Sevgiliniz kız kıza/erkek erkeğe gece kulübüne eğlenmeye gidebilir mi?

Ben giderim ama eşim gidemez bu da Ay Aslan ayrılacağı sdfhfh 😂😂😎
#beyazorkidem😘
#orkide
Sevgiliniz kız kıza/erkek erkeğe gece kulübüne eğlenmeye gidebilir mi?

Ben giderim ama eşim gidemez bu da Ay Aslan ayrılacağı sdfhfh 😂😂😎
#beyazorkidem😘
#orkide
Sevgililik aşamasında sevdiğim kişinin hayatına çok fazla müdahale etmenin doğru olduğunu düşünmüyorum Eğer eğlenmek için bir yere gitmek istiyorsa arkadaşları ile beraber kendine mukayyet olması gerektiğini biliyordur bilmesi gerekiyordur ve ona göre hareket eder Bir yanlışlık bir hata yaparsa yaptığı hatanın sonucunu kendi çeker ve üzülen kendi olur
sevgilime güvenirim ama öyle ortamlarda sarhoş insanlar yüzünden kötü şeyler yaşanabilir. ayrıca ne gerek var kız kıza müzikli ortamda eğlenmek istiyorsak bunu evde de yapabiliriz, benim sevgilim zaten müzikli ortamlarda çok eğlenen biri değil. arkadaşlarıyla kahveye gidip okey oynamaktan keyif alır o :D
Kadınların gitmesiyle erkeklerin gitmesi aynı değil gerçekten. Erkekler tek bir amaçla gidiyor çünkü. Bilmiyorum akşam eve dönecekse en geç saat 1'de 😅 kabul edebilirim
Değil mi? Millet oynaşmaya gidiyor afedersin oraya kız erkek fark etmez
@Yamahamotocross kadınlar her zaman öyle değil ya, kız kıza takılmak isteyenler var..
Ahaha 1'e kadar işi bitip de gelebilir, yanlış düşünüyosun 😉 @scorpiongirl429
@red_devils o zaman 12'ye kadar gelsin 🤣
Saat fark etmez amacı oynaşmaksa alır yanına bir kız eğlenir
@Yamahamotocross o zaman kirsin dizini evinde otursun
Bilemem artık o senle sevgilinin alacağı bir karar
@Yamahamotocross yok ya ben karismazdim, erkek erkeğe gitmek eğlenmek istiyor belki
Cevap
38Cevap
Benim sevgilim gidebilir. kız kıza olduğu sürece sorun yok ama muhtemelen film dizi sahnelerinde olduğu gibi bir sorun yaşanabilir. çünkü orada sorun çıkartmaya hazır bekleyen çok tip var. sevgilime güveniyorsam kız arkadaşlarına da güvenirdim. ayrıca Sevgilinizin gece kulübüne eğlenmeye gitmesi, kişisel tercihleriyle ilgilidir ve size saygı göstermesi gereken bir durumdur. Ancak, bu durumda sizin rahatsız olmanız normal ve anlaşılabilir bir tepkidir. Konuşmanızı öneririm ve duygularınızı açıkça ifade ederek, sevgilinizi rahatsız ettiğini açıklamanızda fayda var. Belki de, birlikte yapabileceğiniz başka aktiviteler bulabilirsiniz. Bu, ilişkinizde birlikte çözüm bulabileceğiniz bir durumdur ve dürüstlük ve anlayışla yaklaşmak önemlidir.
Gece kulüplerinde alkol ve dansın etkisi bazı yakınlaşmalara sebebiyet verebiliyor. Onun nefsini kafası güzellere emanet edemem🙄
Özellikle alkollü ortamlarda müzik eşliğinde insanların neler yapabileceğine çok fazla şahit oldum. Böyle bir şeye alkışmasına kesinlikle izin veremem.
Gidebilir karşı cinsle de gidebilir. Ancak bence birlikte gitsek daha eğlenceli olur onla sjsjs.
Tabi ki gidebilir ama artık sevgilim olmaz 🥴
Sen gidebilirsin ama eşin gidemez mi çok toxic bir davranış ben yaosrım eşim yapamaz senden gizli yapmaya başlar bir sğre snra ilinizde birbirinize saygı göstermelisiniz sen gece kulübğnde erkeklere nasıl davranıyorsan kocanında öyle davranacağını düşünüyorsun korkun ondan
Birden fazla beğen butonu olsa ona da tıklardım
Benim yaşındaki birinin daha sakin bir hayatı olması tercihim. Gitmek istiyorsa grup halinde de gidebilir, guvenmiyorsam bı ilişki içinde değilimdir.
