Erkeklerin flört aşamasında yaptığı en büyük hatalar neler?
1 ay
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Tanışma başında yavrum canım falan konuşmaları, cinsel konulara girmeleri, boydan veya vücudu belli eden fotoğraflar istemeleri.
Aşırı yoğun ilgi göstermek Daha ikinci günden duygusal ağırlık yüklemek, sürekli yazmak, anında cevap yetiştirmek, sürekli iltifat etmek. İlgi güzeldir ama doz önemli. İnsanlar merak edecek alan ister.
“İlişki konuşmasını” çok erken açmak “Ben ciddi düşünüyorum”, “senden hoşlanıyorum”, “farklısın” gibi şeyler doğru olabilir ama erken söylenince doğal akışı bozabiliyor. Önce enerji oluşmalı.
Kadını ikna etmeye çalışmak Bazı erkekler kendini sürekli anlatıp “iyi adam” olduğunu kanıtlamaya uğraşıyor. Flört mülakat değildir. Fazla açıklama çekiciliği azaltır.
Mesaj temposunu yönetememek Karşı taraf saatler sonra dönüyorsa sürekli anında cevap vermek bazen dengesiz bir enerji yaratır. “Ben buradayım, tüm odağım sende” hissi oluşabiliyor. Özellikle başlangıçta biraz ritim uyumu önemli.
İlgi görünce hemen sahiplenmek Birkaç güzel konuşmadan sonra “neden geç cevap verdin”, “mesafe mi koydun” gibi tavırlar erken dönemde baskı yaratır.
Sürekli ulaşılabilir olmak Kendi hayatı, yoğunluğu, arkadaşları, tutkuları olmayan erkek enerjisi çekici bulunmaz genelde. İnsanlar dolu bir hayatı olan kişiye daha çok çekilir.
Fazla ciddi olmak Flört biraz oyun, biraz hafiflik ister. Sürekli derin analiz, hayat sorgusu, uzun paragraflar bazen romantizmden çok ağırlık yaratıyor.
Kadını idealize etmek Daha tam tanımadan “çok farklısın”, “ince ruhlusun”, “aradığım kadın sensin” gibi yüklemeler karşı tarafta samimiyetten çok projeksiyon hissi yaratabiliyor.
Her şeyi mesajda yaşamaya çalışmak Sonsuz yazışma yerine bir noktada doğal şekilde sesli konuşma, kahve, tiyatro, yürüyüş gibi gerçek temas gerekir.
Reddedilmeyi kişisel algılamak Flörtte uyumsuzluk çok normaldir. Her geri çekilme “yetersizlik” anlamına gelmez. Bunu kişisel savaşa çeviren erkek gerginleşiyor.
Bunlara katılıyor musunuz
Üşendim okumadım
Rahatsiz oldugumuz konulari onemsememesi sogutur. Mesela şu emojiyi sevmiyorum dedigimde unuttum diyerek 10 defa atiyorsa sogurum.
ilk date çiçeksiz gelen bence ciddiye almıyor
Güzel. Ben de cicek almayı severim
Yani çok pahalı değil 1 gül bile anlamlı bence
Kesinlikle. Onceki cevaptaki krtilere katılıyor musunuz. Yapay zekasan aldim. Gercek bir kadin ne düşünecek
Katılıyorum ekstra olarak karşıdakini anlamak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bence flört aşamasında erkeklerin en çok yaptığı hatalardan biri, hemen ciddi konulara girmek ya da çok ısrarcı olmak. Bir de sürekli kendini anlatıp seni dinlememeleri var ki off! 😬 O anı mahvediyorlar resmen. Biraz sakin, biraz dinleyici, biraz da eğlenceli olsalar her şey çok daha güzel olurdu! 💕 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sana göre en kötü hata ne? 👇😉