1 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Sen onun sevgilisi değil arkadaşın. Erkek sevgilisinin maddiyatina dokunmaz.
Hesabı her zaman ben öderim asla sevgilime ödetmem bende yoksa mazeret bulup buluşmam
Ben buna karşıyım ya biri yemeği öder biri tatlıyı öder mesela ama bölüşmek garip geliyor
niyeymiş paşam? herkes yediğini öder niye bi kişiye kalıyor her şey.
@aceleon öf sana laf anlatacak değilim
sana öf işine gelmeyince taca çık.
@aceleon cımrı
arada sen öde ne var bunda? finansal hizmet mi veriyor sana bu adam? eşi de değilsin
Ayıp etmiş gerçekten, keşke hepsini sana ödetseymiş.
Ahaha haykırdım aq 🤣
çok haklı yorum
Şakacı şey
Bir kadını bu şekilde bozmak hiç zevkli olmasa gerek.
Dünyanın en mal insanı olarak diyorum ki asla erkeklere hesap ödemeyin ödetiyorsa bitirin net bunun hiçbir gerilik yobazlık durumu yok ADAMSA popon satıp ödeyecek.
ben yaptım ödedim hediyeler aldım aldığı hediyeyi geri isteyip sana o hediye çoktu bile dedi
Gider bebelerle sevgili olursan olacağı o
Parasının olmayabileceğini düşünmek gerekir
Ben olsaydım buna takılmazdım hep enayi gibi erkek ödeyecek değil ilk buluşmada nezaketen erkek öder sonraki buluşmalarda kız çağırırsa kız öder duruma göre birliktede öderler
Bence haklısınız ama herkesin düşüncesi, yaşamı ve ekonomik durumu farklı olabiliyor.
Ben buna fırsat vermezdim. Bana bir şey ısmarlarsan ben de ona başka bir şey ısmarlardım.
Ben ödemeye yönlendiysem önce o ödediyse çok üstelemem.
Ödesin.
Yani neden yarı yarıya ödemek istemedin bilmiyorum ama doğru yani bazen ödemek gerekir
Sürekli öyleyse sıkıntı. Arada nadiren diyorsa önemli değil
Sevgililik dünyanın en saçma konusu en iyisi arkadaşlık ve herkes kendi hesabını öder
Çok haklısın böyle saçma sapan hareketleri olan tiplere ayar oluyorum
Sen öde bende yok dese Okey ama yarı yarıya yapanla olmaz. Bozulman normal
Gayet normal bu ekonomide hep alıcı olmak doğru değil
Ne var ödesin hep o ödemek zorunda değil belki parası kalmadı
Çok büyütmüşsün olur yani? Ne var ödeseydin?
Yani erkeğin ödemesi daha cömertçe bi davranış olurdu
O bunu yapana kadar sen hiç hesabı ödedin mi ya da ödemek istedin mi
Samimiyet doğallık varsa o an kimin ödediği önemli değil Hesabı ben öderim genel de çok nadir partnerim de... Bu yüzden kimse bunalıma girmedi şuana kadar ama özellikle yarı yarıya demek başka anlam çıkar gibi...
Nasıl anlam? Beni sevgili gibi görmuyor mu yani?
Bu talep direk böyle geldiyse bence hayatında ne anlam taşıdığını sorgula ama yeteri kadar yanımda yok demek yerine bunu söylediyse ilişkiniz çok da rahat değil demek...
Niye keriz mi ödesin karşılığında sen ne veriyon ki?
Hesap pahalı geldiyse. Parası yetmediyse. Yarı yariya yapalım demesinde sakınca yok. Yine de erkekler böyle yapmayın hep paranız var gibi davranın kadına elini cebine attirmayin.
Enayimiz niye biz ödüyoruz çok istiyorsa babası onu kafeye tada restorana götürsün hesabını ödesin.
O niye sana kukusunu versin ozaman? Yedircen içircen gezdircen. Karşılığında zevkden köşe olcan rahatliycan. Kukusunu görünce işler iyileşecek 😅😄😁😆
Tamam da cinsellik iki taraf için zevk veren bir şey bune saçma bir mantık. Bu o zaman metreslik oluyor cinsellik karşılığı bütün finansal ihtiyaçlarını karşılamak.
@hesabısilinenklavuk bedava kuku yok. Bizim orada annen babana bedava veriyor mu diye sorarlar. Bak ben sormuyorum. Ayıp olmasin diye çünkü kavga etmek istemiyorum 😆😁😄😄😅 bizde öyle derler yani. Üstüne alınma
Valla 5 ay olmuş, hala her seferinde yarı yarıya muhabbeti dönmesi insanı ilişkiden soğutur. İnsan arada bir jest bekliyor, sürekli matematik hesabı yapmak çok itici. Bozulmakta sonuna kadar haklısın.
@huzurlugunler77 çok güzel dedin valla
Para hesabı yapandan eş olunmaz
Sen olsan ikinci ya da üçüncü buluşmada ayrılır miydin 🤔
Eğer sen çalışan biri değilsen bozulabilirsen bu duruma. Eğer çalışan birisiysen biraz da elin cebine gidiversin, bozulacak bir şey yok.
