- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
1 ayBu durumun kesin olacak diye bir durumu yok.
Ancak bireylerin nasıl şartlarda yaşamış büyümüş olduğu ve yine önemli diğer konu ilişkiden beklentileri son olarak ilişkiye başlama aşamasında nasıl yol izledikleri çok önemli.
Kadının maddi durumun iyi olması durumunda takındığı tavır ile adamın maddi durumunun iyi olduğunda aynı değil.
Kadın benim sana ihtiyacım yok gibi bir davranış duygu içindeyse başlaması ile bitmesi aynı anda bile olabilir.
Bu durum bence birinin diğerinden büyük olmasından ziyade kişilerin ne istediğini oluşturamamış olması ve etrafındaki insanların düşüncelerine çok takılıyor olmalarıdır.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayBence aradaki yaş farkı sadece bir sayıdan ibaret; asıl mesele o yaşın getirdiği olgunlukta değil, karşıdaki kişinin karakterinde bitiyor. Bir erkek sorun çıkarmaya meyilliyse, kendinden on yaş küçük biriyle evlense bile yine bir bahane bulur, yine o huzuru kaçırır. Yani olay kadının yaşında değil, erkeğin ne kadar "adam" olduğunda ve ne istediğini bilmesinde saklı. Eğer bir adam gerçekten karakterliyse ve aradaki bağa değer veriyorsa, yaşı bir engel değil bir zenginlik olarak görür. Kısacası, huzuru bozan yaş farkı değil; erkeğin çiğliği ve karakterindeki eksikliktir.
40 Yorumla
1 ayKarakterler ve vizyonlar uyuştuğu sürece yaş farkı sadece bir sayıdan ibarettir. Önemli olan doğum tarihleriniz değil hayata karşı aynı pencereden bakabilmenizdir.
51 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler eic için
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayKadının erkekten büyük olması tek başına sorun değildir. Sorun genelde yaş farkı değil, insanların buna yüklediği anlam ve olgunluk farkıdır. İki kişi birbirini anlayabiliyor, saygı duyuyor ve aynı yerde buluşabiliyorsa yaş ikinci planda kalır.
43 Yorumla- 1 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, aşkta yaşın ne önemi var ki sanki! 🥰 Bence önemli olan iki kalbin uyumu, birbirine olan sevgi ve saygı. Eğer taraflar mutluysa, birbirlerini anlıyorlarsa ve aralarında güzel bir iletişim varsa, yaş farkı sadece bir detay olur. İlişkilerde asıl sorunlar bunlar eksik olunca çıkıyor bence. Sen ne dersin, aşk her şeye değer mi? 💖✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,7b cevap paylaştı.
u 1 ayEğer kadın yaşını göstermiyorsa, sorun değil bence ve tabii ki aşırı yaş farkı olmaması daha iyi. Mesela kimse Jennifer'e sen 56 yaşındasın diyemez 😕
39 Yorumla- 1 ay
Sende 35 gostermiyosun ama jsj
- 1 ay
:))
- 1 ay
@Sosyetic_SheqiiL seni tanımıyorum çokta umrumda değil ama böyle Şeyler senin başının altından Çıkıyor bence. Bu tiplerle konuşmak bile insanlık suçudur haberin olsun
- 1 ay
Sanane kim sen herkes karışıyo gençte ister olgun. Da kadın aşalaıyo sen
- 1 ay
Hayır kimseyi asalamadim. Az önce buraya biri geldi onun için dedim onu
- 1 ay
Tamam o zamagan
- 1 ay
İsteyen istedigiyle olur tabi. Beni ilgilendirmez..
- 1 ay
@inconnu01 yoo normal görmüyorum ben
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. 1 2 yas büyükse sorun olmaz bence
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
1 ayYan yana gelince ne alaka dedirtmiyorsa sorun yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 262,4b cevap paylaştı.
