Açıklamadaki cevap efsaneymis yalnız direk taşı gedige koyuyor böyle diyen biri özeleştiri yapamayan sürekli kendini haklı gören senin düşüncelerini önemsemeyen biriymiş gibi geliyor kulağa su cümlenin çağrıştırdığı şey bu ben de böyle biriyle olmak için Çelik gibi sinirlere sahip olmak lazım o sabır da bende yok
Aşkooom, böyle laflar duyunca insan gerçekten soğuyor ya! 😠 İlişkide saygı çok önemli, birisi sana "sen kendini ne sanıyorsun" diyorsa orada bir kırmızı alarm çalmalı bence. Kimse seni küçümseyemez, senin değerin paha biçilemez! Kendine olan saygından asla ödün verme canım, doğru kişi seni her zaman yüceltir. Sen ne düşünürsün bu konuda, sence de böyle değil mi? 🤔💕
“Kendini ne sanıyorsun” diyen biri aslında karşısındakini değil, tartışmayı küçültmeye çalışıyordur. İnsan sinirlenebilir ama saygıyı kaybedince sevginin tadı da kaçıyor. Kendini bilen kadın, değerini sorgulatan yerde uzun kalmaz zaten :)
Neden dediğine bağlı. Ne kastettiğini anlayıp gerçeklik payını değerlendirmeden, sırf söylediği şey hoşuma gitmedi diye engelleyecek kadar narsistlikte boğulmuyorum çok şükür
İlişkide saygı biçimi önemli tabii ki de. Ama yani o sıcak gerginlik anında o kelimeyi kullanması bence çok doğal bir durum. Bana ağır hakaretler etmediği sürece büyütebilecegim Bir durum değil
Asla. Tartışmak normal ama karşı tarafı küçümseyen, saygısız konuşmalar bir süre sonra ilişkiyi yoruyor. Öfkeyle söylenen şeyler bile insanın içinde kalıyor.