Fizik olarak da huy , davranış olarak da kısaca nasıl birini istiyorsunuz hayatınızda?
O kişi şu an hayatınızda mi?
O kişi şu an hayatınızda mi?

180 üstü boy Bitter olmayan cikilata tenli menekşe gözlü uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu yuvarlak belirgin hatlı keskin yüz şekilli haşin dinamik sert
İçimden bütün özelliklerini saydım ama buraya yazamadım. Sanırım hayalimde kalması daha iyi olurdu ve evet tanıdım ama hayatımda değil.
Üzdü :(
Bazen tek seçenek üzülmek oluyor. Olsun, sağlık olsun
sadık ve karakterli olsun tip de normal olsun onun pek önemi yok
Cevap
19Cevap
Beyaz ten sarışın, eğlenceli, zeki
eğlenceli komik hayvansever
sadakatli ilgili futbbolla alakası olmayan ve sigara nargile içmeyen biri
Huy olarak samimi ve içten olsun yeter benim için. Fiziki olarak da orta boylu ve yuvarlak hatları olması güzel olur
Hayatımda biri var ama benim istediğim gibi biri değil
:((.
Sessiz sakin efendi zeki ağırbaşlı boş işler peşinde olmayan
hayatımda yok. Öyle bir erkekte tanımadım henüz
ödül töreninde sunucuya benim için yumruk atsın istiyorum
Güler yüzlü Akıllı samimi
Farklı konular seven
Kitap okuyan
Neşeli
Kadin erkegi tamamlayip eksik yonlerine sahip olup kebdine bakip evde adeta manken olacak
Karakteri sağlam, zeki biri.. Henüz hayatımda değil…
Aga samimi ve dürüst olmak gerekirse fizigi guzel olsun spor yapsin cunku bende yapiyom ayni özeni göstermeli. bide ayaklari guzel olsun 🤭🤭 utanilcak bisey degil bence kriter😀😀😀
Fetişmiydi neydi hshhshshhsjsjs
Erkeklerin cogunda vardir emin ol toplumun içine gizlenmiş insanlardir. yine de ayak önemli aga
kizil ya da omur arpaci gibi sari saçli alcakgonullu ukala olmayan beni seven yay burcu olsun isterdim
O kişi şu an hayatımda, evet.
Valla hiç kriterim olmadı. Sarışın da beğendiğim oldu, esmer de, kumral da, kısa boylu da uzun boylu da
Nazik efendi terbiyeli eglenceli anlayisli bakisarak bile anlasabilecegim , ailesiyle aramdaki dengeyi kurabilen ama nerde turk erkekleri ana kuzusu
Ben Hayal Kurmuyorum Hayal Kurunca Gerçekleşmiyo
Hayal kuracaksın ki gerçeklessin.
olgun. kendini bilen. net. anlayışlı. ve sadakatlı tamamen olmayan bir şeyi istiyorum..
Aşk kalıba girmez , önüne ne gelirse yersiniz
arzulu tutkulu ve ilk bakışta etkileyici olan
Kimseyi düşünmüyorum.
İnsan olsunda gerisi önemli değil
Olmasını istediğim biri yok
Zeki olacak, mizah seviyesi iyi, eğlenceli
Penelope Cruz gibi
Çok tatlı kadın yaa
Evet valla çok tatlı çok hoş kadın
Uranüslü
İnş bulursun Amin
Yok öyle bir hatun...