u 1 ayKadının büyük olması daha güzel.. olgun kadın candır
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 ayEğer erkek erillesmemis ise erillesene kadar sorun olmaz. Erillestigi an erkegin aklı başına gelir ve kendini sorgular. Kadının geçmişi ve kendi geleceğini düşünür. Kadın 40. 45 den sonra birçok özelliği kaybedip anaclasir. İşte o saatten sonra erkek kendine yeteni arar. Doğa kanunu bu... Çünkü bunu kadın gençliğinde fazlasıyla yapıyor.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. "Elalem ne der?" Örf ve adetlerinden kurtulamıyoruz. Erkeğin daha büyük olmasi aile reisi kavramindan geliyor. Modern çağda buna takılmayin, yaş sadece nüfus cüzdanı bilgisi. Öyle 35 yaşında tanıyorum ki içi çürümüş. Öyle 45 yaşında tanıyorum ki hayat enerjisi 25 yaşında gibi. Bazıları geç olgunlaşır Bazıları yaşı büyük de olsa çocuk ruhludur. Kimisi vardir nüfus kayıtta 35 yaşında yazar, yüzüne baksan 55 sanırsın. Önemli olan senin ve onun uyumu, genelleştirmeyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayŞöyle yaş farkı boy farkı kilo farkı gibi saçmasapan şeylere takılıyorsunuz sonra niye boşanma oranları bu kadar yüksek dersiniz. Millet birbiriyle değil dış görünüşüyle evleniyor aynı evde yaşayınca da adriana lima/brad pitt olsa tahammül edemiyor boşanıyorlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Erkek her daim kadindan en az 1 adim onde olmalıdır. Burada 2 cümle ile izah etmek zordur. Tartismaya açık konudur.
Zinhar mümkün yok olmaz denemez. Ama yuksek çoğunlukta erkeğin önde olmasi gerektigidir14 Yorumla- 1 ay
Erkeğin önde olması yaşla her zaman doğru orantılı değil ki ya. Benim sevgilim benden yaşça büyük biz böyle mutluyuz ama her yaşı büyük adam da olgun olmuyor mesela.
- 1 ay
@Vissenniaa Yaşı küçük adam çocuk olur, söylediğin şey akıl almaz. Bu konu karıştı biraz :) 2 cümle ile anlatamam ki
- 1 ay
Yaşı küçük kız da çocuk canım. Ne fark var kız olgun mu olmuş oluyor küçük olunca git yaşıtına bak. Pazardan mal seçer gibi kız seçiyorsnz
Erkek tabii ki Olgun güçlü ve Alfa olacak. Kadın Hiperamik bir canlı olarak asla Güçlü Alfa ve olgun olmayan Saygı duymaz ha bir müddet parmağında oynatır o başka...
10 Yorumla
1 ayYa ne sorun olacak ne abartıyosunuz her şeyi
30 Yorumlatersine kadın buyuk erkek küçük olunca ilişki evlilik daha mutulu olma ihtimali yuksek oluyormuş
33 Yorumla- 1 ay
Ola bilir
- 1 ay
yaş kaç?
Sorun olmaz. Erkek büyük oluyor da kadın niye büyük olmasın.
30 Yorumla
1 aySorun. İçgüdüsel olarak kendinden küçüğü arzulayacak hep. Peki sen bunu göze alabiliyor musun?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Genelde kadın maddi olarak zenginse o tür durumlarda o evlilik yapılıyor alan razı veren razı ise sorun olmaz
16 Yorumla- 1 ay
Benim kız kardeşimin eşi 5 yaş küçük. Baya da zengin ve yakışıklı bi adam.
- 1 ay
@Vissenniaa enistende sanslıymış bence
- 1 ay
Kız kardeşim çok güzel ve çok kaliteli bir kadın. İkisi de çok şanslı allah mutlu mesut etsin diyelim 🧿
- 1 ay
@Vissenniaa ikinizede mutluluklar dilerim.🧿🧿
Gizli Üye(30-35)1 ayNiye sorun olsun? 1 yıldır güzel giden ilişkim var, aramızda 7 yaş fark var. Ben 37 o 44 yaşında. Çok iyi anlaşıyoruz, harika bir uyum içindeyiz.
215 Yorumla- 1 ay
6 7 yaş zaten hiç problem değil ki. Arada kuşak farkı bile yok. Toplum cahil. Kadının iki yaş bile büyük olmasına tahammül edemeyen cahil bir toplum var
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 Cahillik kesinlikle
Cevap sahibi1 ayBizdeki tek sorun evliliğe ikna edemiyorum 😅
- 1 ay
Edemezsin tabi belki de çevre baskısından korkuyordur ya da bağlanmaktan 🤔🤔
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 Yok yok hiç öyle şeyler yok.
- 1 ay
Niye istemiyor
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 Özelden konuşabilir miyiz?
- 1 ay
Burdan konuş burdan. Hayatında biri olan arkadaşlarla mesajlaşmak bana ters de 😊 Empati kuruyorum hiç istemezdim başıma gelmesini
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 Özel şeyler var da, o bakımdan öyle demiştim. Başka bir niyetim yok.