Ben yaparım o yapamaz biraz ben merkezcilik olmadı mı?
Ne o gider ne de ben giderim beraber gideriz biz
Gitmesini istemem, hayatımda olan birisi de istememe hakkına sahip bunu istemezse ben de gitmem
Alkollü hiç bir ortama gitmesine razı gelmem illa giderim derse bir karşılığı olma ihtimalini de düşünür
Gidebilir güveniyorum ama herhangi bir durumda telefonlarım bir kaç kez aramama rağmen açılmaz ise orayı basarım.
Sevgilim erkek diye bir varlık ile benim haberim olmadan konuşabilir mi?, plan yapabilir mi diye sor bir önce :d
Gidebilir ama bende yanında olacağım başka türlü olmaz jffjh
Gitmesin ya hele hele gece Kulübüne. Ne halt yemeye gidiyor
Gidebilir hakkıdır ama ben izin vermem de gitmem de
Ben ona güveniyor;um ortama ve çevresine güvenmiyorum swhjjrgıwoj o yüzden gidemez.
Gidebilir ama çok kıskanırım. Eve gelirse konuşmam, yüzüne bakmam.
ne kadar süredir sevgili olduğumuza ve ne tür bir ilişki yaşadığımıza bağlı
Giderse dönüşte babasının evine gider, eve giremez.
Bencede hayır çünkü ben sevgilime/eşime güvenirim ama çevresindeki erkeklere zor
Ben de gitmem o da gidemez, gidersek beraber gideriz ki o ortamı ikimiz de sevmiyoruz 😊
Gidebilir, böyle bir teklifte bulunursa elbetteki benimde gidebiliyor olmam gerek.
Eğlenceyi gece kulübüyle bağdaştıran bir insanla sevgili olmam zaten.
Aslan da olsa, Akrep de olsa, Koç ta olsa gidebilemez, hele boğa hiç gidemez.
acıkcası 7 yıldır sevgilim var ve böyle bir seye izin vereceğimi sanmam sevgilim zaten her zaman benimle gidiyor kendisi gitmek istedigi zaman diyo iste "kızlarla suraya gidiyoruz hazırlan" falan ben istemedigim zaman kendiside gitmiyor
Gidemez, babama bile güvenmem artık fkfkffk erkek erkeğe eğlenilmez hep bi karı kız muhabbeti olur ebucehil grubunda ama kadınlar öyle değil kız kıza eğlenir
Gidebilir izin veriyorum😃
Ben gitsem neyse ama sevgilime böyle şeyleri asla yakıştıramam
Ben gitmediğim için gitmesini de istemem.
Ben gidemezsem o da gidemez :)
Hayır gidemez.
Alkollü ortamsa sıknti olur ilerleyen zamanlarda yakınlaşma olabilir oyuzdn izin vermezdm
Bişeyi talep ediyorsam benimde yapmamam gerekir öyle bi yere sevgilim olmadan gitmem onunda bensiz gitmesini istemezdim
Oranı buranı açıp onca erkeğin içine sen niye gidiyon izin vermeyip de
Başka bir isteğiniz var mıydı hanımefendi isterseniz gidin eve bir daha gelmeyin
Sevmem öyle yerleri, ben onsuz gitmem. O gidebilir. Nasıl olsa aklı fikri bende olacağı için sorun yok.
Yes ben ona guveniyorum
Gider ya o kadarı da çok.
Gidebilir tabii ki 😊
Bende gitmem o da gidemez
Hayir gidemez. Gereksiz genişlik gibi geliyor buna göz yummak üzgünüm...
gidemez , giderse de eski sevgilim olur
Gitsin nerde eğleniyorsa onu bağlar beni değil
Ne münasebet bensiz tuvalet harici bi yere gidemez
Kesinlikle gidemez.
Ben giderim o gidemez
Yok yav boş yapma kardeşim
Sen gidersen o da gider
Gidemez. Erkeklere güven olmaz
gidebilir erkek erkeğe
Birlikte gideriz
İstemem ama kendi kararı
Hayır