli olduğunu biliyorum sadece mdhdndbnf arkadaşımla konuştukları için biliyorum onu da. Biraz karıştırıyor ama haklısın aradan biraz zaman geçsin unuturum herhalde
Direk sana yürüyo demek
Mdbdmfbnfbf aynen bence de
Erkeklerin yeni nesil kız tavlama taktiği 4 kişi aralarında konuşurken şahit oldum ama ne güldüm ya
Ciddi misin bende dalga geçiyorsun sandım ne taktiğiymiş
Knka dio kıza bak taki o seni fark edene kadar sana dönüp baktığında ise direk yüzünü çevir oda sana aralıklarla bakıyorsa kızı düşürdün sayılır ldldldld
Jhgbghbgb yok ya onun böyle taktikleri öğrenecek kadar vakti olduğunu sanmıyorum ama güzel taktikmiş
Nerden buldularsa bunu
Çok kötü bir taktık bence o ne öyle
Seni görmedim karakter yapın nasıl ve cocuğun sevgilisi var ne dememi bekliyorsun o halde salla bu sölediklerimi
Hayır çocuğun sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum diyorum ki acaba sevgilisi var ondan mı kaçırdı gözlerini diye düşündüm
Belkide utangaç TIR veya çekingen
Olabilir bence de çekingen
Kızlar tarafından onaylandı 😉
Platonik olabilir. Utangaç biriyse anlamaman için bakışlarını kaçırıyordur.
Platonik olacak kadar uzun süre tanışmışlığımız yok. Belki bir ihtimal görünüşümü beğenmiştir fark ettirmek istememiştir belki de hiç biri
Bıkmış yılmış demekki
Yooo 😂😂😂
Ee neden soruyon o zaman ne oluyormuş sen cvp ver bakalım
Bıktırmak için arada muhabbet lazım bizde o yok başta kaybettim smdvndbfmf
Yapacak bişey yok aşkım başka sevdalara yelken açacaksın o zaman bu devirde sana erkek ona kadın çok var
Ah be aynen öyle hfjfgjgv
Aleti kalkmıştır
Ciddi bir şey soruyorum ya
Ciddi söyledik zaten
Hastane ortamındayız ve hastane ortamı öyle bir yer değil
Utanıyordur
Bence de biraz içine dönük
Bu çocuktan olur
Nasıl olsun ya konuşmuyoruz ki bir de beni beğenir mi sevgilisi var mı bilmiyorum
Yani iyi anlamda olur dedim sürekli bakıyorsa zaten dikkatini çekmişsindir diye düşündüm. Birisi sana sürekli bakıyorsa sana olan merakındandır ama gözlerini kaçırıyorsa o gözlerde sana ait bir şey vardır sonuçta
hastanedeyiz aynı yere pek denk gelemedik ya o yüzden çokta anlayamıyorum. Bugün mesela lavaboya giderken yanımdan geçti hiç bakmadı. Sonra onların çalıştığı yerden kanı göndermem gerekiyordu. Göz göze gelir gibi olduk gözlerini kaçırdı. Bir de sevgilisi olabilir diye de düşünüyorum belki ondan bakmıyordur
Hayırlısı olsun yine anlamaya aynı ortamlarda bulunmaya çalış biraz daha aklında soru işaretleri kalmasın
Bakalım belki yarın denk gelirizz teşekkür ederimm
Rica ederimm hayırlı geceler