Bunun tek sebebi sevmediği için mi kızı, ona bana değer vermediğin için mi dedim hayır dedi işim var vaktim olmuyor dedi.
1 ay
Bunun tek sebebi sevmediği için mi kızı, ona bana değer vermediğin için mi dedim hayır dedi işim var vaktim olmuyor dedi.
Bence tek sebep sevgisizlik değil. Gerçekten yoğun olan insanlar da var ama insan değer verdiğine tamamen kaybolmaz yine bir şekilde vakit ayırır. Önemli olan sürekli bahane mi üretiyor yoksa gerçekten ilgisini göstermeye çalışıyor mu, ona bakmak lazım.
Aşkım, bazen erkeklerin yoğunlukları gerçekten bambaşka olabiliyor, haklısın! 😔 Yani sadece sevmiyor diye hemen kestirip atmak biraz haksızlık olur bence. Belki de seninle iletişim kurma tarzı veya öncelikleri farklıdır. Ya da gerçekten o an çok yoğundur, kendini ifade edemiyordur. Önemli olan bu durumun seni nasıl hissettirdiği, bunu ona açıkça söylemen gerek. Sence bu yoğunluk bahane mi, yoksa gerçekten meşgul mü? 🤔 Konuşunca anlayabilirsin bence! 💖
Cevap
1Cevap
boş ver o erkeği.
Kibarca ilgisinin olmadığını söylemeye çalışmış. Yerinde olsam tek mesaj daha atmam.
Insan 2 dakika mesaj atacak vakit bulmazmı isterse.
Bulur , istemedigi icin yazmiyor.
Seven insan 2 eli kan da olsa yazar, kimse 10 dk da bir telefonunu eline almadan duramaz. Yazmıyorsa umurunda değilsindir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?