- +1 yıl
İslam kolaylık dinidir, güçlük dini değildir. Allah, dini insanları sıkıntıya sokmak için değil, aksine onları hem dünyada hem ahirette mutlu kılmak için göndermiştir. Durum böyle olunca mutluluğa götürecek vasıta olan dinin, insanları mutsuz yapacak zorlukları bünyesinde taşıması düşünülemez.
32 Yorumla- +1 yıl
rica ederim :)
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
- +1 yıl30 Yorumla
Nasıl anlatılır sen söyle 😏
13 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- +1 yıl
Aska inanmiyorum ama aska inananlar icin su sozleri paylasiyim
Ben bosalan kadehlerin degil sensiz gecen gunlerin sarhosuyun ne zaman dalgalar sahili. mehtap geceyi. dunya donmeyi unutursa bende seni o zaman unutum kahve gozlum10 Yorumla - +1 yıl
aynen CAN babanın dediği gibi
bazen sıkı giyin der insan
bazen yetişince beni ara
bazende kızar olur olmadık şeylere
çünkü insan çok sevdiklerine daha fazla kızar mükemmel olsun hiç hata yapmasın ister :)10 Yorumla Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir. Bazen küçük bir an için Ömür bile verilir.
diyorum ben13 Yorumla- +1 yıl
herkes sevgisini sözlü ifade edemez ama yine de sever. karşıdaki anlamasa da hareketleriyle tavrıyla aslında sevdiğini ispatlar ama insanoğlu illaki duymak istiyor bazı şeyleri. ama ben ve benim gibiler bu konuda pek becerikli değil.
14 Yorumla- +1 yıl
sevmek güzel şey bunu söylemek en güzeli... karşındakine bunu haykırmalı insan. seni seviyorum diye bilmeli
- +1 yıl
@samanalevi16 ben söyleme taraftarı değilim. sürekli sevdiğini söylemek o duygunun benim gözümde değerini azaltır. sanki günlük hayatta kullandığın sıradan cümleler gibi dile pelesenk olur kalır.
- +1 yıl
çok yalnız bir düşünce bence, insan seviyorsa sevgisini göstermeyi, söylemeli. sevildiğini duymak insana mutluluk verir. bence sevgiyi daha çok arttırır... buda benim görüşüm
- +1 yıl
@samanalevi16 saygı duyarım.
- +1 yıl
Kim ne kadar anlatirsa anlatsin sayfalar tutsun hatta biliyorumki ansiklopedi kadar eklerim ustune.. hep eksik kalir yinede...
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sevgi anlatılmaz hissettirilir. Anlatılırsa zaten sevgi olmaz. Onun için en ufak bir şeyi düşünürsün kendinden önce onun dertleri gelir yani bu liste böyle uzayıp gider 😊
20 Yorumla - +1 yıl
geceleri uyurken gözünü kapatır kapatmaz ona açıyor , sabahları ilk okul heyecanı ile uyanıyorsan sevginden şüphe etme arkadaş.
Googleye Fenerbahçe yaz
Gerçek sevgi ne gör ozaman belki anlarsın110 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Gizlilikle ne Alaka😄
Fenerbahçe takım değildir Cumhuriyettir unutma bunu😄 - Cevap sahibi+1 yıl
Kardeş neye göre takımlar formalarına bayrak koyabiliyor bir araştır istersen 😄
Bizde istemedimizden koymuyoruz😄 - Cevap sahibi+1 yıl
Hahahaha sağol misafirperverliğin için ama bayrak mevzusunda bana yenişemediğin için malubiyeti kabul ettini düşünüyorum😂😂
- Cevap sahibi+1 yıl
😂 neyse hadi
Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı. gözüngözüme nur ağzıma tat yüzüme gülümseme başıma taş olarak yerleştirmekle
10 YorumlaKıskançlıkla anlatılır mesela ln sen niye bu kadar insanla samimisin
10 Yorumla- +1 yıl
Benim için sarılmak yeter. Kızlara ne anlatırsan anlat. Anlamazlar.
10 Yorumla - +1 yıl
Sevgi bazen konuşmadan da yani ona hissettirerek de anlatılabilir. Gözlerdeki o eşsiz sevgi dolu bakışlar her şeyi anlatabilir.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 55,3b cevap paylaştı. Hissetirilmeli
Sevgi10 Yorumlaya da sadace sarılır...
30 Yorumla- u+1 yıl
anlatılmaz
hissedilmesi lazım bence bu durum10 Yorumla - +1 yıl
Bakışlarla da anlatılabilir
10 Yorumla - +1 yıl
anlatmana gerek kalmaz hal dilin anlatır
10 Yorumla Anlatilmaz ifade edilmez be
10 YorumlaSözcüklerle anlatmaya gerek yok.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. bazen sımsıkı sarıldığında bile anlatabilirsin
10 YorumlaDer der durdum ama noldu yok.
10 YorumlaAy çok doğru demiş Can Yücel
10 Yorumla- +1 yıl
sevgi anlatılmaz , yaşanır ey efendiler
10 Yorumla - +1 yıl
Hal lisanı söz lisanin dan daha tesirlidir. .
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bazen bir günaydın bile demez
10 YorumlaBize günaydın bile demez
10 Yorumla- +1 yıl
Hissettirilir. Anlatılmaz.
00 Yorumla - +1 yıl
Bazen anlatılmaz yaşanmalıdır
10 Yorumla - +1 yıl
sevgi anlatılmaz yaşanır
10 Yorumla Anlatılmaz yaşanır 😉
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,3b cevap paylaştı. Evlenip ömür boyu mutlu olunca
10 Yorumla- +1 yıl
Solan düşler :(
15 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim canım benim sende öyle ;)
- +1 yıl
İnş canım güzel telkinlerin için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Yazmışın bize gerek yok kanka
10 Yorumla vaayyy guzel sozmus
10 Yorumla- +1 yıl
Ifade edilemeyen en ozel duygudur
Sevgi asildir durduğu yerden belli olur
10 Yorumla Sevgi anlatılmaz yaşanır.
00 Yorumla- +1 yıl
gözler..
10 Yorumla - +1 yıl
Tam olarak bu
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Dokunarak
10 Yorumla- +1 yıl
Anlatılmaz yaşanır😊
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@buldunbiangarali efenim
- +1 yıl
ne yaptın nasılsın :)
- +1 yıl
@buldunbiangarali dersi derste diniyorum sen napıyon
- +1 yıl
iyidir valla ne olsun seni gördüm de bir yazam dedim :) rahatsız etmedim inşallah @Yazrken_oje_sürn_kız
- +1 yıl
@buldunbiangarali şu an değil
- +1 yıl
anladım o zaman sana iyi dersler dileyim ben eğer şayet müsait olduktan sonra bana özelden ulaşmanı çok isterim @Yazrken_oje_sürn_kız
- +1 yıl
anlatılmaz yaşanır :d
00 Yorumla Prav
10 Yorumla- +1 yıl
anlatılmaz yaşanır
10 Yorumla anlatamam
10 Yorumla- +1 yıl
Ifade ederek
00 Yorumla
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar