Sevgilimle yakın kız arkadaşım birbirinden hoşlanıyor olabilir mi, yoksa ben mi fazla takıyorum?

selam
bunu içim buruk şekilde yazıyorum o yüzden yazım hataları veya noktalama işaretlerinde yanlışlık olabilir şimdiden kusura bakmayın

öncelikle sevgilimle daha 3 aylık bir ilişkimiz varken yakın kız arkadaşımla olan gizli numaralaşmalarını öğreniyorum, birbirlerini instagramdan takip etmeden oradan sohbet ediyolar yakın kız arkadaşımın instagram hesabı bende var istediğim gibi bakabiliyorum bu yüzden rahattım ve sıkıp kısıtlamayı değil de benim yakınımla yakın olmasını isteyen biriyim instagram üzerinden kaybolan mesajlardan artık ne konuşuldu bilmiyorum numaralar alınmış ve wp’den devam edilmiş, bunu yanlışlıkla sevgilimin söylemesiyle öğreniyorum ve kız arkadaşım biraz dedikodumu yapmış sevgilime, sevgilim de bana hediye almak için onun fikrini sormuş bence bahane neyse bu durumu zaten bana yanlışlıkla söyledi. kız arkadaşımla konuştuğumda da yanlış anlaşılma var kusura bakma dendi ve kapatıldı

3-4 ay sonra arkadaş grup şeklinde buluştuk ve kız arkadaşım gözünü güneş alıyor diye sevgilimle yanıma geçti ve sevgilim orada "akşam güneşi güzele vururmuş" dedi bunun üstüne yer değiştirdim ve pek umursamadı. arkadaşlarımla takılırken sürekli onlara bakıyodum acaba dönüp bana bakar mı diye asla full odak birbirleriyle konuşuyolardı. bunun üstüne akşam sevgilimle konuştum ve durumu uzatmadım tatilimiz bozulmasın diye kız arkadaşım ise başka bi arkadaşıma "bana tepki vermesi çok saçma ben bişey yapmadım" demiş, bana göre ikisi de suçlu

olayın üstünden 4 ay geçti ve benim güven kırıklıklarım takıntılı düşüncelerim başladı. o kadar takılıyorum ki rüyalarıma giriyolardı ve 3 ay kadar sevgilimle bu durumları tartışmaya başladık. ona "eğer tanışmamış olup kız arkadaşımla beni aynı anda görseydin eminim onu tanımak isterdin çünkü onu şu an sevgili olduğumuz halde bile beğendin" dedim çünkü hissettiğim bu. o tabi ki de böyle bişey olmadığını söyledi fakat inanmadım ve en son konuyu nerdeyse 1-2 hafta önce "artık sıkıldım ve seni de sıkmak istemiyorum bu yüzden konu hakkında artık konuşmuyorum ve sana bişey sormuyorum" dedim, belki yanlış belki doğru ama bu durumlardan çok sıkıldım

sevgilim rahat kız arkadaşım ondan daha rahat biri karakter olarak onlar bu durumu asla düşünmüyorken bile benim bu kadar deli olmam bana çok koydu çevremizdeki bütün arkadaşlarım sevgilimin asla böyle bişey düşünmeyeceğini söyledi fakat ben böyle düşünmüyorum

şimdi ise instagramda geçmiş beğeni ve yorumlarına baktığımda klasik cosplayler iri göğüslü kadınlar yani onlara edilen iltifatlar falan beni üzdü fiziksel olarak o kadınlarla alakam yok ama kız arkadaşım oldukça benziyo ve bu birbirlerini beğenmiş olmuş olasılığını çok yükseltiyo

özgüvensiz biri değilim ama bu durum beni acayip aşağıya çekti ve kendimi yetersiz hissettirdi belki düşündüğüm gibi değilim

kız arkadaşımın yaptığı ve rahatsız olduğum şeyleri de umarım anlamışsınızdır ben iki tarafı haksız görüyorum beni yıllardır tanıyan birinin kesinlikle böyle bişey yapmaması gerekiyordu çünkü ben onun sevgilisine asla böyle davranmıyordum

ve işin komik kısmı sevgilim tek bu kız arkadaşımla tanışmadı o grupta bundan daha çok sevdiği bi kız arkadaşım daha vardı fakat ona asla böyle davranmadı

lütfen yorum yapın sizce doğru mu düşünüyorum yoksa nedir bilemiyorum artık bu durumdan kurtulmak istiyorum
Sevgilimle yakın kız arkadaşım birbirinden hoşlanıyor olabilir mi, yoksa ben mi fazla takıyorum?