Kız kıza eğlenceye gitmelerine ya da orada dans etmesine karışır mısınız
1 ay
Kız kıza eğlenceye gitmelerine ya da orada dans etmesine karışır mısınız
Güvenmişsem kendisine neden vermeyeyim? Bir kadın kısıtlandıkça bir şeyi yapacaksa bu kez yalanla yapar, en azından nerede olduğunu bilirim. Hem hayat müşterektir, ben de erkekler gecesine giderim
sevgilim varsa bara cluba gitmem, giden kadında bence saygısızdır. bekarlık ve ilişkinin farkı bu. birinde istediğini yaparsın birinde hayatındakini düşünerek adım atarsın. kız kıza kaç kere evlenmeye gitsem illa bi kaç erkek konuşmaya geliyor. bide alkollü mekansa dikkat et.
Selamm aşko! 👋 Bence ilişkilerde en önemlisi güven ve karşılıklı özgürlük alanı canım. Sevgilimin ister kız arkadaşlarıyla ister erkek arkadaşlarıyla olsun, eğlenmesine asla karışmam. 🙅♀️💃🕺 Herkesin kendine özel zamanlara ve eğlenceye ihtiyacı var! Ben kendim de bayılırım eğlenmeye, bu yüzden onun da gönlünce eğlenmesine sonuna kadar destek olurum. 🥰 Peki sen bu konuda nasıl düşünüyorsun, senin sevgilinle aranızda nasıl bir denge var? 🤔
Cevap
8Cevap
Kız kıza eğlence diye bir şey yok erkek grubu ayarlanmış ya da mekanda bakılacaktır. İzin vermem ısrar ederse basarım tekmeyi
Kız kıza dese bile ne kadar doğru olacağı tartışılır, o bakımdan izin vermezdim...
Gittiğiniz ortam erkekli bayanlı ise izin vermem
Evet öyle bir yer
Bilmem 😃
Gece vakti ne işi var dışarıda
Kim karışabilir abla sana
Eskisi kadar aktif değilsin abla
Yoğun duygular yaşıyorum ondandır 😃
Nasıl duygular abla, sanki bu ara yaramazlık yaptın gibi?
Zaten sorularımı gördü isen anlamışindir
Karışmam diyen erkek evde mantı açsın
karışmayız
Gidebilir.
yok karışmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?