Bunda tuhaf bir şey göremedim. Belki parası yoktur belki başka bir durum vardır. Yarı yarıya değil tamamını öderdim ben
Yani 5 yıllık ise biraz garip duruyor. Ama belki sıkışıktır. Ha bu seferde söyleyebilir diye düşünüyor insan. Birde sürekli nasıl yapıyorsunuz bu işleri onuda söylerseniz belki daha mantıklı cevaplar verebiliriz.
takılmayın böyle şeylere. parası yoktur. 5 aylık sevgilinse bunu biliyor olman lazım
Sende masallah. Hesap olunca hep bozuluyorsun. Ekmek elden su golden mi? Sandin.
Aynen, hesabını ödetmek istiyorsa babasına ödetmeli bence ne işi var sevgililikle.
Haksizsin. Ben 2 yıldır konuştuğum çocuğa hesap odetmedim geçen. O da dün ödedi bir gün o bir gün ben ne fark eder
@Darknesxq ah ah hocam hiçbir değerim olmadı ahahsh açıklama yapmadan cekti gitti. Bizimkilerin değeri anlaşılmıyor maalesef. O üzülmesin parasını harcamasin diye her şeyi düşünürdüm. Başka birine gitti :') mesajlarıma da dönmüyor ben de ustelemedim, yalvarmadim
O zaman o bey'nsiz biriymiş onun gibiler için kafaya takmaya gerek yok
Bu öküzlüğü bana 2 sene konuştuğum çocuk yaptı
Hesap ne kadardı ve 5 aydır hesapları kim ödüyor. Sen ona verdin mi. verdiysen ödemesi lazım
Sürekli onun ödemesi gerekmiyor ki arada da sen verirsin paran olunca nolacak
Bence Hesabı Erkek Tarafı Ödemeli Ve Sorulmamalı. Ama Çok Fazla Alınacak Ve Üzülecek Bir Durum'da Yok, Size Tavsiyem Huylarına Dikkat Edin Cimri'mi, Cömert'mi?
Sen gel benimle çık hesapları ben öderim sen rahat ol yavrum 😃
Blok3 müsün
Yok maalesef
Beraber ye , hesabı erkek ödeyecek. Yok öyle. O zaöan herkes yediğini ödemeli. Sevgilisin sonuçta. Ne olacağı belli olmaz. Hesabı sen hiç ödedin mi peki?
İlişkiniz için bir karar alırken de yarı yarıya kuralını uygula 👍
5 aydırvsürekli o ödüyorsa o senin kredi kartın banka hesabın değil bozulacak bişi yok bunu kafada sorun yapıp sorman bile ayıp.
Sen onun ödemesini beklediğin için bozulmuşsun. Ki kısmen de haklısın. Hıyarın tekiymiş bir sonrakinde de sen öderdin.
Bazen sen kendin yedigini ödemelisin tabii veya sen ikiniz yediğini odemelisin her seyi karşıdan beklemek saçmalık
Yani 5 ay boyunca o ödediyse bir sefer de sen öde ilişki bu hep sen yiyeceksin diye vir şey mi var kötü hissetmiyor musun kendini
Haklısın yarı yarıya ne 3 o öder 1 sen. Erkekler biraz erkek olsun parası yoksa kızla dışarı çıkmasınlar
Maddi durumu sıkıntıda olabilir saygı göstermek lazım
@crazzyygirlll tamam da yarı yarıya hep nereye kadar olacak
Senin görüşün
Ben paracı değilim hem sevmem parayı da ama yinede hesabı erkek ödemelidir diyorum
Yine iyisin benim eski sevgilim hiç ödemezdi ben öderdim shshshs
Parası olan biriyse haklısın ama yoksa ne yapsın
Sürekli siz ona hesap ödettiriyorsanız yarısını istemek haklı
Bu hesabı yapan kıza denk gelsem ayrılırdım bu şekilde anla dediğimi kolay gelsin
İkiniz yediniz sonuçta neden tek o veya sen ödeyesin ki
Bozulmakta haklısın, çıkarmasaydı daha iyiydi...
Sinir krizi gecirirdim dicem ama Hayir sakince onunda hesabını öder engellerdim
Belki parası yoktur ayrıca 5 aydır birliktesin tanıyorsun onu artık olabilir şeyler bunlar çok takma
En iyi Alman usulü senin kocan değil ki hep ödesin sevgilin adam keriz mi senin hesabını ödesin
Niye lafa gelince her şey değişiklik var ya hatta daha üstünsünüz ya
Kesinlikle haklısın erkeğin olduğu yerde kız hesabı ödeyemez
Bozul hatta salla git yani o nedir çeyrek erkek mi adam dediğin hepsini ÖDEYECEK
Erkekler cüzdan değil. 😰😨😥😓😭
@hesabısilinenklavuk cüzdan demedik zaten
Adamın parası yoktur belki 5 ay boyunca o ödedi bir kere olsun bile benden olsun demedin mi
ya belkı parası yok ama zengınse vardır bır cımrılıgı
duruma göre değişir parası yoksa o an haksızsın bence