Valla çekiyor mu ondan da emin değilim. Ama geçen hafta ayrıldım. 7 ay bekledim düzelsin diye, ama yok düzelmiyor. Sevmediğimi bildiği şeyleri tekrarlıyordu, kendisi beni anlamaya gayret etmiyor, hep benim kendimi ya da derdimi anlatmamı istiyordu. Arada sırada kaba davranıyordu. Hatalarını kabul etmiyordu.
Ben yavaş yavaş ses çıkarmaya başladım, birkaç şans verdim, hatta içimde binlerce kez affettim şans verdim ama kullanamadı hiçbirini.
En sonunda da minik bir olaya patladım, bende de sabır var. Ayrıldım bitirdim. Çok yalvardı hala yalvarıyor birdaha yapmayacam dersimi aldım diye. Ama değişebileceğini düşünmüyorum.
İyi mi yapmışım yoksa kötü mü yapmışım?
Öldürecem kendimi falan diyor. Ama içimde ona karşı his kalmadı. Üzülüyorumda. Ne yapmalıyım sizce? Bana da vicdansız falan diyor.
Ben yavaş yavaş ses çıkarmaya başladım, birkaç şans verdim, hatta içimde binlerce kez affettim şans verdim ama kullanamadı hiçbirini.
En sonunda da minik bir olaya patladım, bende de sabır var. Ayrıldım bitirdim. Çok yalvardı hala yalvarıyor birdaha yapmayacam dersimi aldım diye. Ama değişebileceğini düşünmüyorum.
İyi mi yapmışım yoksa kötü mü yapmışım?
Öldürecem kendimi falan diyor. Ama içimde ona karşı his kalmadı. Üzülüyorumda. Ne yapmalıyım sizce? Bana da vicdansız falan diyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bence sende kalp yok millete ümit verme ayrıl bekletme daha fazla ilgi meraklısıda olma
Ben içimde çok affettim şans verdim. Bunuda onunla konuştum çok zaman. Ama istemiyor anlamayı.
Aynı durumu ben de yaşıyorum. Doğru yapıyorsun çektir. Hakediyor böyleleri
Valla çok ta yalvarıyor
Ama barışasım yok
Sen seviyor musun hala
His kalmadı ki içimde. Hatta hiç sevemedim onu bu hareketleri yüzünden. Sevmeyi çok denedim ama olmadı, alıştım ona doğru. Ama bilmiyorum bizden olmayacağıda belli.
Hiç sakın O zaman kendini yıpratma. Engelle geç yani kendisi pişman olsun yaptıklarına
7 ayın hatrına engellemedimde. Ama çok ta pişman duruyor, bi şans versemmi diye düşünmuyor değilim. Ama değişmeyeceğine de eminim o ayrı konu. Kafam çok karışık
3 yıldır beraberiz ben de öyle oluyorum 'hatır' meselesi bazen de düşünmüyor değilim bitse ne kaybederim. Kaybolan yıllarım hesabı ama kendi içinden gelsin kararların. O kararın sonucunda ağlasan da gülsen de pişman olma. Darbeyi sen vur o vurmadan.
Kız 3 sene nasıl dayandın? Ben bilmiyorum ama mutsuzdum da çok. Hep bi düzelir umuduyla katlandım o hareketlerine ama olmayınca olmuyor
Sen gel yaşadıklarımı bana sor ben de anlatamam. Yaptıklarının aynısını sen de yap. Demek ki sen de seviyorsun. Vazgeçemiyorsun benim gibi
Ben yapmayı denedim bak, direct tersledi beni. Bilmiyorum ama pişman olup olmama arasında gidip geliyorum
Hangisi ağır basıyor
Bence geri adım atmasam daha iyi. İçimdeki pişmanlık sadece 7 ayın hatrına.
O zaman şu an verdiğin bu karardan dönme. Emin adım at
İyi yapmışsın ondan bi yol olmaz keyfine bak
Hayir
Ne yapsaydım peki?
yanlış
Ne yapmalıydım peki?
engel atmalısınız
7 ayın hatrına atmadım engel. Ama bilmiyorum of kafam karışık çok
uzaklaş oynama kimse değişmez
Değişmez o bellide çok ta pişman duruyor. Valla az kaldı inanacam. Zor tutuyorum kendimi. Kendimi öldurecem falan diyor
bir şans ver belki düzelmiştir
Düzeleceğine dair umudumda yok. 7 aydır düzelmedi. Ama bilmiyorum yinede. Başım çatlıyor hep bunu düşünuyorum
bir sans ver konuş olmasa birak
Konuşmayı denedim ben, yapma beni bırakma çok üzülüyorum hasta oldum üzüntüden affet diyor sadece. Başka dediği yok
affet sende bir şans ver belki çok pişman. olmuştur