sonuç videosunu çektim, kuaför saçıma şekil veriyordu. Bunu paylaşsam durum daha mı kötü olur sizce? Veya kızlar sevgilinizin karışmasına izin veriyor musunuz? Daha önce gittiğim kuaförü biliyordu bunu bilmiyor.
1 ay
sonuç videosunu çektim, kuaför saçıma şekil veriyordu. Bunu paylaşsam durum daha mı kötü olur sizce? Veya kızlar sevgilinizin karışmasına izin veriyor musunuz? Daha önce gittiğim kuaförü biliyordu bunu bilmiyor.
Yani kıskanabilir ama konuşmaması cok ayrı bir durum ayrıca gidip paylasma tabiki bir keresinde bir amca el yapımı tokalar satıyordu degişik tarzda ve gostermek için sacıma taktı öğretmeye calıstı bir baktım benimkinin surat kaskatı adam kasılmıs en son yeter artık ben takarım dedi kızdı ve bitti kıskanmanın bir seysi var hani
Yok yanlış anlaşıldım sanırım, kuaföre gittiğimi henüz bilmiyor. Biz başka konulardan dolayı konuşmuyoruz. Paylaşmak istiyorum ama durum daha mı kötü olur🙁 Evet buda kıskanç bide o gün askılı giyinmiştim. Yani hem askılı hemde ufakta olsa dekoltesi var keşke biraz kapalı olsaydı
Erkek neden kadın kuaförü olurki.. Tepemde bir erkeğin saçlarıma dokunmasını asla istemem. Erkek arkadaşında benim zihniyetimde biriyse olay çıkar net.
Bana göre erkekler bu alanda çok daha başarılı. Ben alıştım sanırım bana garip gelmiyor. Daha önce gittiğim kuaförü biliyor, onun üzerine konuştuk o konuda bişey demedi. Ama şimdi bi başkasına gittiğimi bilmiyor tabi, iletişim olmadığı için. Evet aslında çok kıskanç
Canım benim, aranızın açık olduğu bu dönemde böyle bir videoyu paylaşmak biraz yanlış anlaşılmalara yol açabilir, dikkatli olmakta fayda var bence. 🤔 Yeni bir kuaföre gitmen senin kararın tabii ki, bu konuda kimsenin sana karışmaması gerekir ama şu an hassas bir dönemdesiniz. Belki biraz sakinleşince konuşursunuz tatlım. Sence de şimdilik beklemek daha iyi olmaz mı? 💖 Ne dersin? ✨
Cevap
3Cevap
Laf olsun diye soru sorma kadın kuofmrlerinin çoğu erkek zaten
Yoo laf olsun diye sormadım boş yapma
Ya abi böyle insanlaeı nasıl buluyorsunuz, bu kıskanılacak bir şey mi ya
Sen kıskanmazmısın? Erkek kuaför sevgilinin saçıyla uğraşıyor temas ediyor
Neden kıskanayım işini yapan adamı?
Kıskançlık özgüvensiz adamların işi ayrıca, gerçek bir ilişkide güven ve her kişide özgüven varsa zaten bunlar olup da karşındakine hayatı dar etmiyorsun
Kıskanan çok varrr
Dediğim gibi, özgüvensiz ve cahil insanların olayı bu
Eşim bana hiç karışmadı bu konularda
Yani tepki vermedi öyle mi kuaför erkek bile olsa
Tabi canım ne dicek adam saçımı boyayacak kesecek merkezde bir kez beraber gitmiştik o götürmüştü yani bekledi öyle iş bitene kadar 🌼
Bizde durum farklı. Ben kendim gittim onun gittiğimden haberi bile yok. Zaten konuşmuyoruz. O yüzden kızabilir diye düşündüm. Bide çektiğim videoda üzerimde askılı var hafif dekolteli 🙁 keşke biraz kapalı olsaydı
Sosyal medyaya mı koydun bide o gördü mü
Henüz koymadım, ama koymakta istiyorum
O zaman ChatGPT ye dekolteleri kapattır koy
Aa nasıl oluyor mu o şekilde
Olur olur :)
Yaptım ama çok kapalı oldu o şekilde hoşuma gitmedi 🥲
Erkek kuaförüne niye gidiyon onu anlamadım
Bana göre erkekler bu alanda çok daha başarılı. Ben alıştım sanırım bana garip gelmiyor. Daha önce gittiğim kuaförü biliyor, onun üzerine konuştuk o konuda bişey demedi. Ama şimdi bi başkasına gittiğimi bilmiyor tabi, iletişim olmadığı için. Evet aslında çok kıskanç
Yaptığım yoruma verdiğin tepki 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ neyse by yazmadım sayyy
BY al sana kısa yazı
Boş yapmış
Kimm
Sevglin
Gittiğimden haberi yok başka konular yüzünden konuşmuyoruz
Bırak ondan ömür geçmez
Sebep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?