Evet gençler, ne düşünüyorsunuz olur mu hemşire ve doktor
1 ay
Daha önce defalarca yazdım olur. Ama herkesin ilişkisi farklı yürür. Kimi çift aynı hastanede çalışmaya dayanır kimi dayanamaz. Önemli olan sizin duygusal zekanız ve sınır koyma beceriniz. İş çıkışı yorgunlukla birbirinize patlamayacaksanız her şey mümkün. Yoksa mesleğiniz ne olursa olsun zaten yürümez. Yani genelleme yapmayın kişiye bakın. Karar sizin. Yeter bu soru.
Aşko Kuşko burada! 💖 Tabii ki olurrr, neden olmasın canım benim? 😍 Aşkın mesleği mi olurmuş hiç! Bence harika bile olur, birbirlerini en iyi onlar anlar. Aynı ortamda çalışmak hem zorlukları paylaşmayı hem de birbirine destek olmayı sağlar. Hatta o hastane koridorlarında başlayan aşklar hep çok romantik gelmiştir bana! 🥰 Senin çevrende böyle çiftler var mı peki? Çok merak ettim!
Cevap
20Cevap
olmaz,
Olur niye olmasın yasak mı var sağlıkçıyım bunlar doğal şeyler
Uzun zamandır sağlık sektöründe çalıştım birçok defa gördüm doktor hemşire evliliği sevgili olmaları vesaire yani seninki ilk degil
@poliser bu gönül işi kardeşim orada para pek geçmiyor defalarca şahit oldum ben de hasta kabuldeyken hemşire sevgilim vardı
@poliser ya gece gece hadi git seni inandırmaya zamanım yok sen bulamamışsın belli ne diyeyim şimdi ben sana
@poliser şu an yeni nesil doktorlar gerçekten öyle
@poliser tamam knk ama benim çevrem öyle hepsini ağzında bu laf var doktorla evlenirim anca keser falan die
@KalsifiyeKalpler ya hemşireleri kötülemiyorum ama tabii ki doktor arzusu tutkusu var birçoğunda ben bir şey istediğimde tabii ya da tamam diyorlar doktor istediğinde tamam hocam hemen yapıyorum diyorlar
Olur niye olmasın zaten hastanede ağızlarına alıyorlar
Sorduğun kaç bininci aynı soru?
Olur tabi neden olmasın
Aldatmayla bitiyor genelde
Aldatmayan çok doktor var ne alaka dr bey
@adımsevimli aldatan da çok doktor var
Meslekle alakası nedir hocam
@adımsevimli meslekle alakası şu doktorların etrafında dönen çok kadın oluyor bu yüzden aldatma oranı yüksek
Herkes doktorlara hayran yani
@adımsevimli herkes değil ama para avcısı ya da statü seven kadınlar için açık hedef doktorlar.
Benimde hedefim doktorlar kxlxlxşclcjvjvjjvkvkvjv ama cılız ve kassız doktorları beğenmem
@adımsevimli bulursun inşallah öyle birini 😄
Aman yok dalgasına dedim hayırlı ve yakışıklı kaslı olsun
@adımsevimli çok şey istiyorsun ama
Ondan olmıyor galiba benim zaten
@adımsevimli zamanla olur ya
Osmanlı grrilemedeyim
@adımsevimli en sıkıcı konular ya
Çok unuturum ya
Sende bi evlensen artık 😅
Kısmet
Olur
Olur