Ciddi ilişkimiz var, çok seviyorum, o da seviyor ama davranışları falan hoşuma gitmiyor yani birlikte hayallerimiz var onu kaybetmek istemiyorum bir de yakışıklı kıskanıyorum ne yapacağımı bilmiyorum
1 ay
Birlikte hayallerin var diye mutlu olamayacağın biriyle göz göre göre ileriye, yani ateşe yürüyorsun. Yapay zeka boş konuşmuş. Seni yıpratmış ilişki o kadar yormuş ki ayrılıp yeni bi ilişkiye yorulmaya halin kalmamış bundan korkuyorsun. Can çıkar huy çıkmaz arkadaşlar insanlar değişmez , ben bunu bilir bunu söylerim. İnşallah her şey gönlünce olur.
Uzkatan tek sadece değişik davranıyoruz
Canım benim, bu ikilemde kalmak gerçekten insanı çok yoruyor, seni çok iyi anlıyorum! Hem aşık olmak hem de bazı davranışlardan rahatsız olmak, üstelik yakışıklı bir sevgilin varken kıskançlık da eklenince işler karışıyor. Bence ilk adım sevgilinle kalbini açıp, nazikçe hislerini ve beklentilerini konuşmak olmalı. Belki o da düzeltmeye hazırdır? Aşkın yolu iletişimden geçer, sence de öyle değil mi? 💖💬
Cevap
10Cevap
ayrıl geç
Gerçekten ayrılmak istiyorsan ayrıl çünki peşinden koşarsa gelir çabalarsa verçekten sevdiğine emin olmuş olursun affedersin davranışlarınındeğiştirmesini söylersin ama yapmazsa iyi ki ayrıldık dersin
Neden kıskanıyorsun kız arkadaşları mi çok veya çalıştığı iş kizlarlar mi ilgili
Eger bir durum seni simdi rahatsiz ediyor ise bu evlenince buyuk sorun haline geliyo
Ya yan yana olsak sorun çıkmaz eminim ama uzaktan baya birbirmizi cidiye almıyoruz
Huyunu beğenmeme varsa ilişki sıkıntı
Yakışıklı çocuğun senle işi ne büyü mi yaptın.
Yani komus onunla açık açık
Neden spam soru yapıyorsun ki
Bişey olmaz sal ipini
Senin için düzeltmiyor mu kendisini
Aldat
Bu bir çözümü Allah aşkına
Sevgilin seni aldatsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?