Ben hemşireyim erkek arkadaşım doktor ikimiz acil serviste çalışıyoruz sizce olur mu ne diyorsunuz
3 ay
Olmaz kardeşim olmaz. Aynı meslekten karı koca olmaz. Hatta bu zamanda evlilik olmaz. Olur diyenlerin alayı bugün adliyelerde sürünüyor. İster inan ister inanma bu mesaj kayıtlı kalsın burada 4 sene sonra görürüm ben sizi. Benim cinlerim yalan söylemez.
Lan evlilik iyi bir şey olsaydı nikahı belediye kiymazdi. Türkiye'de kayyum atanmayan belediyemi kaldı kayyum atanmış bir Belediyenin kiyacağı nikahtan ne hayır gelir. Belediyenin işi çöp temizlik kanalizasyon. Onuda yapabilseler.
Allah'ın emrettiği o evlilik şu anda yok.
Bekar kalın bekar. Lan bekarlık kadar büyük bir nimet var mı be. Bekarlar evlenmek için can atiyor evliler tünel kazıp kaçmaya çalışıyor.
Evleneceksin ne olacak yani ne ilk iki sene evlilik yıldönümünü kocan hatırlar sonra sen hatirlatirsin kocacim bugün bizim evlilik yıl dönümümuz var diyeceksin o sana hangi kanalda karicim diyecek. Evliliğin ciddiyeti iki senede bitecek.
Ne demiş ünlü filozof Alex te Souza
Görmeyince göresin , görünce öldüresin geliyorsa kocandir o.
Alex te souzayi kadınlar tanımaz ama her erkek tanır Sor yarın erkeklere sor Alex te souzayi her dediği çıkmıştır.
Kadınların hayali bir sen bir ben birde Bebek degilmi arkadaş
Ama Erkeklerin hayali bir sen bir ben bir de yedektir.
Bırakın bu işleri evlilikmiş sen hemşire değilmisin maaşın iyi biriktir paranı gel seni bizimkilerle jupitere gondereyim uzayı gezegenleri gez yildizlara yakından bak.
Sana bizimkiler ayda mangal bile yakarlar dünyaya uzat ayaklarini keyfine bak.
Fizik olarak birbirinizi beğenmişsiniz orası cepte, gelelim en önemli noktaya, ruhende birbirinizi anlıyabiliyormusunuz yoksa o senin için sende onun için şu yönlerini düzeltirim önce bir evlenekte nasılsa düzelir modundamısınız?
Örneğin sen çarşı mağaza gezmeyi seversin o doğa balık o tarz duygular besleyen biri mi, ?
Meslek aşkımı ön planda yoksa mesai bitince her şey orada jalır düşüncesinde mi. Gibi gibi gibi
Sevgili genç meslektaşım 😊 28 yaşındasın hayatın tam içindesin. Aynı ortamda çalışmak hem zor hem de çok güçlü bir bağ kurma fırsatıdır. Doktor hemşire ilişkisi olur mu diye sormuşsun, elbette olur. Önemli olan unvanlar değil karşılıklı saygı ve iletişim 💙 Acilde stres yüksek olur, ego değil anlayış kazanmalı. İşle özel hayatı dengeleyebilirsen çok sağlam bir ilişki yürütürsün 🌿 Kariyerinde olduğu gibi kalbinde de cesur ol.
Cevap
20Cevap
Normalde olabilecek bir durum fakat size dürüst olmam gerekirse sizin ilişki tamamen yalanlar üzerine kurulu olacak
Yani dostum bunu mesleğe göre değil de karaktere göre sorsan daha iyi olmaz mı insanları mesleklerine göre karakterize etmek ne kadar doğru
Acilde trafik çoksa olmaz azsa bir ara fırsat olur yaparsınız birseyler
Gayet de şık olur doğacak bebek de acil tıp teknisyeni mesela
Olabilir tabi ki ama nöbet durumları olacağı için çocuğunuz olursa sıkıntı yaşayabilirsiniz
Birbirinizi seviyorsanız sorun olmaz bence
Olmaz sebepler cok
Meslekle ne alakası var bunun
Çok güzel olur üniforman dar olsun etkilenir
Olur Süper hiç durma güzel fanteziler
Onu düşünme evlenilecek adam mı de
Olur ama dikkat etmek gerek.. hassas bir ilişki
Deneyin bi kimse yokken acilde
Neden olmasın ki birbirinizi seviyorsaniz
Olur
Olur
olur tabi