Onu sevse, yedek yapmaz kimseyi diyorlar. Ne düşünüyorsunuz?
1 ay
Yedek sevgili mi olur o ne ya. Birini seviyorsan biri vardır. İkinci yoktur. İki kişiyi aynı anda idare eden veya cepte yedek plan gibi birini bekleten kişi karaktersizdir
Sevgilin olduğuna emin misin. Çünkü o kiza karsi boş değil bu çocuk. Hoşlanıyor kıskanıyor. Kiz umut vermediği için seninle sadece bu söz ne demek? Peki?
Sen yedek olmuşsun bacım. Asıl kız pas vermediği için, o pas verene kadar seninle gibi duruyor söylediğin söze göre
Tamam da asıl kizi sevseydi nasil baskasini yedek tutabilio
Karaktersizlik işte. Seni sevip sevmediği meçhul.
Ben diger kizi diom onu sevse ben nasil oluom
Tamam bende onu diyorum ya işte. Seninle olması karaktersizlik bu durumda. Sevmiyorsa da niye hala seninle orası da muamma
Tamam beni sevmio ama. ben onu sormuom kizi seviyorsa nasil başkasiyla benimle. dolasio
Canım benim, bu konu gerçekten çok kafa karıştırıcı ve üzücü olabilir. 😔 Bence bir insan gerçekten severse, tüm kalbiyle sever ve başka birini 'yedek' olarak tutmaya ihtiyaç duymaz ki. Aşk dediğin tek kişilik bir yer değil mi? 😉 İlişkilerde güven ve sadakat çok önemli. Birini seviyorsan, gözün başkasını görmez, kalbin de sadece ona ait olur. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki, merak ettim? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Karakterle alakalı tamamen. Seven ve karaktersiz olmayan insan öyle bir şey yapmaz zaten.
Sevgilin olduğuna emin misin. Çünkü o kiza karsi boş değil bu çocuk. Hoşlanıyor kıskanıyor. Kiz umut vermediği için seninle sadece bu söz ne demek? Peki?
Sevgilim benimle sevgili baska kizin pesinde dolanior kizin sesini duysa oldugu yere gidip kizin sevgilisi olmasindan falan korkuyor kizi erkeklerden falan kiskanio sonra kizin istedigi bir seyi getirmis kiz almamis kalkip gitmis sen istemedin falan demis?
Ne yapio bu
Kadınlwr çok yapıyor bunu. Erkeklerde de bakire olan yedekte tutulur genelde
Derdi sevgi degil ilişki
Kıskana bilir ama hem sevgili yapıp hem yedek yapması bu sevgiyle alakası yoktur biri giderse elim boş kalmasın mantıgı
Elim boş kalmasin ne demek yani
Şimdi seninle çıkıyor seni seviyorum diyor fakat yarın birgün bundan ayrılırsam boşta kalmayayım biriyle daha görüşeyim diyor
Oyle degil iste
Sevgilim benimle sevgili baska kizin pesinde dolanior kizin sesini duysa oldugu yere gidip kizin sevgilisi olmasindan falan korkuyor kizi erkeklerden falan kiskanio
Ozaman seni sevmiyor niye yanında adammış gibi taşıyorsun boş ver nereye gitmek istiyorsa gitsin
Sence bunda mantık var mı
yedekliyemi döndü işler artık :D
Normal değil
Gayet normal her gün aynı yemek yenmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?