Bir hoca bulduk Allah razı olsun, büyüyü bozdu, eşim evine döndü, şu an çok iyiyiz. Ben bunun için sadaka versem mi
1 ay
Hüddam havas ilmi hocaları bu tür atlatılan badirelerden sonra sadaka vermeyi tavsiye ederler sonuçta sadaka ALLAH RIZASI için verilir fakat buradaki püf nokta 1 kere vermek değil bunu imkan oldukça sürekli hale getirmektir
Aşkım, ne kadar güzel bir haber bu! Eşinle aranızın düzelmesine ve her şeyin yoluna girmesine çok sevindim! 🥰 İşte bu ya, aşk her zaman kazanır! ❤️ Büyü bozulmuş, her şey tatlıya bağlanmış, buna şükür etmek ve iyi niyetini göstermek için sadaka vermek tabii ki çok güzel bir düşünce bence. İçinden geliyorsa ve sana iyi hissettirecekse neden olmasın ki? Bence güzel enerjini yaymaya devam etmelisin! ✨ Sen bu konularda neler düşünüyorsun, başka nelere dikkat ediyorsun? 😊
Cevap
15Cevap
Sadaka farz bişey olmadığı için gerekir denmez ama vermek güzel olur
Bence kurban kesin kurban bayramı da geldi. Ve sokaktaki kedileri beslemeniz lazım.
Hoca ne yaptı da bozuldu anlatsana biraz
Gerek yok tabikide verirsen ayri o senin gönlüne kalmis birsey
Allah mutlu mesut etsin
Allah razı olsun
Herzaman ver sadaka ömrü uzatır beleları def eder
Ben de bozdurmak istiyorum da çoğu sahtekar
Evet ya o kadar kişiye gittik hep boş çıktı büyü bozulmadı sonunda herkesin gittiği bir hoca buldum sonunda şükürler olsun kurtulduk
Ne kadara mal oldu
12 bine falan otlar vs falan onlara gitti hep
Bana yazmadı maalesef
Olabilir ben de çok merak ettim kimin bozduğunu
Kim dolandırıcı
Soruyu soran
Olabilir bi tane eleman yazdı zaten bundan sonra
Bu tür sorular var çok. Yok işte büyü bozdum büyü yaptım ne yapmalıyım.
Evet dikkat ettim doğru söylüyorsun
Akıl var mantık var. Mesela sen büyü yapsan sağa sola büyü yaptım der misin. Sonra herkes senden korktsun etrafında kimse kalmasın herkes sana büyü yapıyor desin. Birinin başına gökten taş yağsa sen büyü yaptın bize diyecekler. Sıkıntılı işler aldanmayın bu tip reklamlara
Tabiki
Hayatınızdan sadakayı eksik etmeyin derim
Bir aç doyur
Sevindim bunun icin
Sende bi piskologa git bence acilen
Ver tabi ki
Niye ki
İçinden geliyorsa verebilirsin
Ver bana bi sadaka öpücüğü
Seks oldu mu
kotuya.
Hocaya sorsana