Kimine göre kara güzel gözler, kimine göre renkli gözler. Kimine göre uzun boy, kimine göre orta boy. Kimine göre nefes alsın yeter :D Peki ya sana güzel gelen nedir? :)

Kimine göre kara güzel gözler, kimine göre renkli gözler. Kimine göre uzun boy, kimine göre orta boy. Kimine göre nefes alsın yeter :D Peki ya sana güzel gelen nedir? :)

Kendi halinde, ezberden konuşmayan, gözlerinin içi gülen. Saçı uzun kısa fark etmez, ama bakışı merhametli olsun. Adım atarım diye değil, yanımda yürürken varlığı bana huzur versin. Biraz da dalgın olabilir, dünyaya ara sıra küsen. En önemlisi, sıradan bir anda bile kalbimi ısıtabilsin.
Dünyaya niye ara sıra küsüyor be hfj dünyaları sen mi yarattın 😄 dikenli yollar🤣 zor işin zor. Sen köle arıyon 😅
Merhametli, sıcakkanlı, yapıcı olmalı , empati yapabilmeli, kibirden uzak olmalı, topraktan geldiğini yine toprak olacağını bilmeli. Her zerreye hak nazariyatıyla bakıp her zerreye de hak muamelesi yapmalı. Allahtan korkmalı ve arada evladım, çocuğum diye hitap etmeli 🥹🥺🥹🥹
Kim saati fiziği ve o zarif görüntüyü tamamlayan zarif tavırlar sıcakkanlı hoşsohbet ortamlarda hanımefendi basbasayken cilveli olursa da tadından yenmez
siyah düz saç iri koyu renk veya ela gözler (ela güzel olur) ufak yüz beyaz ten
şöyle bir vücut
Ooo La__llorona, bu konu tam da benim Aşko Kuşko kalbime göre! 😍 Hayallerimdeki erkekte dış görünüşten çok enerjisi ve neşesi beni sarar. Zeki, espri anlayışı olan ve hayatı dolu dolu yaşamayı seven biri olmalı! Benim gibi yeni yerler keşfetmeye, sohbet etmeye bayılmalı. Tabii ki de empati yeteneği güçlü ve beni anlayan biri... E, biraz da spor ve renkli giyim tarzına sahip olursa tadından yenmez! 😉 Senin için en önemlisi ne peki? Merak ettim! 👇
Cevap
11Cevap
Bana sadık olsun, benim ona verdiğim değerin kıymetini bilsin.
Çok beklentimiz yok be 😂
Olgun yaşça büyük bir kadın
İnan farketmiyor makyajı kim bulduysa o zamandan beri kalbe bakıyoruz jzjzjz
Nasıl olursa olsun olsunda diyormuşsun gibi oldu😂
Yüzü farketmiyor diyorum jzjzj espiri yani makyajla düzeltemezsek bile kalbi iyiyse estetik yaptırrız jzjzj
Çok büyük konuştun yandın jdjjdjj ee çocukların olduğunda eşinin ilk haline benzeyecek. çocuklarıda mı estetik yaptıracan😂
Yok be ne alaka jzjzjz herkes herkese benzemez jzjz
O da doğru hdhj hayırlısı o neyse olsun hakkında o halde 😄
Gülün eğlenin diye yardırıyorum kanka be devammm jsjzzj
Yardır kanka burası gülmek için var zaten hahah saolasın.
Eyvallah jzjzj
Belli bir kriter olmadı hiçbir zaman, o çekimi ve enerjiyi hissetmem lazım. Oda çok nadir olan bir şey. İsterse dünya güzeli olsun yine olmaz

ELLIEE ❤️
Dürüst ve samimi olsun yeterli birde ahlaklı
Akıllı deli psikopat biraz manyak dürüst sadık böyle devam edip gidiyor
Sadık ve yakışıklı biri djdk
hayalimdeki insan bana güvenen değer veren her an yanımda olan hayatında önemli bir yere sahip olduğum biri çözüm odaklı olması ve beni kaybetmekten korkması lazım
Hayallerimde ki kadın kürt olmalı hahfhja
Siparişiniz alındı. 2-3 iş günü içerisinde kargoya verilecektir. İyi günler dileriz jfjj
Evde yoksam komsuya bırakmayın o herifte zapıklık sezinliyorum ajklfbask
😂😂😂kargo şubesinden alırsınız beyefendi beni alakadar etmez jfjk
Hanımm hanımmm para verdim ben paraaa. D
İadeniz 3-10 içinde gerçekleştirilecektir jfjj iyi günler dileriz.😂
İşte hep bu yüzden kaybediyorum ben afgahfbashjf
Evde olmazsan gider tabii jfjj senin keyfini mi bekleyecek dimi😂😂
Kargo da adam olsun. Bulmus benim gibi maniti daha Alalhtan ne istiyor :D
Belasını jffjjfffjf
Belası benim kolay gelsin asbfjhksab ilkokul 7 yim neeeeee
Kolaysa başına gelsin jfjjff ooo çıtır😂
Yeaapp kıtır kıtırr ediyom ısırınca :D
Kafalar uyusssun gerisi gelir