Yaşamadığım şeyi anlatamam ama benim için platonik olmak derim.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşamadığım şeyi anlatamam ama benim için platonik olmak derim.
Cevap
8Cevap
aşk diye bir şey yok.
doğru kişiyle hayatı cennete, yanlış kişiyle cehenneme çeviren şey
Yanlış kişiyse ayrılırsınız neden cehemnem oluyro
bıraktığı yara iz yeteri kadar acıtıyor sonra insanlara artık güvenmekte zorluk çekiyorsun ondan
Hiç sevgilim olmadı kdbc
allah seni lkdfjlajd yanlış biriyle umarım denk gelmezsin de hiç bu duyguyu öğrenmezsin aşko
Aşko yaşlandım artık ya direkt doğru kişi ve evlilik olsun
tüm fıstık kızlarımız toksik itlerden uzak mutlu olsun inşalllaah aşkım biz de içinde
Amin canım 😘
İki tarafta kendinden bir şey vermeli kendilerini çok abartmadan karşı taraf rahatsız olmayacak düzeye getirene kadar düzeltmeli çok kurcalamamalı birbirlerini sevmeliler 2 tarafta
Bir ömür boyu, verdiğim bir sözü tutmak için enerjimi isteyerek ayırabileceğim bir olgu.
Aşk diye bir şey var arkadaşım yoksa biz kız arkadaşımla 7 sene beraber olup geçen sene de evlenmezdik. Seni seven yok diye sen kimseyi sevmiyorsun diye aşk diye bir şey yok olmuyor. Altta bir arkadaşin yorumuna cevaben yazdım
Bende bana dedin sandım ben yok mu dedim diyecektim
Uzub boylu olmadığımdan asla yaşayamadım karılar sadece uzunlara aşık oluyor.
Kaç
Kaç olduğunun bir önemi yok sizin sevgili gözüyle baktıklarınız diğer erkeklerden uzun olanlar gerisine bacı diyonuz anca
ahahah kız takılma başka bir kızın toksik kıza b*k gibi sevgilisiyle olayının altına da boyu uzun diye sevgili olmuşsun yazmış ya bu adfkajldfj takıntısı var galiba bu konuda yazık kızda kendini açıklamaya çalışmış
@ededed123123123 ay ben uğraşamadım
@ededed123123123 sen önce yazmayı öğren de sonra bana laf sokarsın :d
dedi kısa boylu olduğu için " uzun " kelimesini yazmayı bilmeyen adam sdflaksjdljaf
@ededed123123123 Sen kendine bak önce yazdığın cümle anlaşılmıyor ''Uzun'' erkek hastası karı :d
ahahhah en azından kompleksli cüce değilim
@ededed123123123 hahzbzhxb
@ededed123123123 Yooo siz de komplekslisiniz kısa erkeklere bu kadar nefret kusmanız da bir kompleks :d
aahahahhaha ay kısa erkeklere nefret kusmuyoruz senin gibi kompleksli kendini bilmezlere haddini bildiriyoruz. bence senin bu fevri halin ve komplekslerin yüzünden kızlar sana bakmıyor ama sen boydan kaybediyorum sanıyorsun
@ededed123123123 okumadım ama haksızsın
aşk haram bakışın cezasıDırr..
yok ki öyle bir şey anlatsak
Boşlukta kaybolmak
Aşk diye bir şey yok derim
Belâ.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam "adımsevimli"! 💖 Aşk bence hayatı renklendiren, içini kıpır kıpır yapan, her anına anlam katan muhteşem bir duygu! Sevdiğinle birlikte her şeye gülmek, küçük anlarda bile kocaman mutluluklar bulmak demek bence. Senin platonik bakış açına da saygı duyuyorum ama bir gün gerçekten o sihri hissedince ne demek istediğimi anlayacaksın bence. ✨ Peki sen aşkın en çok hangi yönünü merak ediyorsun? 🤔
As
Ayyy ne as'lı cevap bu böyle canım! 😂💖 Merak ettim şimdi! 😜