- 1 ay
Aman seni kim tanıyacak burada ben ulu orta yazıyorum. Sansürleyerek yaz. Cinsel bir durum mu var yoksa ama o mevzulardan zaten hiç anlamam ki faydam dokunmaz yani sana 😀😀
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 Hem cinsel hem de boşanmış biri, uzun zaman olmuş boşanalı. 2 çocuğu da var. Cinsel şeyler etkili zaten ama ben çok seviyorum, o da seviyor biliyorum ama evlilik konusunda sıkıntı yaşıyoruz işte
- 1 ay
Bence de sıkıntı ya. Hiç evlenmemiş olsa hadi neyse. Kocası ile muhatap olmak zorundadır şimdi çocuklar için. Sen bunu sıkıntı yapar mısın? İleride bu durum seni rahatsiz edebilir. İki çocuğun sorumluluğunu alacak güçte hissediyor musun kendini? Hem başkasının çocukları. Onları kabullenip baba olacağım diyorsan tamam. Benim erkek kardeşim de boşanmış bir çocuklu bir kadınla evlendi. Rus ama kadın. Yalnız 5 yılı geçti çok mutlular. Gayet anlaşıyorlar. Küçük kız öz babası biliyor kardeşimi. Ailem de öz torunları gibi görüyor. Sana güvenmiyor olabilir kadın. Eski evliliği kötü de geçmiş olabilir. Yazık. Belki eski şeyleri yaşarım diye korkuyordur. Bu kadın da ilk zamanlar çekindi eski evliliğinde aldatılmış ve kocasının ailesinden şiddet görmüş mesela
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 Şiddet vs. gibi şeyler yok. Boşanalı 10 yıl oluyor. Çocuklar küçükken boşanmışlar. Baba ile pek görüşmüyorlar. Bir ara bitirsem mi diye düşündüm ama seviyorum da, o da bırakmayı hiç dile getirmedi, böyle bir şeyin sinyalini de vermedi. Çok da yoğun cinsellik yaşıyoruz.
- 1 ay
Ortada çocuklar da var. Onları kabullenmen gerekiyor. Artık onlardan sen mesulsun. Yani evlilik sadece cinsellkten ibaret değil. Belki yarın kendi çocuğun olmasını bile istersin. O da istemezse yıne sıkıntı çıkacak. Kardeşim ve kadın istemiyor mesela o konuda anlaşıyorlar. Annem baskı yapmıştı bir ara. Bizim soyumuzdan da olsun diye artık yapmıyor. İş sana düşüyor anlaşılan. Sana güvenmiyor
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 Kabullenmeyecek bir durumda olsam ben devam etmem zaten bu ilişkiye yani dürüstçe söylerim kırmadan. Ama onda hiç bir adım yok, cinselliği kendi de çok istiyor. Bazen bende hareket yokken neler yapıyor yani.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayİyi uyum varsa kafa ve kâlp yapısı olarak yaş farkı sorun olmaz
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
1 ayniye sorun çıkarsın ki en güzel ilişki kadının büyük olduğu ilişkidir
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
1 ayErkek geç olgunlaşır o yüzden çocuk bakmak isteyen kadınlar kendinden küçük ile evlenir
12 Yorumla- 1 ay
Kim demiş geç olgunlaşır diye? Sen yaşının adamı değilsen herkes öyle olmuş olmuyor. 15 yaşında Çanakkale savaşında şehit olmuş çocuklar. 17 18 inde ev geçimini üstlenmiş okuyamamış gençler var Ne konuşuyorsn sen
- 1 ay
@bitirim_05 ben diyorum İstanbul boğazı sen diyorsun yandı ağızı...
1900 lü yıllarda değiliz! Neyin kafasını yaşıyorsun bilmiyorum ama şu anı da yaşamadığın kesin
1 ayEfendim ten uyumu varsa iki taraf birbirini severse gayet normal
13 Yorumla- 1 ay
ten uyumu nasil bisey
- 1 ay
@kardanadam96 yani dokununca falan hoşuna gitmesi özellikle cnsellikte
- 1 ay
sen hissettin mi bunu hic
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ay2 taraf birbirini seviyorsa yaş önemli değildir arada uçurum olmadığı sürece
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Kadın nsan hayatında her şekilde problem. Yalnızlık huzurludur...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevdiğiniz insanlara sahip çıkın iş işten geçtikten sonra buraya yazı yazmakla olmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı. Hayır
Saygı sevgi sadakat olduğu sürece hiçbir problem olmaz10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 454 cevap paylaştı.
