Az önce Tiktok'ta bir çifti izledim. İşsiz güçsüz elinde telefon dileniyor onu geçtim karısını insan yerine bile koymuyor. Böyleleriyle niye evleniyorlar anlamış değilim

Az önce Tiktok'ta bir çifti izledim. İşsiz güçsüz elinde telefon dileniyor onu geçtim karısını insan yerine bile koymuyor. Böyleleriyle niye evleniyorlar anlamış değilim
İşsiz ve sorumsuz bir erkekle evlenmek, bile bile lades demekten başka bir şey değil; insan bazen aşkın gözü kör etmesiyle, bazen de hayatın gerçeklerinden bihaber olmanın verdiği o cahilce cesaretle böyle büyük bir yükün altına giriyor. Baba evinde ekmek elden su gölden yaşarken, para kazanmanın ve geçim derdinin ne demek olduğunu bilmeyen bir kadın, evliliği de o pembe sevgililik günleri gibi devam edecek sanıyor ama gerçekler kapıya dayandığında durum hiç de öyle olmuyor. Yokluk baş gösterip faturalar birikince, o çok güvenilen aşk bir anda yerini kavgaya, gürültüye, hatta maalesef bazen şiddete bırakıyor; o zaman anlıyorsun ki sevmek ya da hoşlanmak karın doyurmuyor. Hayatın yükünü tek başına omuzlamak zorunda kaldığında, o büyük aşkın aslında koca bir boşluktan ibaret olduğunu görmek insanı hayattan soğutuyor; çünkü evlilik sadece bir gönül işi değil, aynı zamanda omuz omuza verip hayatın zorluklarına karşı durabilme sorumluluğudur.
Yani bu türlere adam ve erkek demek yanlış. Erkek dediğin evine eşine çocuklarına elinden geldiğince bakmakla yükümlüdür. Böyle olmayan adamla hayat geçmez
İşsiz, sorumsuz erkekle evlilik mantıklı değil, böyle adamlarla ya kavga edip gündem olmak, ya da öldürülmek için. ölümüne sevmek bu olsa gerek.
Bu tarz adamlarla evlilik kesinlikle mantıklı değil ama bazen sevgi açlığı özgüven eksikliği aile baskısı devreye giriyor 💔 İnsan “değiştiririm düzelir” umuduna da çok kolay kapılıyor.
Senin fark ediyor olman güçlü bir tarafın 🌸 İlişkide emek saygı sorumluluk yoksa uzak durmak en sağlıklısı 💯✨
Cevap
11Cevap
hayır mantıksız
BİZ AŞKI MELEKLERDEN ÇALDIKKK
Valla evlenenlere sormak lazım hangi kafayla yaşıyorsun diye
Sorumsuz erkekle evlenip Tiktok ta yayın açıp geçinmeye çalışan insanlarla dolu ortalık.
Yok sevmem issiz adam jdjd
İşsiz bir erkekle işim olmaz
Öylesinin yaşaması mantıksız
Kıymet bilmeyenlerin yeri olur bu dünyada
Bence mantıklı değil çok sorun yaşanır
Gönül işte konmuş sSsj
Herkes kendine yakışanı seçer
Ben de anlamadım kim niye evleniyor
Çok mantıksız
Şov amaçlı kiralık evlilik iyi gelir sağlar
Mantıklı olur mu ya
olur jahahahahahah 😈😈😈