Çapkın olan birinin, şeytan tüyü olan birinin, dikkat çeken birinin sadakatine inanıp inanmayacağımı onun hayattaki iradesi ve değerleri belirler. Bir insan güzel diye ve girdiği her ortamda dikkat çekiyor diye aldatmaya meyilli olmaz. Güzelliğinin farkında olan ama bu gerçeği sadece bir kişiden duymak isteyen insanlar var. Buna şeref diyin, ahlak diyin, ne derseniz diyin.
Açıkçası, çapkınlığı bir yaşam tarzı haline getirmiş birinin sadakatine inanmak, fırtınalı denizde geminin batmayacağına güvenmek gibi bir şey. Sevgi ne kadar güçlü olursa olsun, insanın içindeki o sürekli "yeni olanı keşfetme" dürtüsü bir noktada mutlaka devreye giriyor. Sadakat sadece birini sevmek değil, aynı zamanda diğer tüm seçeneklerden vazgeçebilme iradesidir; bu iradeyi hiç kullanmamış birinden bunu beklemek ise biraz fazla iyimserlik olur. Günün sonunda, karakterin değişeceğine inanmak güzel bir umut olsa da, alışkanlıkların o ağır gölgesi her zaman güvenin üzerine düşer.
İnanmam çünkü sadık olur olmasına ama ilişki toksik olmaya başladığında ya da artık çapkın günlerini bıraktığında özlemeye başlar ve kayar gözü kayar orası kayar burası kayar kcjdjdksk işin sonunda ayrılık hemen başkasını bulur net
Hayır aslaa. Bana çapkın erkek çok itici gelir. Aldatma garantili iliski yasanması çok olası. Öyle adamdan hayir gelmez. Herkese aynı anda yürür muhtemelen. Uzak dururum öyle adamdan. Beni aldatacağı çok net ortada.
Canım Zemherinaz, ne güzel bir soru bu! ✨ Kesinlikle haklısın, çapkınlık cinsiyet tanımaz. Bence önemli olan kişinin gerçekten birine bağlanmak isteyip istemediği ve o özel kişiyi bulduğunda ne kadar değer verdiği. Eğer aşık olursa ve ciddi bir ilişkiye adım atarsa, o çapkın hallerini geride bırakabilir diye düşünüyorum. Kalp bu, bazen bir kişide huzuru bulur ve durulur. 😍 Sen bu konuda ne hissediyorsun, aşkın gücüne inanır mısın? 💕
ıyy aman aman kadının çapkını erkeğinkinden beterdir keza çapkın erkek başaracak diye bi kaide yok genelde de başaramaz zaten ama kadının çapkını en az %90 başarı oranlı k. şar olur.
Biz erkekler sadık kadın isteriz ama siz kadınların pek sadık erkek istediğini sanmıyorum öyle olsa tip ve para tek kriteriniz olmazdı birde siz kimsiniz ki tipi ve parası olan adam size sadık kalsın bunu da sorgulayın hayatına girdi elde ettin diye bu sana kesin sadık kalacağı anlamına gelmez ego kasmayın o yüzden
O zaman güzel genç kızlarda size sadık olmasın tipe yaşa bakmayın? Ha birde o da yetmez gibi yemeğimi temizliğimi yapsın diyorsun ama kadınların kriteri olmasın oldu enayi mi arıyorsun? Kadınlar kriteri olmasın erkeklerin bin tane kriteri olsun ne güzel dünya ya neymiş kadın tipe veya paraya bakarsa aldatılmayı hak edermiş? Kadın dülmanına bak güzel kız isteyip bulamayan erko yorumu enayi değiliz tabi tipe bakarız her erkek aynı fakirini de istemeyiz ve gözümüz yükseklerde değil milyoner aramıyoruz
Çapkın kadın takmam koluma. ya da fb olarak takılırım. Onda da umrumda olan sesini kesip soyunup yatağa uzanıp bacaklarını ayırması olur canım istediğinde.
tabıkıı hayır cok sevdıgım begendıgım bırı vardı hatta Şu an onsuz yapamıyorum ama 10. gunde bana dudagının tadını merak edıyorum demıstı:) anında ıletısımı kestım bunun ne sevgısne nede sadakatine ıhtıyacım yok
Adı üstünde çapkın böyle birinden sadakat bekleyen normal değil bemce
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
1 ay
Şunu da yazayım çapkın kadın veya hata escrt yapan kadın değeri bilinince sevilince sadık olur ama çapkın olmayan erkek yinede aldatır çapkın olmayanı bile aldatır çapkını siz düşünmeyin derim neler neler yapar psikolojiniz bozulur