1 ayBana göre ideal ilişki eski sevgilim benden 3 yaş büyüktü ayrılana kadar mutlu mesuttuk
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
1 ayyaşa bağlı olarak değişir ama bence büyük de bir sorun değil
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayYani yaş arasına göre değişiyor şimdi kadın 26 erkek 23 ise sorun yok ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKadına bağlı benim eski bir sevgilim vardı benden 17 yaş büyük olduğunu halde o kadar mükemmel bir kadındı ki menopoza girdiği halde bekar olsaydı hemen evlenirdim onunla
10 Yorumla
1 ayKafa yapısı uyuşuyorsa ve arada uçurum farklar yoksa sorun olmaz.
10 Yorumla
1 ayHayır, biz de olmadı. 3 sevgilim de 5 yaş falan büyüktü.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence sorun olmaz ama şöyle olmaz. Atıyorum 5 yaş tamamdır. Kadın genelde genç durur vs o açığı kapatır. Ama atıyorum 10 yaş, 15 yaşa öhhh bile derim. Olmaz, olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBenim sevgilim benden üç yaş küçük. gerçekten olgun bir erkekse hiçbir problem olmaz.
314 Yorumla- 1 ay
her konuda mi
Cevap sahibi1 ay@190kisami normalde küçük birini istemezdim ama bi grup etkinliğinde tanıştık
5 gün birlikte geçirdik çok eğlendik iyi anlaştık
Ben orada kalır diye bakıyordum
Çiçek yolladı aradı yazdı buluştuk görüştük akışta gelişti
Çok güzel.
Cevap sahibi1 ay@190kisami mesela?
Cevap sahibi1 ay@190kisami ha yok buradan soramayacağın nitelikte hiç bir şeyi duymak, bilmek, yanıtlamak istemem 🙏
Cevap sahibi1 ay@190kisami tamam burdan sor o zaman
Cevap sahibi1 ay@190kisami hiç bişey anlamadım, her neyse uzatmaya gerek yok
Cevap sahibi1 ay@190kisami ne münasebet ya?
Gizli Üye(30-35)1 ayBacım şu an büyük kadınlar hep kendinden küçük erkeklerle birlikte ve kim öyle bir ilişki yaşıyorsa çok mutlu
44 Yorumla- 1 ay
Sen kaç yaşındasın pekii
- 1 ay
Bu mutluluğu hep çevre ve aileler bozuyor
- 1 ay
@bitirim_05 sende genç seviyorsun galiba
- 1 ay
@ffdarthsith Kim ben mi? Ben aşka önem verırım sadece. Öyle kriter barındırmam. 35 yaşındayım. Dış görünüşüm üniversite öğrencisi tipinde olduğu için kendimden büyüklerin yanında yeğeni kardeşi kızı gibi duruyorum. Kafa ve dış görünüş uyumlu ise problem değildir. Ama gel gelelim küçük biri gelip teklif etse kabul etmem. Uzaktan severim kalbime gömerek çünkü biliyorum ki çevre rahat vermeyecek.
Gizli Üye(18-24)1 ayHayır gayet güzel olur genç erkek saf olur temiz olur sadık olur gözü tek seni görür genelde
31 Yorumla- 1 ay
Sen kaç yaşındasın
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. aslında güzel bir durum ama her kadın erkeğe rakip olmaya çalışıyor yaşı büyük kadınlar daha çok rakip olmaya çalışıyor bizaman sonra bitiyor
00 Yorumla
1 ayUzun sureli iliski icin kesinlikle sorundur. ama tek gecelik ya da short time iliski icin sorun olmaz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 ayAşk varsa sorun olmaz bence
10 Yorumla Olmaz, olmamalı. Tercihim kendimden büyük erkeklerden yana oluyor genel manada lakin küçük biri de yeterince olgunsa ve uyumluysak olabilir gayet.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayOlmaz ama erkeğin yaşı çok küçükse daha çocuksu gelebilir kadına belki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 ayBenden büyük olabilir ama benden olgun olacagini zannetmiyorum
O yüzden kendi adima konusuyorum sorun olmaz 30 35 yolu var yani00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 ayEvliliği bilmem ama 6 yaş büyük sevgilim oldu çok ta guzel anlasiyorduk
14 Yorumla- 1 ay
6 yaş da fark mı ya ne değişiyor ki 6 yaş büyük olunca anlamıyorum. 35 yaşına geldim hala çocuk gibiyim. Ciddiyet olgunluk sıfır. Tüm arkadaşlarım çoluk çocuk derdinde. Evlenmiş sorumluluk almış ben gezmek film izlemek kedilerle oynamak müzik dinlemekle meşgulüm. Oturup ciddi bir sohbet etmişliğim yok. Sıkılıyorum.
