Onu, onun beni sevdiği kadar sevmiyorum ama ilk defa birisi beni sevdi.
1 ay
Cevap
5Cevap
Bu işler denge ister dene tabiki ama olmuyorsa zorlamamak lazım
Sizce nasıl ayrılmalıyım? Uzak mesafe ilişkisi zaten
Açıkçası çok doğru. Özgüvensiz veya albenisi olmayan biriside değilim hani o yüzden yapmadım bunu. Sadece öyle denk geldi öyle oldu. Eh biraz ümit vermiş oldum ama baştan beri öyle aman aşık oldum öldüm bittim modunda yaklaşmıyorum. Ne gibi bi mesaj atabilirim. Şu an aramız limoni gibi hatta. Ne diyebilirim bilmiyorum
Güzel yazı olmuş, evet bu belirtilebilir. İnsanları kırmayı sevmiyorum ve hepte başıma geliyor kırmak zorunda kalıyorum sanki her seferinde amaan umarım karmasını yemem. İlahi adalet hak eden kişilere vursun lütfen.. onu sevemeyen bana değil
Peki sizce tanrı insanı çift mi yarattı? Tamamlanmak için illa birisini bulmak, birisiyle olmakmı lazım?
Ben Tanrı'nın her kez için en iyi olanı seçtiği ve onu karşımıza çıkardığına eminim ! İnsan bazen iyiyi çok uzakta arar. Biz sadece kendimize yabancı olanı sevmekten korktuğumuz için bize benzeyeni ararız bu yüzden hakikati kaçırırız bazen. Sadece seçtiklerimiz değil , secmediklerimizde Kader'dir.
eğer ona karşı bir şey beslemiyorsan tabi ki o istiyor diye böyle yaptırımlara girmeyeceksin
Tamamen hissetmiyorum diyemem. Onu gerçekten sevip sevmediğimi nasıl anlarım?
Boşuna ümit vermiş olursun, sonra hayatında o varken bir başkasına kapılırsın ona yazık olur
Sanki geç oldu gibi hissediyorum. Yaklaşık bir aydır ilişkimiz var.
Aslında haklısın. Ki bence en aklı selim olan ilişki türi budur. Bakıcam
Çalışmak nedir ya sev ya terket
Terketmek çok acı verici olur
Sevme senin içinden gelmiyorsa yapma
O nasıl biri
karakterli ve iyi birisi ancak bazen iyi olmak yeterli olmuyor. Baktığın zaman bende iyi biri olduğumı düşünüyorum ama bazen yeteri kadar sevemiyosun işte. Benim için çekim çok önemlidir. Çekimim yok ona karşı
Sevgi karşılıklı olur çocuğun hayatını karartma
Haklısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni bayağı düşündürmüş belli ki, insan böyle zamanlarda ne yapacağını şaşırabiliyor haklısın. İlk defa sevilmek çok güzel bir his, anlıyorum seni. Ama aşk, zorlamayla olmaz ki! Kalpten gelmeli o hisler. Eğer o kadar sevmiyorsan, sırf seviliyor diye kendini zorlaman hem sana hem de ona haksızlık olur bence. Kendine karşı dürüst olmalısın. Sence de öyle değil mi? 💖🥺