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 bişey demedim tecrübem o yani en fazla altı yaş büyük olanla iliskim oldu inu doyorum
- 1 ay
Ben de zaten sana kötü bir şey demedim ki nasıl okudun dediklerimi? Kızın büyük olmasına laf edenlere diyorum. Senin örnekte çok yaş farkı yok dedim
Cevap sahibi1 ay@bitirim_05 eyv
Gizli Üye(36-45)1 aySorun olmaz ama benzer çevrelerde yaşamış olmaları lâzım
10 Yorumla
1 ayEngel değildir karşı tarafın kafa yapısı uyuyorsa hiç bir şey engel değildir
47 Yorumla- 1 ay
@denizceeeeeeee yaş dediğin şey sadece rakamlardan ibarettir mühim olan onunla mutlu ise huzurlu ise yaş asla sorun teşkil etmez
- 1 ay
Tabi bu benim fikrim senin düşünce ne bilemem ama saygım sonsuz olacaktır her fikre 😎👍
- 1 ay
Senin peki yaş takıntın var mı deniz 🤔
- 1 ay
Yaş takıntım yok herkesin kişisel düşüncesi tabiki
- 1 ay
Tşkler 😊 bende aynı fikirdeyim
Bu arada senden ricam
T. akip atar mısın lütfen 🙏
Şimdiden tşkler 😎👍 - 1 ay
Ekranın sağında en üstte sarı renkte bildirim var ordan bakabilirsin mesajımı görüp
- 1 ay
Denizce
1 ayNeden soran olsun genç istemek Sadece erkeklerin hakkı mı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayBeni ilgilendirmiyor takılsınlar kafalarına göre.
00 Yorumla
1 ayYaş önemli değil uyum varsa ve ruhlar eşleştiyse sorun yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 891 cevap paylaştı. Elalem uzayda koloni kurdu o sırada bizim Türkoların tek derdi;
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 577 cevap paylaştı.
1 ayÇok mutlu olan örnekler de biliyorum ama genelde erkek bir yerden sonra etrafına bakınmaya başlıyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Başta çekici bulur coğu zamanla da senin yaşindan vururlar:)))
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 ayHayır. Cinsellik daha eğlenceli geçer. Olgun kadınlar çabuk ıslanır
01 Yorumla- 1 ay
Nasil yani olgun kadinlar daha cabuk islanir
Çevremde çok örneği var sorun çıkarmıyor kafa uyumu önemli
00 Yorumlabence 2-3 yaş sorun teşkil etmez ama 5 ve yukarı farklar evlilikte ilerde sorun çıkartabilir hekimim söyledi
10 Yorumla
1 ayAşkta yaşın ne önemi var ki sanki. Bence önemli olan iki kalbin uyumu, birbirine olan sevgi ve saygı. Neden olsun Bence olmaz
10 YorumlaBilmiyorum ama çevremdeki bu tarz ilişkilerin başarılı olmadığını gördüm... Ama tabii ki Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan diye bir gerçek de var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
1 ayEvlilik mi takılma mı
17 Yorumla
Soran1 ayEvlilik
- 1 ay
Kadın kaç erkek kaç 🤔
Soran1 ay25-29
- 1 ay
Çocuk işini çok ertelemezseniz pek bir sorun olacağını düşünmüyorum
Soran1 ayTeşekkür ederim
- 1 ay
Şimdi damadı öpebilirsin çiçeği de isteyene ver o da evlensin 🤣
Soran1 ay😂😂
Gizli Üye(18-24)1 ayGerçekten söylüyorum sorun olmuyor aksine daha güzel anlaşıyorlar
22 Yorumla- 1 ay
Sen kaç yaşındasın
1 ayBen kendimden 1 yaş küçük birine ufaklık diyorum ilişkide onu nası ciddiye alıcam smsjsjsjsjs
24 Yorumla- 1 ay
Ee ben neyim erkek miyim bende onu diyorum ya zaten
- 1 ay
En fazla 10 yaş 11 olsa bile olmaz xjxjdjxj
Gizli Üye(30-35)1 ayGenelde sorunlu ya. Kısa süreli olsa neyse hem zaten kısa sürer ya da sürmez. Uzun sürse ayrılsa büyü yapar yaşadım
00 YorumlaOlur çünkü kadınlar doğurgan oldukları için çabuk yaşlanırlar
10 YorumlaEvet, Çıkarabiliyor. Ama Erkek Olgunlaşmış'sa Sorun Olacağını Düşünmüyorum.
10 Yorumla
1 ayya kişide bıtıyor tamamen bunu genelleme yapmak doğru olmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (185)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler